Fratele geamăn al lui Aimee Iacobescu a presimțit moartea actriței: „A fost ca o explozie în capul meu!”

Publicat: 30/03/2018 | 09:26

Trupul neînsufleţit al regretatei actriţe Aimee Iacobescu a fost depus joi la capela Cimitirului Ghencea Militar. Înmormântarea va avea loc vineri, de la orele 13.00. Fratele ei geamăn, Dorel, susține că a simțit când s-a stins din viață artista. Ea a murit duminică, la vârsta de 71 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul la sân. Cei doi aveau o relație extrem de specială. 

Dorel Iacobescu este și el actor. Fratele geamăn al lui Aimee Iacobescu s-a stabilit în Franța în urmă cu mai bine de 40 de ani. El susține că a presimțit moartea surorii lui, pe care a iubit-o nespus. Bărbatul a avut o senzație ciudată, chiar înainte să moară Aimee.

„Mă simt foarte rău. Mă aflam în Franţa când ea a încetat din viaţă, dar am simţit că murise, fără să mă anunţe nimeni. Exact atunci, în capul meu s-a produs o stare ciudată, a fost ca o explozie”, a declarat bărbatul, pentru click.ro.

Fratele geamăn al lui Aimee Iacobescu s-a ocupat de funeralii

Dorel s-a ocupat de toate cele necesare pentru înmormântarea regretatei actrițe. Ultima dorinţă a artistei a fost ca prietenii şi rudele să aibă grijă de mama ei, în vârstă de 96 de ani.

Citește și...