Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop bani 12 decembrie – 18 decembrie. Nativii care vor primi recompense financiare

Horoscop bani 12 decembrie – 18 decembrie. Nativii care vor primi recompense financiare

De: Virginia Olteanu 11/12/2022 | 14:05

Horoscopul banilor și finanțelor pentru săptămâna 12 decembrie – 18 decembrie. Cei care își cunosc ascendentul, sunt sfătuiți să citească previziunile sale, înainte de cele ale zodiei. Iată ce spun astrele: 

Berbec – Abordare realistă și eficientă!

Necesitatea unor cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul se face resimțită încă de la începutul săptămânii fapt care te determină să regândești bugetul alocat inițial. Oricât de mult te-ar tenta ceva anume, încerci să te organizezi cât mai eficient și să păstrezi o abordare rezonabilă dar și realistă. În weekend o discuție extrem de interesantă pe marginea unei chestiuni financiare vine cu soluții și idei profitabile.

Taur – Mai multă cercetare și informare!

Cu cât cercetezi mai atent sau cu cât te asiguri că ești mai bine informat pe marginea unei chestiuni financiare, cu atât eviți riscul să te lași tentat de planul sau perspectiva cuiva care nu este una foarte clară sau realizabilă. Încearcă să păstrezi controlul asupra situației. În weekend, o conversație cu cineva sau un workshop la care participi, poate să fie chiar de natură financiară îți oferă o perspectivă nouă și ingenioasă.

Gemeni – Menținerea stabilității financiare!

Menținerea unei stabilități financiare și o gestionare cât mai eficientă a propriilor resurse este foarte importantă pentru tine. Dacă ești implicat la început de săptămână într-o negociere sau discuție pe marginea unei chestiuni financiare, lucrurile pot să nu decurgă exact așa cum ți-ai propus, fapt care îți poate genera un pic de neliniște sau agitație. Încearcă să amâni totuși luarea unei decizii pe altă zi, după ce vei fi analizat lucrurile cu mai multă claritate și atenție.

Rac – Păstrează echilibrul!

În timp ce în unele chestiuni de natură practică, domestică îți gestionezi resursele cu un maxim de eficiență și precauție, reușind chiar să te economisești, în chestiunile de natură romantică sau familială abordarea poate să fie ușor idealistă, întrucât vrei să-i răsfeți pe cei dragi cu tot ce este mai bun. Încearcă să păstrezi un echilibru mai ales în primele zile ale săptămânii când poți fi un pic mai impulsiv în cheltuieli.

Leu – Cumpătare și moderație!

În timp ce o parte din tine încearcă să păstreze un control strict în privința gestionării resurselor, cealaltă parte este mai dornică să se răsfețe în anumite privințe. Încearcă să fii cumpătat și echilibrat. Weekendul poate să vină cu idei sau soluții noi în privința eficientizării unor costuri sau cheltuieli, chiar dacă asta va înseamnă să adopți o abordare cu totul diferită de până acum.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop carieră 12 – 18 decembrie 2022. Nativii care vor primi o ofertă de muncă)

Fecioară – Cheltuielile crescute în weekend!

În general, abordarea ta este una calculată și organizată în ciuda solicitărilor permanente din partea cuiva drag ale cărui dorințe sunt greu de ignorat. În weekend, cheltuielile sunt în creștere pe măsura activităților noi pe care vrei să le încerci sau poate a listei de cadouri de care ți-ai propus să te ocupi. Iar dacă găsești ceva drăguț și la un preț avantajos și pentru înfrumusețarea propriului cămin, realizezi ca un pic de răsfăț nu strică nimănui.

Balanță – Perspectivă practică asupra resurselor!

Ai o perspectivă destul de practică și realistă asupra resurselor dar și precaută atunci când consideri că unii pot profita de dorința ta de a ajuta sau de a mulțumi pe toată lumea. Dacă sunt cheltuieli pe care vrei să le efectuezi îți propui să aștepți weekendul pentru efectuarea lor, însă problema este că atunci când lași totul pe ultima sută, te poți supraaglomera. Fii creativă și spontană cu ce vrei să cumperi!

Scorpion – Moderație și cumpătare!

În materie de gestionarea bugetului pentru necesitățile domestice sau administrative, dai dovadă de multă eficiență și strategie. Atunci când cheltuielile vizează o persoană iubită sau poate anumite activități personale care te tentează destul de mult, lucrurile pot să nu mai fie la fel de clare. Chiar dacă vrei să răsfeți pe cineva drag ție, poate să fie un iubit sau chiar propriul copil, încearcă să păstrezi moderația.

Săgetător – Abordare flexibilă dar realistă!

Începi săptămâna nevoit să te ocupi urgent de achitarea unor taxe, comisioane sau sume de bani restante sau apărute neașteptat. În ciuda acestei situații îmbunătățirea planului financiar este importantă pentru tine și chiar reușești să-ți faci un plan stabil și concret care să-ți permită o diversificare a surselor de venit. Cauți să ai o abordare flexibilă și chiar deschisă către orice idee nouă atâta timp cât este realistă și productivă.

Capricorn – Dialog constructiv!

Unele discuții mai tensionate pot exista la începutul săptămânii din cauza unor perspective financiare diferite între tine și partenerul de cuplu sau de business. Partea bună că este că ai abilitatea de a purta un dialog constructiv și realist care să stabilizeze situația. În weekend, te poți decide pe loc să faci o achiziție surprinzătoare pentru gusturile tale dar pe care o consideri binemeritată.

Vărsător – Bucuria de a putea oferi!

Nu este o săptămână în care să fii extrem de indulgent sau idealist în privința resurselor tale. Dacă realizezi că implicarea ta într-un anumit grup sau asociație antrenează mai multe costuri decât te-ai fi așteptat, este posibil să iei în calcul să renunți la ea. În schimb, dacă îți propui să participi la o acțiune de întrajutorare, te poți simți bucuros și împlinit pentru contribuția adusă. Asigură-te că orice proiect la care lucrezi este concret și realizabil.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop dragoste 12 decembrie – 18 decembrie. Nativii care vor primi o surpriză de la partener)

Pești – Nehotărâre!

Este posibil să nu simți nevoia să sacrifici prea multe săptămâna aceasta de dragul celuilalt mai ales dacă asta presupune să renunți la satisfacerea unor dorințe personale. Ești ușor nehotărât iar stările tale par să oscileze destul de mult. Asigură-te că în weekend cheltuielile nu depășesc bugetul alocat inițial, mai ales că nu par să fie cheltuieli care vizează nevoile de bază.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
„TUTĂ, super accesibilă”! Prezentatoarea cunoscută de toată țara, ATAC ȘOCANT la o angajată PRO TV
„TUTĂ, super accesibilă”! Prezentatoarea cunoscută de toată țara, ATAC ȘOCANT la o angajată PRO TV
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai mulți dintre decedați nu au avut coșciug”
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai...
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii trebuie să aibă mare grijă când îl consumă
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii...
S-a dat deja ORDIN de la Primărie. Devine complet GRATUIT. Nu se mai plătește niciun ban
S-a dat deja ORDIN de la Primărie. Devine complet GRATUIT. Nu se mai plătește niciun...
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri mari și succes uriaș pentru acești nativi
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri...
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta la raft doar până la finalul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta...