Se opune demolării stadionului Dinamo: „Este o emblemă a orașului. Sunt legat sufletește de această arenă”
Altceva cu Adrian Artene
Home » Horoscop » Horoscop 2 martie 2023. Lista nativilor care vor avea parte de multe încercări

Horoscop 2 martie 2023. Lista nativilor care vor avea parte de multe încercări

De: Virginia Olteanu 01/03/2023 | 23:59

Horoscop 2 martie 2023. Luna martie vine cu noi încercări pentru mulți nativi, însă este important să rămâneți cu picioarele pe pământ. Iată ce v-au pregătit astrele pentru ce de-a doua zi de primăvară.

Horoscop 2 martie 2023

Berbec

Conexiunea cu planul emoțional este puternică și te susține în a aborda lucrurile diferit de până acum. Pe de o parte, ești susținut în a-ți manifesta personalitatea cu multă asertivitate și entuziasm indiferent de context, sentimental sau profesional. Pe de altă parte poți fi extrem de gânditor vis-a vis de unele proiecte sau relații de prietenie încercând să vezi care sunt potrivite și care nu. Mercur intră în Pești astăzi ceea ce presupune că în următoarea perioadă vei deveni mai reflexiv și mai atent la latura psihologică dar și spirituală a vieții. Interesul tău în chestiuni legate de meditație și vindecare va fi în creștere.

Taur

Ești activ fizic și intelectual dar și dornic de a-ți manifesta personalitatea într-un mod original și nonconformist. Poți simți o atracție secretă față de cineva sau lucrezi într-un mod privat la un proiect important pentru tine. Pe de altă parte unele chestiuni profesionale necesită să porți unele discuții cu un șef sau un manager. Mercur intră astăzi în Pești activând sectorul prieteniilor și al proiectelor de viitor până pe 19 martie, perioadă în care vei avea șansa să-ți lărgești cercul de prieteni și să-ți amplifici influența sau contribuția în acele grupuri sau comunități cu care rezonezi.

Gemeni

O zi cu revelații în privința unor chestiuni importante pentru tine. O discuție profundă cu cineva, un consilier sau un specialist într-un domeniu anume îți deschide noi orizonturi. Acestea pot viza unele chestiuni contractuale, juridice, studii superioare, o călătorie sau orice ține de publicarea sau editarea unor materiale de interes pentru tine. O cunoștință pe care o ai se poate dovedi norocoasă pentru obiectivele tale de viitor. Mercur, propriul tău guvernator intră în Pești activând până pe 19 martie sectorul carierei tale, deci îți poți evidenția profilul și contribuția socio-profesională printr-o comunicare amplificată cu persoane și foruri cu autoritate.

Rac

O veste plăcută sau o ofertă neașteptată îți fac ziua mai frumoasă. Interacțiunea pe plan profesional te favorizează sau unele chestiuni pe care le dezbați te pun într-o lumină pozitivă care poate antrena și unele beneficii financiare. Sectorul expansiunii, al călătoriilor și al studiilor superioare este dinamizat de intrarea lui Mercur în Pești până pe 19 martie, o perioadă care îți va oferi ocazia să investești în orice gen de metodă, cale sau filozofie prin care îți poți lărgi orizonturile fizice, intelectuale și chiar spirituale. Amplificarea imaginației și a inspirației creatoare este doar unul dintre multiplele efecte ale acestui tranzit pentru tine.

Leu

O zi în care te simți pregătit să iei unele decizii importante. Poți purta o conversație foarte serioasă cu partenerul, indiferent de natura parteneriatului care vizează clarificarea unor chestiuni. În același timp va fi din ce în ce mai greu să-ți reprimi dorința de libertate și spontaneitate pe care o resimți de ceva timp, fapt care te determină să-ți faci un plan de călătorie sau poate un plan prin care să investești mai mult în anumite domenii de interes pentru tine. Mercur intră în Pești activând sectorul afacerilor și al investițiilor atât financiare cât și emoționale deci îți va oferi șansa până pe 19 martie să te informezi mai profund pe marginea acestor domenii.

Fecioară

O veste de peste hotare te binedispune sau feedback-ul primit în urma promovării unor mesaje sau imagini anume este unul care te favorizează. Atenția la chestiuni de detaliu, strategia și precizia cu care te-ai implicat în anumite proiecte poate să fie recompensată corespunzător. Pe de altă parte poți fi extrem de critic în unele circumstanțe fiind pregătit să sesizezi orice defect, oricât de mic ar fi. Planeta care te guvernează, Mercur intră astăzi în Pești unde va rămâne până pe 19 martie oferindu-ți ocazia să contribui la a construi o nouă platformă de interacțiune într-un parteneriat, una mai echilibrată dar și mai tolerantă.

Balanță

Modul dedicat și conștiincios în care îți îndeplinești sarcinile poate să atragă unele beneficii. Negocierea unui contract sau colaborări se poate desfășura avantajos sau poate ți se oferă un parteneriat care îți deschide practic noi oportunități. Ești foarte serios în clarificarea unor chestiuni fie într-o relație de iubire fie într-una profesională care vizează evidențierea talentului sau a creativității tale. Sectorul muncii și al sănătății va fi dinamizat de intrarea lui Mercur în Pești până pe data de 19 martie, o perioadă care te va ajuta în a deveni mai eficient și mai organizat cu tot ce ține de rutina zilnică, sănătate, dietă, comunicare cu colegii de muncă și metode de lucru.

Scorpion

Ești spontan și nonconformist, dispus să încerci lucruri sau abordări noi în modul în care interacționezi cu anumite persoane. Poți purta o discuție serioasă cu un membru al familiei pe marginea unei chestiuni care vizează căminul, familia sau o proprietate imobiliară. Interacțiunea cu colegii de serviciu te favorizează și ceva pozitiv pentru tine poate să decurgă de aici. Intrarea lui Mercur de astăzi în Pești te favorizează deoarece îți va activa sectorul creativității și al iubirii până pe 19 martie amplificând nevoia de socializare, divertisment dar și de conexiune și afectivitate.

Săgetător

O zi practică în care flexibilitatea și abilitatea de a încerca metode sau soluții noi vor fi de mare folos. Planul relațional sau cel creativ, artistic sunt favorizate. Poți primi o invitație surpriză la un eveniment, poți încerca un nou hobby sau o persoană pe care ai cunoscut-o de curând îți captivează atenția din ce în ce mai mult. În același timp, modul tău de comunicare este serios, asumat și numai bun pentru a câștiga încrederea cuiva. Mercur intră în Pești astăzi activând sectorul căminului și al familiei până pe 19 martie, fapt care te va susține în a te conecta mai profund cu planul emoțional, familial și sufletesc.

Capricorn

Poți fi luat prin surprindere de inițiativa partenerului de cuplu sau a unei persoane cu care colaborezi de a face lucrurile diferit decât până acum. Dacă discuți sau ești angrenat în unele calcule sau analize financiare, poți fi foarte strict și precaut cu modul în care îți gestionezi bugetul. Interacțiunea cu mediul familial te binedispune, unele proiecte domestice decurg într-un mod care te avantajează. Sectorul gândirii și al comunicării este dinamizat de intrarea lui Mercur în Pești care va rămâne aici până pe 19 martie, o perioadă care te va stimula fizic și intelectual să capeți mai multă cunoaștere și informație în domenii de interes pentru tine.

Vărsător

Ești inventiv și inspirat în acțiunile tale pe plan domestic sau profesional. În același timp ești extrem de serios și asumat în lucrurile importante pentru tine folosind la maxim tot ce-ai învățat până acum. Unele discuții cu cineva din anturajul apropiat, o carte sau o postare a unei persoane poate să te inspire venind cu o idee sau o strategie pe care aștepți cu nerăbdare să o pui în practică. Mercur intră în Pești activând sectorul veniturilor și resurselor zilnice până la 19 martie, deci ai șansa să investești mai mult în acele lucruri, activități, relații care aduc un plus valoare în viața ta.

Pești

O întâlnire neașteptată cu cineva poate să fie mai mult decât interesantă, incitantă și deschizătoare de drumuri. Chiar dacă unele chestiuni personale tind să genereze unele griji sau insecurități, va depinde de tine ce alegi să vezi, jumătatea plină sau goală a paharului. Veștile bune vin din zona financiară unde te poți bucura de un câștig anume sau poate gestul sau generozitatea cuiva contează mult pentru tine. Mercur intră astăzi în semnul tău unde va rămâne până la 19 martie, o perioadă care te va ajuta în a deveni mai prezent și mai conștient de tine, de dorințele și scopurile cu adevărat importante pentru tine.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Cea mai frumoasă actriță, propunere incendiară pentru fotbalist! Se pozează mai mult dezbrăcată
FOTO. Cea mai frumoasă actriță, propunere incendiară pentru fotbalist! Se pozează mai mult dezbrăcată
POZE SPION cu noua DACIA DUSTER. Când va fi lansată pe piață?
POZE SPION cu noua DACIA DUSTER. Când va fi lansată pe piață?
Bicarbonatul de sodiu, pe post de medicament. 7 întrebuinţări ale acestui ingredient
Bicarbonatul de sodiu, pe post de medicament. 7 întrebuinţări ale acestui ingredient
Dan Barna, accidentat pe trecerea de pietoni. Cum se simte vicepreședintele USR
Dan Barna, accidentat pe trecerea de pietoni. Cum se simte vicepreședintele USR
Nimeni NU scapă! Obiceiul pe care îl avem cu toții contribuie MASIV la DEMENȚĂ
Nimeni NU scapă! Obiceiul pe care îl avem cu toții contribuie MASIV la DEMENȚĂ
Mărturisirea făcută de o copilă lui Sorin Bontea: „Cere-i pensie alimentară”
Mărturisirea făcută de o copilă lui Sorin Bontea: „Cere-i pensie alimentară”
NU mai poți avea PERMIS DE CONDUCERE! Toți șoferii trebuie să știe. Se va aplica în toată țara
NU mai poți avea PERMIS DE CONDUCERE! Toți șoferii trebuie să știe. Se va aplica...
Adi Minune, internat de urgență în spital. Care este starea de sănătate a manelistului
Adi Minune, internat de urgență în spital. Care este starea de sănătate a manelistului
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu un Martini?
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
Armin Nicoară a tras o sperietură de mama focului. Ce i s-a întâmplat artistului chiar în fața casei sale: „A început să-mi spună tot ce fac eu în casă”
Armin Nicoară a tras o sperietură de mama focului. Ce i s-a întâmplat artistului chiar...
Putin e livid: ARMA de care se tem rușii în Ucraina devine și mai letală
Putin e livid: ARMA de care se tem rușii în Ucraina devine și mai letală
Calendar ortodox 2 aprilie 2023. Ce sfânt este celebrat în calendarul ortodox?
Calendar ortodox 2 aprilie 2023. Ce sfânt este celebrat în calendarul ortodox?
TRUMP A CEDAT. Va apărea în instanţă, la New York City
TRUMP A CEDAT. Va apărea în instanţă, la New York City
DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari campioni din ROMÂNIA
DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari campioni din ROMÂNIA
Horoscopul lui Dom' Profesor,  1,2 aprilie 2023. Păcăliți și păcălitori
Horoscopul lui Dom' Profesor, 1,2 aprilie 2023. Păcăliți și păcălitori
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Anunțul ireal lipit de administratorul unui bloc din Cluj: 'Curățenia e obligatorie. Pentru neparticipare, se…'
Anunțul ireal lipit de administratorul unui bloc din Cluj: 'Curățenia e obligatorie. Pentru neparticipare, se…'
Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație
Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație
Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina
Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina
De necrezut câți lei costă o porție de ficăței de pui, în CANTINA Universității „Dunărea de Jos” din Galați. O supă e doar 3.64 ron!
De necrezut câți lei costă o porție de ficăței de pui, în CANTINA Universității „Dunărea...
Cinci dispozitive LED solare interesante, disponibile la Lidl începând de luni
Cinci dispozitive LED solare interesante, disponibile la Lidl începând de luni