Anunțul făcut în această dimineață de Gabriela Firea, după 8 ani de căsnicie cu Florentin Pandele! A ținut să se afle de la ea

Publicat: 12/09/2018 | 10:49

Primarul Capitalei și soțul ei, primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, sărbătoresc astăzi 8 ani de căsnicie. Gabriela Firea a transmis un mesaj pe Facebook care a fost urmat de foarte multe felicitări. 

Anunțul căsătoriei dintre Gabriela Firea și Florentin Pandele a creat multă vâlvă în presa de atunci, dar și în rândul celor care o cunoșteau. Primarul Capitalei și edilul din Voluntari s-au împrietenit în luna august a anului 2010,  iar în septembrie cei doi s-au căsătorit.

Mai mult, GabrielaFirea nu a făcut acest pas până nu s-a consultat cu fiul său Tudor și cu mama sa. Amândoi au fost de acord.

Ulterior au urmat doi copii care le-au adus și mai multă bucurie în familie.

Astăzi, primarul Capitalei a transmis un mesaj pe Facebook prin care a anunțat că ea și soțul ei au mai adăugat un an în plus de când sunt împreună.

12 septembrie. 8 ani de la cununia noastra. 8 ani de incredere, iubire, respect. Daca incredere nu e, nimic nu e. Nici macar iubire!???”, a scris primarul Capitalei în dreptul pozei.   

Gabriela Firea şi Florentin Pandele au fost ieri alături de cei doi copii ai or în prima zi de şcoală, iar primarul general a Bucureştiului a dorit să păstreze o aminitre a momentului emoţionant aşadar a făcut mai multe fotografii pe care le-a încărcat pe pagina personală a contului de Facebook.

Citește și...