Harvey Weinstein a pledat nevinovat în noul proces de agresiune sexuală

Publicat: 09/07/2018 | 18:10

Harvey Weinstein a pledat nevinovat în fața judecătorilor la al treilea proces deschis împotriva fostului producător de filme pentru o faptă de agresiune sexuală care ar fi avut loc în 2006. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Harvey Weinstein a pledat nevinovat în fața judecătorului într-un nou proces în care este acuzat de o agresiune sexuală care ar fi avut loc în 2006. Weinstein este în prezent în libertate după ce a plătit o cauțiune de 1 milion de dolari. Procurorii au încercat să obțină plasarea lui Weinstein sub arest la domiciliu în New York, dar avocatul acestuia a spus că fostul producător trăiește în Connecticut, viața acestuia în Manhattan riscând să transforme într-o „atmosferă de circ” din cauza presei. (CITEȘTE ȘI: HARVEY WEINSTEIN SE VA PREDA POLIŢIEI! CELEBRUL PRODUCĂTOR DE FILM E ACUZAT DE PESTE 70 DE AGRESIUNI)

Zeci de femei l-au acuzat pe Harvey Weinstein

Harvey Weinstein, în vârsta de 66 de ani, a apărut încătușat în fața judecătorului și a repetat pledoaria de nevinovăție pe care a pronunțat-o și la audierile din iunie pentru viol și infracțiune sexuală. (VEZI ȘI: MORGAN FREEMAN A RĂSPUNS ACUZAȚIILOR DE HĂRȚUIRE SEXUALĂ: „NU ESTE CORECT!”)

Zeci de femei l-au acuzat pe Weinstein în ultimele luni de agresiune sexuală, printre acestea aflându-se nume cunoscute ca Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie și Ashley Judd. Noile acuzații îl pun pe fostul producător de film, în cazul în care va fi găsit vinovat, în fața unei condamnări care merge de la minimum 10 ani până la închisoare pe viață. Weinstein face obiectul unor investigații pentru acuzații similare din partea Poliției din Los Angeles, Beverly Hills și Londra. (Reduceri mari la jocuri PC)