Gheorghe Dincă: „Nu am violat-o pe Alexandra. Am dormit în același pat și…”

Publicat: 20/08/2019 | 11:57
Gheorghe Dincă: „Nu am violat-o pe Alexandra. Am dormit în același pat și…”

Declarațiile contradictorii ale lui Gheorghe Dincă ridică numeroase semne de întrebare. Primul avocat al criminalului, Alexandru Bogdan, a făcut dezvăluiri senzaționale referitoare la primele declarații pe care Gheorghe Dincă le-a dat în fața anchetatorilor. 

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a povestit – invitat în emisiunea „Marius Tucă Show” – ce le-a declarat Gheorghe Dincă anchetatorilor cu privire la Alexandra Măceşanu. ”Monstrul din Caracal” a precizat că nu a violat-o pe adolescentă şi că au dormit – în noaptea răpirii – în acelaşi pat. Alexandru Bogdan a prezentat ”filmul evenimentelor” în emisiune, dar trebuie să ținem cont de faptul că este vorba, bineînțeles, de ”varianta Dincă”.

„A declarat că, în timp ce circula cu mașina personală, i-a făcut semn să oprească. Alexandra i-a făcut semn să o ia cu mașina de la Dobrosloveni la Caracal și a efectuat acest transport, a avut niște discuții în mașină în care inculpatul a încercat să se apropie de Alexandra, a tras niște apropo-uri, a avut discuții referitoare la raporturi sexuale. Nu au fost discuții directe, ci niște apropo-uri în acest sens și i s-au oferit și niște sume de bani și ea a refuzat. A oprit mașina, a lovit-o, s-a dat jos, a urcat în spate, a avut momente de inconștiență. Ce pot să vă spun e că a rămas sprijinită cu capul de bancheta din față și el a revenit la volan și s-a dus acasă. Dânsul nu spune că a violat-o. Noaptea a rămas acolo, toată noaptea. Au dormit în același pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale”, a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, la „Marius Tucă Show”.

”A găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână…”

Gheorghe Dincă nu a recunoscut în fața anchetatorilor că a violat-o pe Alexandra Măceșanu și s-a înfuriat atunci când, revenind la ”Casa groazei”, a găsit-o pe aceasta cu telefonul în mână. Furia s-a materializat printr-o singură lovitură. Criminalul spune că Alexandra a căzut la podea, iar el ar fi încercat să o resusciteze, însă adolescenta a murit.

„Din ceea ce-mi amintesc, a declarat că nu a deţinut raport sexual, nu a fost de acord Alexandra şi nu a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. S-a trezit dimineaţa, a plecat la piaţă, ea i-a dat un bileţel pe care se menţionau medicamentele, avea nişte medicamente pe care le lua în mod frecvent, i-a indicat ce medicamente să-i cumpere. A fost în Caracal la piaţă şi la Craiova. A venit, a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână, moment în care s-a înfuriat şi a lovit-o. A lovit-o, o singură lovitură declară că a aplicat şi, în urma loviturii, a căzut cu capul de podea şi, în acel moment, a urmat o perioadă de agonie. Dânsul spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare care nu au reuşit şi a constatat decesul şi a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore ar fi durat incinerarea”, a mai spus Alexandru Bogdan în timpul aceleiași emisiuni.

Citește și...