Fostul model Playboy Flori Raiciu s-a despărțit de Adrian Cristea

Publicat: 27/06/2018 | 10:15

E perioada despărțirilor în showbiz! Antrenorul de fitness Adrian Cristea și fosta asistentă tv  Florentina Raiciu și-au spus adio. Deși formau unul dintre cele mai noi și mai sexy cupluri de la noi, dragostea nu a durat prea mult. Mai exact, s-au iubit doar două luni, până când au decis să pună punct relației.

Florentina Raiciu a plecat în străinătate, după despărțirea de musculosul Adrian Cristea. Antrenorul de fitness s-a apucat și mai mult de treabă, dar se pare că blondinei îi este dor și suferă după el, potrivit spynews.ro. Fost model Playboy dar şi fostă asistentă tv, Flori este râvnită de foarte mulți bărbați din România, dar se pare că Adrian Cristea i-a căzut cu tronc. Potrivit unor surse din anturajul ei, voluptoasa blondă îi trimite în continuare mesaje lui Cristea, deși pe rețelele de socializare postează imagini în care apare în compania altor bărbați.

Cu ce se ocupă Florentina Raiciu

De când a renunțat la televiziune, Florentina Raiciu și-a deschis un mic business. Este vorba despre un salon de înfrumusețare care pare că merge destul de bine, asta pentru că blondina e mai mereu prin vacanțe exotice, în cele mai exclusiviste locuri. Flori primește mii de aprecieri la fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, în mare parte din ele superba blondă poartă ținute care îi scot în evidență formele de invidiat.

 

Citește și...