Horoscop 1 noiembrie 2019. Zodiile cu care nu se va putea comunica

Autor: Alina S.
Publicat: 01/11/2019 | 04:00
Horoscop 1 noiembrie 2019. Zodiile cu care nu se va putea comunica

Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2019 anunță stări de irascibilitate și anxietate pentru nativii mai multor zodii și, din acest motiv, cu aceștia va fi foarte greu să se discute. 

Horoscopul zilnic din data de 1 noiembrie arată o încărcătură emoțională destul de puternică, mai ales pentru persoanele născute în zodiile Rac, Fecioară, Scorpion și Vărăsător. Vezi aici întregul horoscop zilnic.

Horoscop 1 noiembrie 2019

Comunicarea nu va fi deloc punctul foarte în cazul celor patru zodii pentru care previziunile astrologice ale zilei anunță stări de dezechilibru emoțional.

Horoscop 1 noiembrie 2019 Rac

Cei născuți în zodia Rac vor evita pe toate căile posibile să comunice cu cei din jur, iar persoana iubită va fi prima vizată. Pe un fond de stres și oboseală, nativii pot reacționa greșit și pot ignora cerințele și rugămințile celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că este un punct sensibil în acele relații care sunt afectate de mai multă vreme și nu este exclus să intervină o ruptură.

Horoscop 1 noiembrie 2019 Fecioară

Celor născuți în zodia Fecioară ziua de astăzi le va accentua rigiditatea, castitatea și sobrietatea caracteristice, iar nativii vor fi absolut indiferenți la ceea ce se petrece în jurul lor. Posibil ca emoțiile să-i domine, însă să nu le manifeste. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să rămână calmi în fața provocărilor sosite pe plan profesional/sentimental.

Horoscop 1 noiembrie 2019 Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor evita dialogurile în public, discuțiile lungi și plictisitoare și se vor limita la strictul necesar. Nu este cea mai bună zi pentru negocieri și legarea de noi prietenii sau pentru a da lămuriri și explicații. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion favorizează o atitudine reținută și conservatoare din partea nativilor.

Horoscop 1 noiembrie 2019 Vărsător

Nu este deloc o zi favorabilă pentru cei născuți în zodia Vărsător din punct de vedere al stării de spirit. Pe un fond de nervozitate și oboseală, nativii pot deveni irascibili și se pot confrunta cu stări depresive, anxioase. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că insomnia își poate face simțită prezenta și ar fi de preferat să apeleze la tehnicile de relaxare și meditație încă din timpul zilei pentru a evita o noapte albă.

Citește și: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 4 – 10 NOIEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT PIERDE BANI

Potrivit horoscopului lunar, mare parte din luna noiembrie, Mercur se va afla în mers retrograd, prin urmare va fi o perioadă de reanaliză, de reevaluare și revizuire a unor sectoare din viața. Suntem sfătuiți să nu luăm decizii majore, să nu semnăm contracte și să fim mult mai prudenți în negocieri, dar și în călătorii și în tot ce ține de mijloacele de comunicare. De asemenea, este posibil ca o serie de secrete să iasă acum la suprafață, să dezgropăm trecutul pentru a ne hrăni curiozitatea și simțul investigator, este posibil să fim mai suspicioși ca de obicei și mai predispuși la scenarii fantasmagorice. Ceea ce ne va fi de ajutor va fi intuiția pe care va trebui să ne bazăm din plin acum. Vezi aici întregul horoscop lunar pentru toate zodiile, în parte.

Citește și...