Home » Horoscop » Horoscop 11 martie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă la imaginea profesională

Horoscop 11 martie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă la imaginea profesională

De: Delina Filip 10/03/2021 | 23:35
Horoscop 11 martie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă la imaginea profesională
Horoscop 11 martie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă la imaginea profesională

 

Horoscopul zilei de 11 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din zodia Gemeni riscă să exagereze în carieră și să-și afecteze imaginea.

Astăzi se formează la grad perfect o conjuncție între Soare și Neptun în zodia Pești, aspect astrologic care revarsă asupra noatsră multă confuzie, multă visare, motiv pentru care ar fi bine să nu luăm decizii importante. Totodată, constructiv, aspectul ne stimulează imaginația și ne oferă mai multă inspirație.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Nativii Berbec se pot baza pe imaginație, dar în niciun caz pe intuiție. Chiar și cei mai intuitivi dintre aceștia, astăzi pot da greș. Este, de asemenea, posibil să aibă de-a face cu niște dușmani ascunși, să vadă adevărata față a unor persoane care pretindeau că le vor binele, deci, nu este cazul să se bazeze pe nimeni astăzi. Horoscopul zilei pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite luarea deciziilor importante. Visarea va fi a doua natură a lor, însă să nu se aștepte ca poveștile să devină realitate.

Taur

Taurii au tendința de a-și face planuri mărețe și a visa cu ochii deschiși la niște aspecte care vizează proiectele lor, fie personale, fie de grup. Profesional, este o zi favorabilă afirmării prin dialog, chiar dacă vor avea și o stare de nervozitate pe măsură. Poate se exprimă în cadrul unui grup, poate ies în față și vorbesc, iau atitudine în fața superiorilor. Este important să fie puțin mai atenți la propunerile prietenilor și să le cântărească bine înainte de a-și da acordul. Sentimental, poate ar trebui să mai aștepte și să nu se lase cuceriți.

Gemeni

Din punct de vedere profesional este o zi destul de delicată pentru cei născuți sub semnul Gemenilor. Luna este conjunctă cu Mercur, guvernatorul lor, în prima parte a zilei, iar nativii pot avea impresia, în condițiile conjuncției Soare-Neptun, că dețin adevărul absolut, că sunt cei mai buni și de neînlocuit. Este de preferat să aibă mai multă grijă la imagine și la modul în care își exercită funcția, la modul în care încearcă să se afirme pentru că pot pierde tot ce au câștigat până acum din cauza unei idei, unei decizii sau unui dialog care nu se încadrează în peisajul momentului.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de multă confuzie în legătură cu credințele lor, cu zona spirituală a vieții și cu principiile de viață. Poate fi un moment de cotitură pentru mulți nativi, un moment în care conștientizează că unele dogme sunt prea vechi pentru timpurile pe care le trăiesc sau că ceea ce au învățat de la părinți nu se mai aplică astăzi. Poate fi vorba de o mare neclaritate în privința convingerilor pe baza cărota și-au creat bazele și existența. Posibil ca toate aceste trăiri spirituale să aibă un impact emoțional major asupra lor astăzi, mai ales dacă sunt evenimente trăite care le declanșează. De asemenea, atenție la cursurile de edzvoltare personală sau profesională pe care vor să le urmeze, să se asigure că sunt ceea ce-și doresc și să nu facă o investiție degeaba. Totodată, atenție mai multă în cazul celor care vor să plece într-o călătorie și acum își caută biletele, cazarea, etc pentru că se pot păcăli.

Leu

Multe din fricile nativilor Leu se pot manifesta astăzi, mai ales frica de singurătate, de abandon, de nereușită în viață sau de sărăcie, de pierdere a resurselor materiale pe care le dețin ei sau partenerul de viață. Este important să știe că se află sub puternica influență a acestei conjuncții Soare-Neptun, Soarele fiind chiar guvernatorul lor, și să-și impună să se liniștească, să nu exagereze cu angoasele, ci doar să conștientizeze mai adânc de unde provin aceste temeri. Constructiv, energia contextului astrologic de astăzi poate ajuta nativii să mediteze și să vindece răni emoționale. Dialogurile cu ceilalți, chiar și cu perechea de viață, vor fi de ajutor acum.

Fecioară

Conjuncția dintre Soare și Neptun se petrece chiar în sectorul relațiilor, iar pentru cei născuți în semnul Fecioară sau care au ascendentul în această zodie, este un moment delicat care trebuie conștientizat pentru a nu exista regrete mai târziu. În primul rând, nu este momentul întâlnirilor sentimentale pentru că nativii se pot lăsa vrăjiți, contrar definiției personalității lor sentimentale. În al doilea rând, pot apărea discuții la locul de muncă, Luna aflându-se în acest sector și în conjuncție cu Mercur, guvernatorul lor. Dacă li se propun noi contracte, noi asocieri și colaborări, este de preferat să nu ia decizii acum, ci să ceară timp de gândire.

Balanță

Cu greu se pot concentra nativii Balanță la locul de muncă și cu greu pot urmări programul pe care și l-au trasat. Este o zi în care tendința de a se implica în mai multe activități deodată este mare, iar riscul este să nu finalizeze niciuna. Totodată, s-ar putea ca legat de starea de sănătate să aibă tendința de a se panica mai mult, chiar și fără motive. Nu este o zi bună să planifice începerea unei diete pentru că cel mai probabil nu se vor ține de ea. Da, își vor dori, vor visa la silueta perfectă, dar cam aici se vor opri. Cei care urmează un tratament trebuie să fie atenți că există posibilitatea să uite să îl ia. Este, în schimb, o zi foarte bună pentru declarații de dragoste și pentru flirt, în cazul celor singuri.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion trăiesc într-un basm astăzi, însă după cum bine știm cu toții, poveștile sunt povești. Astfel, cei singuri sunt sfătuiți să nu înceapă relații acum pentru că entuziasmul este mare, iar confuzia pe măsură. Nu vor vedea clar persoana din față și există posibilitatea să sufere ulterior. În schimb, cei care sunt în cuplu, pot visa cu ochii deschiși și pot lăsa emoțiile să iasă la suprafață mai mult ca niciodată. Însă, atenție la dependența pe care aveți tendința de a o dezvolta față de persoana iubită și care nu pare să fie de bun augur. Profesional, este o perioadă de maximă creativitate și imaginație artistică.

Săgetător

Luna în conjuncție în casa comunicării cu Mercur, planeta care le guvernează relațiile, ar putea aduce Săgetătorilor nevoia majoră de a vorbi cu partenerul de viață și a clarifica aspecte ale vieții de cuplu, însă conjuncția Soare-Neptun îi va interioriza prea mult și-i va face să se retragă în sinea lor, să se închidă complet. Astfel, s-ar putea ca mulți nativi să poarte un dialog interior astăzi și temele de discuție să aibă legătură cu trecutul lor, cu copilăria lor, cu familia lor. Stările emoționale sunt puternice și se pot simți neliniștiți, chiar agitați.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn ziua de astăzi este o mină de aur într-ale comunicării, indiferent de forma ei. Nativii pot afla informații prețioase, pot avea idei sclipitoare, pot găsi soluții ingenioase, mai ales de natură financiară, pot descoperi noi conotații ale unora specte de viață pe care până acum le analizaseră diferit și le vedeau dintr-un alt unghi. Dialogul, discursurile, ședințele și interviurile sunt favorizate. Cu alte cuvinte, este o zi a inspirației creative, a imaginației, în care cititul și scrisul sunt ca o baghetă magică pentru nativi. În schimb, se recomandă mai multă atenție la deplasări, mai ales la cele în interes de serviciu, și mai multă atenție la deciziile pe care le luați, dar și la negocieri.

Vărsător

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Vărsător și se va afla în conjuncție cu Mercur în prima parte a zilei, astfel că nativii pot fi mai sensibili și mai ușor de impresionat. Cum conjuncția Soare-Neptun se petrece în sectorul financiar, este foarte probabil ca Vărsătorii să se lase foarte ușor păcăliți la acest capitol. Fie nu sunt atenți la o plată pe care o fac, fie la restul primit, fie sunt păcăliți de o ofertă, fie sunt înșelați de cei cu care fac afaceri, cu care au contracte și comisioane de încasat. Totodată, nu este o zi favorabilă negocierilor profesionale.

Pești

Conjuncția sus amintită se petrece chiar în zodia Pești prin urmare nativii nu vor  fi deloc lucizi și nici prea clari în exprimare. Tronează nu doar confuzia și neclaritatea, dar și o puternică sensibilitate mai greu de gestionat pentru unii dintre ei. Luna, guvernatoarea iubirii, și Mercur, guvernatorul relațiilor lor, se întâlnesc în prima parte a zilei într-o conjuncție care poate scoate la suprafață temeri relaționale, secrete de cuplu, amintiri din trecut greu de gestionat. A nu se lua decizii legate de relații deocamdată. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă odihnă sau, canalizarea acestei energii astrologice în zona creativității, în zona poetică. Imaginația și visarea sunt bune, dar cu ancorarea de rigoare în realitate.

Parteneri
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e inumană: primele informaţii
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e...
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor din Iași: „Nu-ți amintești de mine?! Noi doi am fost…”
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor...
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să leșine când i-a văzut împreună: ”A trimis o poză cu ei îmbrățișați. Ea îl ajuta să se dezbrace”
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o persoană la alta
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o...
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au încercat să se apere. Scenele de groază i-ar putea marca pe viaţă
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au...
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti....
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care este adevărata poveste din spatele fotografiei
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care...
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât colacul de WC. Iată cu ce îl poți curăța
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât...
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată cu Sebastian Chitoșcă și Cosmin
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată...
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni în regiunea Mării Negre”
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni...
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi poartă numele
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi...
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu COVID, iar starea lui se agravase
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și să îl muște în timpul cursei
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și...
„Ai fi o starletă porno de valoare
„Ai fi o starletă porno de valoare"! Alexandra Stan, atacată dur de fani după o...
Survivor Romania 2021.  Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"
Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca...
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de angajaţi în România şi care este cel mai important lucru învăţat de ea în perioada pandemiei
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de...
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta acasă surpriza
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta...
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii