HOROSCOP 23 OCTOMBRIE: Balanţele au capacitatea de a…

Publicat: 23/10/2017 | 00:00
HOROSCOP 23 OCTOMBRIE: Balanţele au capacitatea de a…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Găseşte-ţi timp pentru a sta şi a scrie ceea ce intenţionezi să faci în următoarea perioadă. În acest fel, ţi se vor ordona şi gândurile, dar şi forţa cuvântului scris te va ajuta să materializezi mai repede ceea ce ţi-ai propus. Totodată, după ce îţi vei lansa dorinţele în univers, vei primi multe informaţii de la oameni sau prin diferite căi care te vor inspira şi te vor ghida să ajungi acolo unde trebuie.

Taur – Ia în calcul asocierile în care poţi intra, având susţinere vei obţine mai uşor ceea ce îţi doreşti. Totuşi, alege cu grijă şi nu te baza pe oricine. Nu îţi refuza un dialog interior cu tine însuţi, în acest fel îţi vei conştientiza mai bine emoţiile şi vei înţelege care îţi sunt blocajele. Odată conştientizate, poţi trece mai uşor la un proces de vindcare sau de detaşare, prin care te vei elibera de ele.

Gemeni – Succesul este legat de muncă, de asta nu este indicat ca în această perioadă să te relaxezi foarte tare, ci să fii determinat, responsabil şi atent. Odată ce vei duce la bun sfârşit planurile pe care le ai, vei putea culege roadele şi te vei putea gândi şi la o vacanţă binemeritată. Unii oameni se vor transforma sub ochii tăi – ori din bine în rău, ori invers, aşa că fii mai atent la cei cu care interacţionezi.

Rac – Ai un plus de energie şi de efervescenţă, ceea ce îţi insuflă dorinţa de a ieşi din casă, din rutină şi a te înconjura de oameni, de prieteni, de activităţi. Nu vrei să te simţi singur, iar socializarea te ajută să alungi acest sentiment. Observă care sunt acele lucruri care îţi atrag atenţia cel mai mult în această perioadă şi focusează-te mai profund asupra lor. Mai mult ca sigur îţi vor aduce un beneficiu!

Leu – Un talent, un hobby sau o pasiune pot fi sfrutate în această perioadă pentru a câştiga din punct de vedere financiar. Nu mai face ceea ce nu îţi place sau ceea ce vor alţii să faci, ci găseşte-ţi resurse interioare care să îţi aducă bucurie şi energie pentru a crea ceva în fiecare zi. În acest fel, te vei elibera de unele frustrări şi vei da sens întregilor activităţi în care eşti implicat!

Fecioară – Poţi ajunge la o îmbunătăţire a vieţii profesionale, dar dacă nu eşti dedicat în totalitate şi faci totul ca un robot, nu vei contribui şi cu pasiune. Este important să îţi găseşti menirea şi să tragi cu dinţii pentru a o împlini. Gândeşte-te care sunt aspectele vieţii cel mai greu de gestionat şi nu ezita să ceri ajutorul – unui sfătuitor, terapeut, învăţător sau unei persoane de suflet. Va fi lângă tine pentru a te susţine.

Balanţă – Ai capacitatea de a-ţi regenera atât propria energie cât şi pe cea a oamenilor cu care intri în contact, de aceea vei fi căutat şi solicitat mult mai mult. Este indicat să accepţi această provocare, mai ales că făcând bine unor oameni vei avea şi tu de câştigat. Asumă-ţi responsabilităţile care vin din partea membrilor familiei, dar axează-te şi pe viaţa ta privată şi pe ceea ce te mulţumeşte pe tine.

Scorpion – Ai dorinţa de a călători, de a studia, de a te expanda, dar este bine să te organizezi şi să nu fii haotic. Îţi poţi îndeplini multe dorinţe personale, dar dacă nu iei totul pas cu pas, vei intra într-un carusel din care îţi va fi greu să cobori. Dacă eşti preocupat de zona ocultă, misterioasă şi profundă a vieţii, acum vei avea şansa de a înţelege mai bine unele concepte şi de a te apropia de oameni cu experienţă.

Săgetător – Priveşte-te în oglindă şi încearcă să te placi exact aşa cum eşti. Este momentul să îţi depăşeşti unele blocaje interioare şi să te afirmi, să te deschizi şi să te exteriorizezi cu o mai mare putere. Chiar dacă există ceva de neînţeles în propria ta realitate, cel mai bine îţi păstrezi o atitudine pozitivă în faţa sa. Răspunsurile vor veni mai târziu, când vei fi pregătit emoţional şi psihic să le afli!

Capricorn – Ai parte de ocrotire şi din partea celor dragi, dar şi din partea divinităţii, ceea ce te ajută să treci peste orice impediment cu o mai mare seninătate şi uşurinţă. Ascultă-ţi cu claritate gândurile şi cerinţele inimii, revendicând tot ceea ce ţi se pare că nu vine firesc în viaţa ta. Nu este cel mai fericit moment din punct de vedere financiar, dar clipa de stabilitate se apropie cu paşi repezi de tine.

Vărsător – Poţi întrezări situaţiile favorabile cu o mai mare uşurinţă, de aceea nu pierde momentul şi mergi pe calea care ţi se pare cea mai benefică pentru tine. Ruperea legăturii cu un ideal sau cu sufletul te poate conduce către tristeţe, frustrare şi blocaje la nivel interior. Ca atare, este indicat să îţi asumi mai repede ceea ce îţi doreşti şi să nu amâni nimic din ceea ce poţi face în prezent!

Peşti – Chiar dacă nu este nici comodă nici uşoară, o redefinire de sine este necesară pentru a putea să ştergi cu buretele ceea ce a fost în trecut şi pentru a merge înainte. Adună-ţi toate puterile pentru a face asta şi transformă totul într-o conotaţie pozitivă. Nu îţi impune punctul de vedere atunci când nu este cazul, s-ar putea să ajungi într-o disensiune care te va lua prin surprindere şi care nu îţi va face bine.

Citește și...