Acasă » Știri » Horoscop 7 martie 2023. Lista nativilor care vor avea parte de schimbări importante în viață

Horoscop 7 martie 2023. Lista nativilor care vor avea parte de schimbări importante în viață

De: Virginia Olteanu 06/03/2023 | 23:59

Horoscopul zilei de marți, 7 martie 2023. Unii dintre nativi traversează o perioadă a schimbărilor, așa că vor avea parte de o activitate intensă în următoare perioadă. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

Fii deschis la schimbare, flexibil în abordare și dispus să vezi orice situație dintr-o perspectivă mai înaltă, nu lăsa micile detalii sau dezacorduri să te afecteze prea mult. Luna Plină din Fecioară de astăzi te îndeamnă să fii mai organizat atât în chestiuni legate de muncă, cât și de sănătate dar și mai deschis la noi moduri de eficientizare a activităților. Evită oamenii, informațiile sau mediile care nu ți se potrivesc. De asemenea, intrarea lui Saturn în Pești te va îndemna în următorii aproape 3 ani să te înțelegi mai profund și să investești resurse în domenii precum meditație, vindecare, spiritualitate.

Taur

O abordare mai liberă și mai autentică a relațiilor tale, indiferent de natura lor, a intereselor și a proiectelor tale profesionale sau personale fac parte din cerința Lunii Pline din Fecioară de astăzi. Ești pregătit să-ți asumi unele riscuri, să dai la o parte orice pare a fi prea solicitant sau care nu te împlinește, însă este important să fii precaut în privința modului în care te gestionezi pe plan financiar. Saturn intră în Pești îndemnându-te în următorii aproape 3 ani să evaluezi cu atenție care sunt acei oameni, interese, aspirații care merită cu adevărat atenția și eforturile tale. Unele relații de prietenie vor fi testate.

Gemeni

A găsi un echilibru între timpul pe care îl dedici odihnei, recuperării, familiei sau nevoilor tale emoționale și resursele investite pe plan socio-profesional este una dintre solicitările Lunii Pline din Fecioară de astăzi. Va fi important să-ți urmezi intuiția în următoarea perioadă, să rămâi conștient și clar în obiectivele tale, fără să forțezi nimic dar și pregătit pentru o posibilă “curățenie” interioară și exterioară. Intrarea lui Saturn în Pești te va responsabiliza în următorii aproape 3 ani în a-ți asuma autoritatea potrivită testând drumul profesional pe care ai mers până acum pentru a vedea dacă este unul demn de potențialul tău.

Rac

Lună Plină din Fecioară de astăzi te stimulează atât fizic cât și intelectual îndemnându-te să fii deschis către noi idei, strategii, obiective, persoane oricât de diferite sau nonconformiste ar putea să pară, deoarece îți pot deschide noi orizonturi. Modul în care îți faci cunoscut mesajul, în care negociezi sau dezbați anumite lucruri cu unele persoane poate să atingă unele subiecte sensibile pentru tine pe care va trebui să le analizezi cu cât mai multă atenție. Saturn intră în Pești testându-ți sistemul de credințe și filozofii în următorii aproape 3 ani, ajutându-te să-ți redefinești principiile și valorile după care te ghidezi.

Leu

Asigurarea unui cadru financiar sigur și stabil este îndemnul Lunii Pline din Fecioară de astăzi pentru tine, însă schimbările neașteptate pe plan profesional, poate o avansare, o nouă ofertă de job sau o idee de business care te-ar transforma într-un antreprenor te iau total prin surprindere în următoarea perioadă. Este esențial să nu te grăbești în luarea deciziilor și să rămâi realist și pragmatic în abordare cântărind cu atenție opțiunile. Saturn intră astăzi în Pești unde va rămâne pentru următorii aproape 3 ani, ajutându-te să înțelegi mai profund valoarea unor relații sentimentale sau asocieri financiare.

Fecioară

Lună Plină din propriul tău semn de astăzi va testa gradul tău de mulțumire sau de satisfacție în privința unui anumit parteneriat, indiferent de natura lui în următoarea lună. Te îndeamnă să fii deschis către o nouă abordare relațională sau dezvoltarea unor noi principii după care să vă ghidați pentru a da rutina la o parte sau lucrurile care nu mai merg între voi. Însă atitudinea cu care o faci va fi esențială deci evită să te impui într-un fel care nu lasă loc de negociere. Intrarea lui Saturn în Pești te va susține în următorii aproape 3 ani să construiești o nouă platformă de cooperare și interacțiune într-un parteneriat, testând calitatea relațiilor actuale.

Balanță

Dacă nu există un echilibru între sarcinile și responsabilitățile zilnice și timpul pe care îl aloci odihnei, relaxării sau nevoilor tale emoționale sau spirituale atunci Luna Plină din Fecioară de astăzi exact asta te îndeamnă să faci în următoarea lună. Încearcă orice este nou, terapii sau activități noi care pot susține o vindecare sau o echilibrare holistică a ființei tale chiar dacă pare că nu prea ai timp pentru așa ceva. Saturn intră în Pești, ceea ce presupune că pentru următorii aproape 3 ani te va determina să devii mai conștient și mai organizat în chestiuni care vizează sănătatea și munca astfel încât menținerea unui stil de viață echilibrat să facă parte din prioritățile tale.

Scorpion

Lună Plină din Fecioară de astăzi te atenționează în vederea găsirii unui echilibru între cât oferi și cât primești într-o relație de iubire, într-una de prietenie sau chiar vis-a vis de modul în care îți faci cunoscute aptitudinile și talentul pe plan social. Dacă acest echilibru lipsește, acest lucru poate crea unele frustrări în următoarea lună însă ce poți face pentru a remedia problema este să încerci abordări și strategii noi. Este susținut în a experimenta și a ieși din zona de confort. Saturn intră în Pești deci pentru următorii aproape 3 ani te va învăța cum să-ți manifești creativitatea dar și afecțiunea într-un mod serios, asumat și care să merite eforturile tale.

Săgetător

Unele chestiuni interioare, sufletești vor ieși la suprafață astăzi grație Lunii Pline din Fecioară care te îndeamnă să fii mai organizat și să-ți asumi cu mai multă fermitate și autoritate rezolvarea unor situații oricât de incomode ar putea să pară. Cu cât vei fi mai dispus să ajuți când este nevoie și chiar să testezi noi metode de a-ți eficientiza unele activități, chiar dacă nu ești tot timpul de acord cu perspectivele celuilalt, cu atât vei reuși să fii mai aliniat cu tine. Intrarea lui Saturn în Pești te va susține în următorii aproape 3 ani să fii mai conectat cu mediul familial dar și cu planul emoțional.

Capricorn

Tot ce ține de extinderea orizonturilor fizice sau intelectuale, călătorii, studii superioare sau căi de dezvoltare personală sau spirituală, relații cu străinătatea –  toate acestea se află în vizorul Lunii Pline din Fecioara de astăzi care va sancționa sistemul tău de idei sau credințe dacă este unul prea rigid, conservator sau sceptic la noi interese. Chiar dacă timpul pentru muncă va trebui gestionat înțelept pentru a-ți găsi timp și pentru tine, merită să încerci. Saturn intră în Pești deci pentru următorii aproape 3 ani va da mai multă amploare și profunzime modului în care gândești sau comunici astfel  încât să devii mai conștient de puterea gândurilor tale.

Vărsător

Luna Plină din Fecioara de astăzi activează un sector al puterii interioare, al intimității dar și al afacerilor îndemnându-te să echilibrezi balanța între venituri și cheltuieli, între valorile sau dorințele tale și cele ale partenerului într-un mod care să te facă să te simți mai sigur și mai puternic. Este important să fii precaut în asumarea unor riscuri sentimentele sau financiare în următoarea lună dar și dispus să înțelegi mai profund valoarea unor lucruri. Saturn intră în Pești astăzi unde va rămâne pentru următorii aproape 3 ani ajutându-te să-ți redefinești sistemul de valori dar și modul în care te evaluezi în termeni de stimă sau valoare personală.

Pești

Luna Plină din Fecioara de astăzi activează axa relațională “Eu versus Tu” ceea ce presupune că tot ce nu este în echilibru într-un parteneriat poate acum să iasă la iveală, indiferent de natura parteneriatului. Va fi important să redescoperi abilitatea de a recrea un spațiu armonios și echilibrat pentru ambii parteneri astfel încât nevoile lor să fie satisfăcute chiar dacă asta va presupune să mai lași de la tine în unele instanțe. Fii deschis la a-ți comunica sentimentele deoarece te va ajuta să mai eliberezi din unele tensiuni interioare acumulate în ultima perioadă. Saturn intră astăzi în propriul tău semn deci pentru următorii aproape 3 ani te va ajuta să-ți redefinești atitudinile, dorințele și comportamentele care te reprezintă eliminând tot ce nu-ți este necesar sau util.

(CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 6-12 MARTIE 2023. LISTA ZODIILOR CARE VOR AVEA PARTE DE CÂTEVA ZILE PLINE DE SURPRIZE)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...