Goana dupa like-uri: Anna Lesko s-a pozat în sutien lângă bradul de Crăciun 😄

Publicat: 30/12/2018 | 08:58

Dacă n-ai like-uri, nu exiști! Așa se poate spune atunci când observi cum vedetele sau oamenii absolut normali ar face orice pentru a bifa un număr cât mai mare de aprecieri pe paginile de socializare. Prin coafuri extravagante sau ținute decoltate, frumusețile showbizului autohton reușesc, uneori, să stârnească zâmbete de complezență sau comentarii acide. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Este și cazul Annei Lesko, cea care atins un nou nivel în spațiul online. S-a pozat în sutien. Și nu oriunde, ci chiar lângă bradul de Crăciun. Nu cunoaștem, cel puțin deocamdată, reacția lui Moș Crăciun, însă prietenii virtuali al Annei au lăsat în urma lor câteva sute de like-uri. ”Punct ochit, punct lovit!”, pare a spune Anna Lesko, privindu-ne galeș, cu buzele țuguiate, iar masca de Catwoman pe care o poartă pe frunte este un fel de bomboană pe tort.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

”Așa umblu și eu prin casă”, ”O poza fără sutien daca esti tare 😉😉😉”, ”Te ador de mult timp”, ”Îmi pun și eu costumul de lup” – iată câteva dintre comentariile pe care prietenii virtuali ai Annei le-au lăsat după ce au văzut/admirat provocatoarea fotografie.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Oricum, chiar dacă gurile rele o sfătuiesc să nu mai pună accentul pe goliciune, ci pe latura sa artistică, Anna Lesko nu se dezminte, iar seria fotografiilor provocatoare – vezi și galeria foto 🙂 – este departe de a încheiată. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Anna Lesko, cu sânii la vedere lângă bradul de Crăciun

 

Citește și...