Acasă » Horoscop » Horoscop 11 martie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă la imaginea profesională

Horoscop 11 martie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă la imaginea profesională

De: Delina Filip 10/03/2021 | 23:35
Horoscop 11 martie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă la imaginea profesională
Horoscop 11 martie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă la imaginea profesională

 

Horoscopul zilei de 11 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din zodia Gemeni riscă să exagereze în carieră și să-și afecteze imaginea.

Astăzi se formează la grad perfect o conjuncție între Soare și Neptun în zodia Pești, aspect astrologic care revarsă asupra noatsră multă confuzie, multă visare, motiv pentru care ar fi bine să nu luăm decizii importante. Totodată, constructiv, aspectul ne stimulează imaginația și ne oferă mai multă inspirație.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Nativii Berbec se pot baza pe imaginație, dar în niciun caz pe intuiție. Chiar și cei mai intuitivi dintre aceștia, astăzi pot da greș. Este, de asemenea, posibil să aibă de-a face cu niște dușmani ascunși, să vadă adevărata față a unor persoane care pretindeau că le vor binele, deci, nu este cazul să se bazeze pe nimeni astăzi. Horoscopul zilei pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite luarea deciziilor importante. Visarea va fi a doua natură a lor, însă să nu se aștepte ca poveștile să devină realitate.

Taur

Taurii au tendința de a-și face planuri mărețe și a visa cu ochii deschiși la niște aspecte care vizează proiectele lor, fie personale, fie de grup. Profesional, este o zi favorabilă afirmării prin dialog, chiar dacă vor avea și o stare de nervozitate pe măsură. Poate se exprimă în cadrul unui grup, poate ies în față și vorbesc, iau atitudine în fața superiorilor. Este important să fie puțin mai atenți la propunerile prietenilor și să le cântărească bine înainte de a-și da acordul. Sentimental, poate ar trebui să mai aștepte și să nu se lase cuceriți.

Gemeni

Din punct de vedere profesional este o zi destul de delicată pentru cei născuți sub semnul Gemenilor. Luna este conjunctă cu Mercur, guvernatorul lor, în prima parte a zilei, iar nativii pot avea impresia, în condițiile conjuncției Soare-Neptun, că dețin adevărul absolut, că sunt cei mai buni și de neînlocuit. Este de preferat să aibă mai multă grijă la imagine și la modul în care își exercită funcția, la modul în care încearcă să se afirme pentru că pot pierde tot ce au câștigat până acum din cauza unei idei, unei decizii sau unui dialog care nu se încadrează în peisajul momentului.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de multă confuzie în legătură cu credințele lor, cu zona spirituală a vieții și cu principiile de viață. Poate fi un moment de cotitură pentru mulți nativi, un moment în care conștientizează că unele dogme sunt prea vechi pentru timpurile pe care le trăiesc sau că ceea ce au învățat de la părinți nu se mai aplică astăzi. Poate fi vorba de o mare neclaritate în privința convingerilor pe baza cărota și-au creat bazele și existența. Posibil ca toate aceste trăiri spirituale să aibă un impact emoțional major asupra lor astăzi, mai ales dacă sunt evenimente trăite care le declanșează. De asemenea, atenție la cursurile de edzvoltare personală sau profesională pe care vor să le urmeze, să se asigure că sunt ceea ce-și doresc și să nu facă o investiție degeaba. Totodată, atenție mai multă în cazul celor care vor să plece într-o călătorie și acum își caută biletele, cazarea, etc pentru că se pot păcăli.

Leu

Multe din fricile nativilor Leu se pot manifesta astăzi, mai ales frica de singurătate, de abandon, de nereușită în viață sau de sărăcie, de pierdere a resurselor materiale pe care le dețin ei sau partenerul de viață. Este important să știe că se află sub puternica influență a acestei conjuncții Soare-Neptun, Soarele fiind chiar guvernatorul lor, și să-și impună să se liniștească, să nu exagereze cu angoasele, ci doar să conștientizeze mai adânc de unde provin aceste temeri. Constructiv, energia contextului astrologic de astăzi poate ajuta nativii să mediteze și să vindece răni emoționale. Dialogurile cu ceilalți, chiar și cu perechea de viață, vor fi de ajutor acum.

Fecioară

Conjuncția dintre Soare și Neptun se petrece chiar în sectorul relațiilor, iar pentru cei născuți în semnul Fecioară sau care au ascendentul în această zodie, este un moment delicat care trebuie conștientizat pentru a nu exista regrete mai târziu. În primul rând, nu este momentul întâlnirilor sentimentale pentru că nativii se pot lăsa vrăjiți, contrar definiției personalității lor sentimentale. În al doilea rând, pot apărea discuții la locul de muncă, Luna aflându-se în acest sector și în conjuncție cu Mercur, guvernatorul lor. Dacă li se propun noi contracte, noi asocieri și colaborări, este de preferat să nu ia decizii acum, ci să ceară timp de gândire.

Balanță

Cu greu se pot concentra nativii Balanță la locul de muncă și cu greu pot urmări programul pe care și l-au trasat. Este o zi în care tendința de a se implica în mai multe activități deodată este mare, iar riscul este să nu finalizeze niciuna. Totodată, s-ar putea ca legat de starea de sănătate să aibă tendința de a se panica mai mult, chiar și fără motive. Nu este o zi bună să planifice începerea unei diete pentru că cel mai probabil nu se vor ține de ea. Da, își vor dori, vor visa la silueta perfectă, dar cam aici se vor opri. Cei care urmează un tratament trebuie să fie atenți că există posibilitatea să uite să îl ia. Este, în schimb, o zi foarte bună pentru declarații de dragoste și pentru flirt, în cazul celor singuri.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion trăiesc într-un basm astăzi, însă după cum bine știm cu toții, poveștile sunt povești. Astfel, cei singuri sunt sfătuiți să nu înceapă relații acum pentru că entuziasmul este mare, iar confuzia pe măsură. Nu vor vedea clar persoana din față și există posibilitatea să sufere ulterior. În schimb, cei care sunt în cuplu, pot visa cu ochii deschiși și pot lăsa emoțiile să iasă la suprafață mai mult ca niciodată. Însă, atenție la dependența pe care aveți tendința de a o dezvolta față de persoana iubită și care nu pare să fie de bun augur. Profesional, este o perioadă de maximă creativitate și imaginație artistică.

Săgetător

Luna în conjuncție în casa comunicării cu Mercur, planeta care le guvernează relațiile, ar putea aduce Săgetătorilor nevoia majoră de a vorbi cu partenerul de viață și a clarifica aspecte ale vieții de cuplu, însă conjuncția Soare-Neptun îi va interioriza prea mult și-i va face să se retragă în sinea lor, să se închidă complet. Astfel, s-ar putea ca mulți nativi să poarte un dialog interior astăzi și temele de discuție să aibă legătură cu trecutul lor, cu copilăria lor, cu familia lor. Stările emoționale sunt puternice și se pot simți neliniștiți, chiar agitați.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn ziua de astăzi este o mină de aur într-ale comunicării, indiferent de forma ei. Nativii pot afla informații prețioase, pot avea idei sclipitoare, pot găsi soluții ingenioase, mai ales de natură financiară, pot descoperi noi conotații ale unora specte de viață pe care până acum le analizaseră diferit și le vedeau dintr-un alt unghi. Dialogul, discursurile, ședințele și interviurile sunt favorizate. Cu alte cuvinte, este o zi a inspirației creative, a imaginației, în care cititul și scrisul sunt ca o baghetă magică pentru nativi. În schimb, se recomandă mai multă atenție la deplasări, mai ales la cele în interes de serviciu, și mai multă atenție la deciziile pe care le luați, dar și la negocieri.

Vărsător

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Vărsător și se va afla în conjuncție cu Mercur în prima parte a zilei, astfel că nativii pot fi mai sensibili și mai ușor de impresionat. Cum conjuncția Soare-Neptun se petrece în sectorul financiar, este foarte probabil ca Vărsătorii să se lase foarte ușor păcăliți la acest capitol. Fie nu sunt atenți la o plată pe care o fac, fie la restul primit, fie sunt păcăliți de o ofertă, fie sunt înșelați de cei cu care fac afaceri, cu care au contracte și comisioane de încasat. Totodată, nu este o zi favorabilă negocierilor profesionale.

Pești

Conjuncția sus amintită se petrece chiar în zodia Pești prin urmare nativii nu vor  fi deloc lucizi și nici prea clari în exprimare. Tronează nu doar confuzia și neclaritatea, dar și o puternică sensibilitate mai greu de gestionat pentru unii dintre ei. Luna, guvernatoarea iubirii, și Mercur, guvernatorul relațiilor lor, se întâlnesc în prima parte a zilei într-o conjuncție care poate scoate la suprafață temeri relaționale, secrete de cuplu, amintiri din trecut greu de gestionat. A nu se lua decizii legate de relații deocamdată. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă odihnă sau, canalizarea acestei energii astrologice în zona creativității, în zona poetică. Imaginația și visarea sunt bune, dar cu ancorarea de rigoare în realitate.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...