Fulgy se căsătorește! Informații-bombă despre nunta din familia Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani

Publicat: 14/09/2018 | 12:08

Nuntă surpriză după nuntă surpriză în showbizul românesc! La câteva ore după ce astăzi a explodat informația-bombă potrivit căreia Valentina Pelinel și Cristi Borcea se căsătoresc religios în Budapesta, s-a aflat că fiul Clejanilor se însoară! Nunta mare din familia celebrului cuplu Viorica și Ioniță de la Clejani va avea loc în viitorul apropiat.

Fulgy se însoară! Informații-bombă despre nunta din familia Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani

La 21 de ani, Fulgy își pune pirostriile, potrivit spynews.ro. Pe numele din buletin Dan Manole, artistul își va uni destinul cu aleasa inimii sale în curând și toate pregătorile au fost puse la punct. Ieri după-amiază, fiul Clejanilor a intrat în direct prin telefon la Radio ZU în timpul emisiunii moderată de Mircea Badea și Răzvan Popescu și a confirmat că are oficial iubită. Fiul Clejanilor a fost luat la mișto de celebrul prezentator de la Antena 3, iar tânărul a mai dezvăluit că părinții lui și-au dat consimțământul în legătură cu povestea de dragoste pe care o are.

Despre tânăra care l-a convins pe Fulgy să se stabilească la casa lui nu se știu foarte multe, pentru că el a reușit să o țină departe de camerele de filmat și aparatele de fotografiat. Totuși, buchetele de flori postate pe rețelele de socializare în ultima vreme, dar și alte daruri de suflet susțin că băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani s-a îndrăgostit până peste cap. Conform sursei citată mai sus, Fulgy va merge cu Viorica și Ioniță de la Clejani la părinţii iubitei ca să-i ceară mâna, respectând astfel tradiţia.

Citește și...