Gina Pistol, apel emoționant pe Instagram Stories: “Arată că îți pasă! Ajută…” + imaginea cu câinele bolnav îți sfâșie inima

Publicat: 28/08/2020 | 23:12

Gina Pistol a lansat un apel emoționant azi pe Instagram Stories. Tot acolo, prezentatoarea de la Antena 1 a făcut publică și o imagine cu un câine bolnav, iar gestul său i-a sensibilizat pe foarte mulți oameni care au răspuns la strigătul ei de ajutor.

Citește și: Zvonurile din ultima perioadă au fost confirmate! Gina Pistol a făcut marele anunț

Gina Pistol, apel emoționant pentru animalele fără stăpân

Însărcinată cu primul copil, Gina Pistol și-a îndreptat azi atenția către animalele fără stăpân și a lansat un apel impresionant pe Instagram Stories, unde a publicat poza unui câine bolnav, iar pe imagine era scris următorul mesaj: “Arată că îți pasă! Ajută o dată pe lună cu cât dorești! Animalele mor după atenția noastră!” – puteți vedea totul în galeria foto a articolului.

Pe fotografie erau notate și informațiile făcute publice de unul dintre angajații de la Homeless Animal Hospital, respectiv: “Imaginea zilei din spital. Un catelus care nu are pe nimeni primeste ajutor sa poată sa învingă boala ! În viata asta, cat mai stam in picioare, avem o datorie sa aratam ca se poate sa facem bine si ca suntem Oameni . La noi la terapie intensiva cateii stau cu inima deschisa ca primesc ajutor iar noi va invitam alaturi de noi sa #facembine! Daca nu noi , atunci cine?! Inimioarele nu salveaza din pacate nimic ! Orice suma conteaza ! Revolut 0721951774

Card zero comision :

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Picaturi-de-viata

Cont :

World ANIMAL Veterinary Emissaries

RO22BRDE441SV96798414410

RO31INGB0000999907804100” .

Nu rata: S-a aflat! Când va naşte Gina Pistol? Smiley este în extaz

Gina Pistol este însărcinată cu primul copil

“Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat câțiva apropiați ai cuplului pentru publicația Ciao.ro.