Gest incredibil! Un fotomodel aruncă cu apă și înălbitor pe bărbații de la metrou

Publicat: 28/09/2018 | 08:28

Un fotomodel din Rusia a reușit să stârnească controverse în întreaga țară, după ce a făcut un gest incredibil. Anna Dovgalyuk, în vârstă de 20 de ani, a început să arunce cu apă și înălbitor pe bărbații de la metrou.

Tânăra a susținut că o deranjează lipsa de respect a bărbaților față de femeile din jurul lor, făcând apel și la abuzurile pe care femeile le suferă din partea bărbaților care le agresează fizic sau verbal.

“Victimele“ nu au fost alese la întâmplare, ci după un criteriu, cei care stăteau cu picioarele desfăcute și susține că  aceasta e o abordare de ”macho” și reprezintă ”agresiune de gen” la adresa femeilor.

Ana mărturisește că petele de înălbitor care rămân după ce își stropește victimile din metrou ”sunt pete de identificare pentru a înțelege imediat ce parte a corpului controlează comportamentul acestor bărbați”.

Ea a mai spus că acționează ”în numele tuturor celor care trebuie să îndure manifestarea voastră când vă dați macho în transportul public”. Toate aceste incidente au avut loc la metroul din Sankt Petersburg.

Citește și...