Grav accident în Sibiu, un polițist a murit! Anunțul făcut de IPJ

Publicat: 24/04/2020 | 07:49
Grav accident în Sibiu, un polițist a murit! Anunțul făcut de IPJ

Un grav accident a avut loc în județul Sibiu, joi seara, în urma căruia un bărbat a decedat. Acesta era polițist din cadrul IPJ Sibiu. O altă persoană, aflată în mașina implicată în incident, a fost grav răniță. (CITEȘTE ȘI: NELU TĂTARU, MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, A FĂCUT ANUNȚUL: CÂND SE VA ATINGE VÂRFUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)

Tragedia a avut loc pe DJ 106S, la intrare în localitatea Roșia, după ce șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul. (NU RATA: Bilanț negru de coronavirus în Statele Unite! Numărul deceselor se apropie de 50.000)

”Accidentul a avut loc într-o curbă la stânga, șoferul pierde controlul direcției de deplasare și se răstoarnă în afara părții carosabile. Din păcate, evenimentul a dus la decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta. Acesta din urmă a fost transportat la spital”, au precizat reprezentanții IPJ Sibiu.

Anunțul făcut de IPJ Sibiu

”Accidentul rutier produs în această seară este cu atât mai dureros pentru noi, polițiștii sibieni, cu cât cel care și-a pierdut viața a fost unul dintre colegii noștri. Agent de poliție în cadrul Centrului Operațional din I.P.J. Sibiu, a fost un om extraordinar, iar cuvintele ne sunt de prisos pentru a spune cât îi vom simți lipsa. Transmitem sincere condoleanțe familiei colegului nostru și ne exprimăm regretul profund pentru pierderea suferită!”, au mai anunțat reprezentanții IPJ Sibiu într-un comunicat de presă.