Horoscop 23 octombrie 2019. Zodiile care vor avea câștiguri financiare

Autor:
Publicat: 23/10/2019 | 04:00
Horoscop 23 octombrie 2019.  Zodiile care vor avea câștiguri financiare

Horoscopul zilei de 23 octombrie este unul cu vești bune, atât din punct de vedere financiar, dar și sentimental. Dacă unii dintre nativii horoscopului vor avea parte de câștiguri, alții se vor dedica clipelor petrecute alături de persoana iubită.

Horoscopul zilnic anunță beneficii financiare pentru nativii din zodia Berbec, dar și pentru Balanță.  Pe de altă parte, Taurii și Racii vor vibra alături de persoana iubită.

Săptămâna 21 – 27 octombrie 2019 este marcată de Soare în Scorpion, începând cu data de 23 octombrie 2019.  Acest lucru ne va determina să fim mai atenți la ceea ce se petrece în interiorul nostru, la gândurile și sentimentele noastre, la trăirile noastre cele mai profunde, și astfel să scoatem la suprafață ceea ce nu ne mai reprezintă pentru a ne vindeca și a ne elibera. Fără îndoială că în această săptămână iubirea va căpăta un interes aparte și vom deveni mult mai afectoși, mai dornici de romantism și afecțiune, mai înclinați către nevoile sentimentale ale partenerului, dar și mult mai creativi și mai sensibili. Vezi aici întregul horoscop săptămânal, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 23 octombrie 2019. Zodii care vor avea parte de beneficii fianciare

Berbecii par să fie răsfățații acestei zile, pentru aceștia se anunță vești bune și în sectorul banilor, dar și al dragostei.

Horoscop 23 octombrie 2019 Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi determinați de acest tranzit să întreprindă toate demersurile necesare pentru a intra în posesia unei sume de bani, unei moșteniri, unui credit, chiar și finanțări. Nu este exclus ca acești nativi să-și revină acum, să se regenereze după o pierdere financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le va intensifica dorința de a petrece momente intime cu persoana iubită. Întreaga perioadă pasiunea și libidoul vor fi la cote înalte.

Horoscop 23 octombrie 2019 Balanță

Cei născuți în zodia Balanță își vor concentra toată energia pe zona financiară. Nativii vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile prin toate mijloacele posibile (atenție la propuneri imorale!) și vor căuta noi colaborări, noi oportunități, chiar noi oferte de muncă mai bine plătite. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie foarte atenți la calcule, la sumele de bani încasate deoarece se pot strecura erori.

Horoscop 23 octombrie 2019. Taurii și Racii vor avea parte de adevărate povești de dragoste

Nativii zodiilor Taur și Rac își vor concentra și mai mult atenția pe plan sentimental și vor avea parte de surprize plăcute alături de persoana iubită.

Horoscop 23 octombrie 2019. Taur

Tranzitul Soarelui (întocmai guvernatorul iubirii la Taur) prin Scorpion le va aduce celor născuți în zodia Taur aceea energie de care aveau nevoie pentru a se dedica vieții de cuplu, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Este o perioadă favorabilă pentru a duce relația de cuplu la un alt nivel, pentru a o consolida, iar cei care sunt singuri pot avea șansa să cunoască o persoană care să le facă inima să vibreze. Posibile colaborări profesionale să le fie propuse acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie atenți la ce fel de parteneriate, contracte, colaborări vor semna în această perioadă.

Horoscop 23 octombrie 2019. Rac

Este un tranzit mult așteptat de cei născuți în zodia Rac deoarece le activează întocmai sectorul iubirii. Nativii vor fi dornici să intre în povești de dragoste, iar dacă sunt deja parte a unui cuplu, își vor canaliza energia pentru consolidarea relației cu persoana iubită. Apetitul pentru aventură, chiar și romantică, sentimentală, pentru distracție și creație artistică va fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac va dinamiza relația nativilor cu copiii, iar unii dintre aceștia se pot gândi serios la ceea ce implică responsabilitatea de a deveni părinți.

În luna octombrie, potrivit hoorscopului lunar, vom reuși să facem niște schimbări majore și benefice în viața noastră în perioada imediat următoare. Vor fi schimbări care să ne ajute să ne atingem cele mai înalte obiective pe care ni le-am propus. Vezi aici întregul horoscop lunar octombrie.