Fostul sot al Anastasiei Soare s-a sinucis inainte de Craciun! „Regina sprancenelor” nu a venit la inmormantare!

Publicat: 25/12/2012 | 16:33
Fostul sot al Anastasiei Soare s-a sinucis inainte de Craciun! „Regina sprancenelor” nu a venit la inmormantare!

Victor Soare, fostul sot al Reginei sprancenelor, s-a sinucis la sfarsitul saptamanii trecute, in locuinta sa din Constanta.

Potrivit apropiatilor, acesta a luat o supradoza din medcamentele pe care si le cumparase cu cateva ore inainte de la o farmacie din zona. Barbatul a fost inmormantat duminica, iar ceremonia a fost foarte restransa.Principala absenta a fost chiar cea alaturi de care si-a petrecut toata tineretea, fosta sotie, celebra stilista a starurilor de la Los Angeles, Anastasia Soare,

Desi au fost impreuna atatia ani, in anii ’80-’90, stilista nu a putut sa ajunga din SUA pentru inmormantare. In schimb, la capataiul fostului comandant de nava s-a aflat fiica pe care acesta o avea impreuna cu Anastasia Soare.

Potrivit apropiatilor, Victor Soare era foarte deprimat in ultima perioada si obisnuia sa consume multe pastile. De altfel, chiar o supradoza de medicamente se pare ca a fost cauza mortii sale, multi dintre cei care l-au cunoscut spunand ca acesta a incercat sa se sinucida.

Victor Soare impreuna cu Anastasia au fugit in 1987 din Romania, stabilindu-se in SUA. Pe vremea aceea, el era comandant de nava in Constanta, insa la presiunile Anastasiei, care isi dorea mult mai mult de la viata, au plecat impreuna cu fiica lor din tara.Pentru a fi alaturi de sotia sa, Victor Soare a renuntat atunci la cariera pe care o avea in marina.

Succesul nu i-a zambit de la inceput Anastaisiei Soare in tara tuturor posibilitatilor, iar pentru a avea bani ca sa-si implineasca visul, acela de fi cosmeticiana, Victor Soare a ajuns sa munceasca inclusiv ca taximetrist.

Dupa un timp, Anastasia Soare a inceput sa-si faca un nume in domeniul in care ulterior s-a consacrat ca „Regina sprancenelor”, dar relatia dintre cei doi soti s-a deteriorat si au divortat.

Ramas fara niciun ban si fara familie, fostul comandant de nava s-a intors la Constanta, unde a dus o viata modesta.

De partea cealalta, „Regina sprancenelor” a povestit pentru emisiunea „Happy Hour” motivele pentru care a divortat de sotul ei, Victor, insistand pe alte cauze decat cele despre care vorbesc apropiatii fostului cuplu.

ana

„Relatia nu a mai mers din diverse motive. Ca in orice relatie, dupa o perioada de timp, fiecare are alte idealuri, alte ganduri, alte dorinte si nu a mai mers. S-a adaptat mai greu, este mai dificil pentru barbati sa plece intr-o tara straina si sa inceapa de la zero.

VEZI AICI CE SPUNEA ANASTASIA SOARE DESPRE DIVORŢ

El a fost comandant de nava in Romania, iar in America a inceput sa lucreze ca taximetrist. S-au ivit mici si mari probleme.O relatie poate sa te lase cu un gust amar, pentru ca te dezamageste acea persoana si cred ca asta este motivul pentru care femeile se concentreaza asa de mult pe cariera”, a marturisit Anastasia pentru emisiunea „Happy Hour”
 

Ionuţ Chiperi, Cătălina David