Acasă » Horoscop » Horoscop 5 martie 2023. Cine sunt nativii avantajați din punct de vedere financiar

Horoscop 5 martie 2023. Cine sunt nativii avantajați din punct de vedere financiar

De: Virginia Olteanu 04/03/2023 | 23:59

Horoscop 5 martie 2023. O parte dintre nativi vor avea parte de un avantaj considerabil în fața celorlalți. Astfel, vor reuși să se dezvolte mult mai repede din punct de vedere financiar și profesional. Iată ce v-au pregătit astrele pentru ziua de azi!

Horoscop 5 martie 2023

Berbec

Poți fi ușor dezamăgit de un prieten sau poate acțiunile lui nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Pe de altă parte poate ai ocazia să privești mai realist situația și să-l accepți așa cum este înțelegând că fiecare face tot ce poate cu resursele pe care le are la dispoziție. Dacă ți se propune să joci un joc de strategie, cu siguranță nu ai de gând să refuzi.

Taur

Unele cerințe sau solicitări fie profesionale fie familiale, poate din partea unei persoane mai în vârstă din familie nu sunt neapărat cele mai plăcute însă ți le asumi cu seriozitate și perseverență. De asemenea, dacă evaluezi unele proiecte pe care le ai în desfășurare, realizezi că va trebui să faci unele modificări față de ceea ce ți-ai propus inițial dacă vrei să funcționeze însă ești pregătit să faci tot ce este necesar.

Gemeni

Dacă ești plecat la un drum sau dacă dezbați un anumit subiect, ritmul în care se desfășoară lucrurile poate să fie mai încet decât ți-ai fi dorit însă cu siguranță nu este unul mai puțin sigur sau mai puțin corect. Ești ajutat în a cultiva răbdarea și atenția astăzi și chiar de a evalua mai profund unele chestiuni pe care în mod normal le poți trata la un nivel destul de superficial.

VEZI ȘI: Zodia din horoscopul chinezesc ce va avea un weekend de vis! Îi merge spectaculos pe toate planurile

Rac

Unele valori sau interese pot să nu fie aceleași cu cele ale unei persoane la care ții însă asta nu înseamnă că persoana respectivă nu te iubește, ci pur și simplu modul ei de a-și manifesta sentimentele este diferit. Dacă te hotărăști să pui la cale un plan de natură financiară, este într-adevăr important să-ți pui imaginația și creativitatea la treabă, însă asigură-te că o faci într-un mod realist.

Leu

Chiar dacă te simți încrezător și sigur pe dorințele sau nevoile tale, poți realiza că îți este de mare folos să fii deschis la a înțelege și motivațiile sau dorințele partenerului chiar dacă pot fi diferite de ale tale. Pe de altă parte interacțiunea cu acesta poate scoate la iveală părți din tine de care nu erai conștient și pe care ai acum șansa să le înțelegi mai profund.

Fecioară

Poți să evaluezi cu ochi critici atitudinea sau comportamentul cuiva sau chiar poți fi dezamăgit de o anumită persoană care nu-și face treaba așa cum ar trebui iar planurile tale depindeau cumva de această persoană. Ce ajută este faptul că ești dispus să asculți, să înțelegi ce are celălalt de spus și chiar să empatizezi. Făcând acest lucru unele lucruri se vor rezolva de la sine într-un mod în care nu aștepți.

Balanță

Dacă nu te simți susținută așa cum ți-ai dori sau dacă o relație de prietenie nu este așa cum ți-ai dori să fie, asigură-te ca înainte de toate, tu ești cea care se susține pe ea însăși și că tu ești principala ta prietenă. Nu poți cere de la alții lucrurile pe care nu ți le oferi tu însăți înainte de toate. Dacă vrei să ajuți pe cineva cu ceva, fă o într-un mod potrivit și echilibrat.

Scorpion

Poate o situație anume nu te mulțumește, e ceva sau cineva care îți lipsește și care generează o stare de tristețe însă cu cât îți asumi acest lucru cu atât ai puterea de a te mobiliza în direcția schimbării lui. Dacă este vizat planul sentimental focusează-te mai mult pe a-ți scoate în evidență atuu-rile și creativitatea, lasă-te descoperit și cucerit exact așa cum ești.

Săgetător

O discuție cu cineva poate să nu fie tocmai pe placul tău însă dacă ești sincer cu tine s-ar putea să scoată la suprafață chestiuni asupra cărora poți reflecta și care te-ar ajuta să te cunoști mai bine. Traversezi o perioadă în care conexiunea cu propriul tău suflet este importantă, nu rata șansele și oamenii pe care Universul îi trimite pentru a-ți indica unele lucruri.

NU RATA: Zodia din horoscopul chinezesc ce va avea o lună martie de coşmar! Probleme la muncă şi conflicte la serviciu

Capricorn

Ești determinat să faci unele calcule sau analize financiare pentru a te organiza cu unele lucruri. Te poți îndoi de sentimentele sau devoțiunea cuiva sau tu ești cel care lasă motive de îndoială. Dacă lași mândria la o parte și ești dispus să împărtășești din ceea ce simți cu cel de lângă tine, s-ar putea să capeți mai multă claritate în privința unor chestiuni.

Vărsător

Deși unele activități sunt plăcute și-ți încarcă bateriile, este posibil să renunți la unele dintre ele pentru a te putea odihni un pic mai mult. Sau dacă nu renunți la ele, ești dispus să apelezi la susținerea partenerului pentru a se ocupa de organizarea lor. Dacă porți unele discuții pe marginea unei chestiuni financiare, poți vedea lucrurile diferit de celălalt.

Pești

Deși te simți destul de energic, încearcă să nu te suprasoliciți astăzi. Dacă unele chestiuni îți amplifică o grijă anume, încearcă să rămâi cât mai realist în privința ei sau amână rezolvarea ei pe a doua zi. Resursele tale de energie se pot consuma mai ușor decât de obicei așa că folosește-le înțelept. Du-te la un spa, fă o plimbare sau fă ceva antrenant care să-ți încarce corpul cu energie pozitivă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...