Gina Pistol a dat răspunsul mult aşteptat de Cătălin Scărlătescu! Ce va face cu rochia de mireasă când el va slăbi

Gina Pistol a rupt tăcerea şi a decis să-i dea lui chef Cătălin Scărlătescu răspunsul mult aşteptat. Prezentatoarea TV a anunţat ce va face cu rochia de mireasă atunci când el va reuşi să scape de kilogramele în plus şi să ajungă la 90 de kg.

Gina Pistol l-a provocat pe chef Cătălin Scărlătescu să intre la dietă şi să scape de kilogramele în plus. Celebrul bucătar s-a ambiţionat şi a spus că abia aşteaptă să vadă ce va face Ginuţa cu rochia de mireasă atunci când el va ajunge la 90 de kg.

Vedeta i-a curmat curiozitatea şi a dezvăluit că se va rezuma la a proba rochia mult discutată. Gina Pistol a subliniat faptul că nu poate fi vorba despre o relaţie amoroasă între ea şi chef Scărlătescu, deşi au o relaţie de prietenie foarte frumoasă.

"Păi, nu ştiu, scot rochia de mireasă din portbagaj, o probez să văd dacă îmi mai este bună şi apoi aştept... până o să îl întâlnesc pe Făt-Frumos. Nu, Cătălin Scărlătescu îmi este foarte drag, îmi e un prieten foarte bun, ne leagă o prietenie şi suntem şi colegi. Însă, noi avem glumele noastre; mă bucur că e pe drumul cel bun, că şi-a tras singur un semnal de alarmă – dar nu cred eu că sunt motivul pentru care a slăbit. Nu, nu am rochia pregătită... cine ştie, până mă mărit eu, poate se demodează. Noi ne auzim la două, trei zile la telefon", a dezvăluit Gina Pistol.

Citeste despre:gina pistol, gina pistol catalin scarlatescu, gina pistol rochie mireasa


Share On Facebook