Acasă » Exclusiv » Fostul cumnat al lui Florin Salam e foc și pară pe artist. “De șapte ani nu a mers să aprindă o lumânare” + “Îl rog frumos să nu…”

Fostul cumnat al lui Florin Salam e foc și pară pe artist. “De șapte ani nu a mers să aprindă o lumânare” + “Îl rog frumos să nu…”

De: Cosmin Cîrstoiu 07/06/2020 | 23:05

Mărturisiri șocante! La 12 ani de la unul dintre cele mai tragice momente din lumea maneliștilor – decesul Fănicăi, soția lui Florin Salam – ies la iveală amănunte incredibile. Fratele Ștefaniei a făcut dezvăluiri incendiare. Bărbatul susține că Florin Salam nu a mai trecut de foarte mult timp pe la mormântul soției sale. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații uluitoare.

Au trecut 12 ani de la tragicul eveniment care a cutremurat lumea manelelor, moartea Ștefaniei Stoian, soția lui Florin Salam. La doar 27 de ani, Fănica a lăsat în urmă multe lacrimi și durere, o familie devastată, un soț îndurerat și doi copii, Betty și Dani.

Fratele Ștefaniei vrea, acum, ”să își facă dreptate” și scoate la iveală amănunte incredibile, după mai bine de un deceniu de la tragicul eveniment. Cumnatul lui Florin Salam a făcut dezvăluiri incendiare în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Florin Albu susține că renumitul manelist n-a mai trecut de aproximativ șapte ani pe la cimitirul unde soția lui își doarme somnul de veci. Mai mult decât atât, bărbatul susține că, în tot acești ani, familia Ștefaniei a ținut ”la secret” foarte multe lucruri legate de decesul acesteia. (CITEȘTE ȘI: GELOZIA, BAT-O VINA! CUM A REACȚIONAT FLORIN SALAM CÂND ROXANA DOBRE A ÎNCEPUT SĂ DANSEZE LASCIV ÎN FAȚA TUTUROR LA ZIUA EI DE NAȘTERE. VIDEO)

”Sunt foarte multe lucruri legate de moartea surorii mele Fănica, pe care lumea nu le știe. Sunt 12 ani de când ea a decedat și am ținut ascunse foarte multe lucruri. Până acum nu a făcut nimeni nimic pentru că s-a dorit să-i protejăm pe copiii surorii mele. Ne-am dorit să fim lângă ei. Acum, ei sunt mari, sunt însurați și dorim ca toată lumea să afle adevărul despre moartea ei. Cum a murit, de ce a murit!”, a spus Florin Albu, fratele Ștefaniei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Florin Albu, mărturisiri uluitoare

”Nu a dus o lumânare de șapte ani”

”Pomenile s-au făcut la început, când a fost proaspătă situația. La un moment dat, după ceva timp, a început să fie oribil din partea lui Florin. Multă lume nu știe ce fel de om este Florin. Eu am venit la dumneavoastră ca să fac dreptate surorii mele. Ea nu are odihnă până eu nu o să spun adevărul cu tot ce s-a întâmplat. S-a ascuns până acum.(…) Când au trăit împreună cred că era marea lui dragoste, dar acum nu prea cred. De aproximativ 6-7 ani, nu a mers să aprindă o lumânare la cimitir”, a adăugat fostul cumnat al lui Florin Salam.

Mesaj dur pentru ”Regele” Salam

”Îl rog frumos să nu mai înceapă să cânte – «Unde ești, nevastă…» -. S-a terminat, nevasta nu mai este. A vorbit foarte urât la adresa ei, așa în mormânt cum este. Nu mai spun că nu a adus o lumânare de șapte ani. Și ajunge să păcălească lumea, să cânte la oameni și lumea să-l aplaude pentru cât de mult o iubește pe Fănica.

Nu este adevărat, este un fake. Părerea mea este că Florin Salam este mai tare decât Toma Caragiu. Joacă un rol foarte bine. Vreau să nu o mai pomenească. Eu sunt fratele Ștefaniei și am și dreptul să spun asta. Să își vadă de treburile lui, să uite, să nu mai pomenească”, a mai declarat Florin Albu.

Florin Salam și Fănica

Răpusă de o boală crâncenă!

În 2007, Florin Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit, în total, 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati, iar nunta au făcut-o în Antalya. Din dragostea celor doi, au apărut şi comorile artistului: Betty şi Dani. O nenorocire, însă, s-a petrecut după doar doi ani de la căsătorie. Soţia artistului a murit la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav. Ștefania Stoian, alintată Fănica, a făcut septicemie, apoi blocaj renal. Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme.

Florin Salam n-a ştiut niciodată că Fănica era infectată cu virusul hepatitei C. Ștefania Stoian s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009, la spitalul Floreasca din Capitală. Florin Salam a fost, pur și simplu, sfâşiat de durere şi a trecut foarte greu peste pierderea soţiei sale. De aproximativ șașe ani, ”Regele” Salam şi-a refăcut viaţa cu Roxana Dobre, dar, cu toate acestea, manelistul a afirmat deseori că Fănica va rămâne ”Prinţesa inimii lui”. (NU RATA: GESTUL FĂCUT DE BETTY SALAM ÎN MEMORIA MAMEI SALE: ”UN SENTIMENT DE NEPREȚUIT”)

Roxana Dobre nu vrea să mai fie comparată cu Fănica!

”Haideți să nu mai facem comparații și dacă vreți să fiți răutăcioși, ar trebui să vă sfătuiți cu Dumnezeu, pentru că soarta și jumătatea nu le alegem noi. Poate că soțul meu și-ar fi dorit să fie tot restul vieții lui cu mama copiilor lui, dar soarta a făcut să fie așa, iar eu, după atâția ani, să îi fiu aleasa.

Eu așa am început să îl iubesc. Fiind artist, se transformă când este înconjurat de oameni. Are nevoie de o femeie deșteaptă, foarte puternică. Pentru că, dacă nu ești puternică…. mai ales prin câte am trecut împreună…”, a declarat Roxana Dobre la Antena Stars.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet