Fostul iubit al Prințesei Diana a murit la 73 de ani. Oliver Hoare a fost răpus de o boală mortală

Publicat: 11/09/2018 | 12:43

Este doliu în familia regretatei Prințese Diana! Fostul iubit, Oliver Hoare, a murit la vârsta de 73 de ani. Jurnaliștii de la The Sun titrează că decesul a survenit în reședința lui din Franţa, după ce organismul său a cedat în fața temutului cancer. Vă reamintim că el era prieten cu Prințul Charles și a început o aventură cu Lady Di după ce tatăl ei s-a stins în 1992.

Oliver Hoare, amantul Prințesei Diana, a murit la vârsta de 73 de ani

Aventura dintre Oliver Hoare și Prințesa Diana a încetat când soția artistului l-a amenințat cu divorțul. Acest moment s-a petrecut înainte ca el să fie descoperit aproape gol de un gardian pe unul dintre coridoarele Palatului Kensington, unde fuma un trabuc. Artistul a rămas căsătorit cu soția lui franțuzoaică. Ei au avut trei copii împreună.

Prințesa Diana și Prințul Charles, alături de Oliver Hoare și soția lui, Diane, în 1980. Sursa foto: ALAMY

Prinţesa Inimilor s-a îndrăgostit foarte mult de artistul Oliver Hoare și i-a dezvăluit confidentei sale că şi-ar dori să locuiască cu el în Italia. După ce lucrurile s-au răcit între ei, fosta soție a Prințului Charles a recunoscut public că, timp de nouă luni, ea i-ar fi dat câteva telefoane artistului, dar nu într-un mod abuziv.