Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămâna 21-27 august. Acești nativi trebuie să schimbe modul în care vorbesc cu oamenii

Horoscop săptămâna 21-27 august. Acești nativi trebuie să schimbe modul în care vorbesc cu oamenii

De: Virginia Olteanu 20/08/2023 | 23:26

Horoscopul cu previziunile generale pentru săptămâna 21-27 august. Află ce-ți rezervă astrele pentru finalul verii! Iată lista completă, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:

Berbec – Revizuirea unor chestiuni de muncă și de sănătate!

Deși ai destulă voință și determinare în a-ți atinge scopurile, pe plan personal sau profesional, evită oamenii sau situațiile care nu-ți inspiră încredere. Dacă îți propui să dezvolți noi interese, acestea pot viza îmbunătățirea sănătății și a calității vieții per general. Mercur intră în mers retrograd din 23 august în sectorul muncii și al sănătății, deci ai ocazia să-ți revizuiești stilul de muncă, eficiența în gestionarea sarcinilor dar și satisfacția în ceea ce realizezi. Duminică, Marte, planetă care te guvernează intră în Balanță îndemnându-te să îmbini asertivitatea cu diplomația în interacțiunile tale.

Taur – Evaluarea modului în care îți exprimi sentimentele și creativitatea!

Tot ce vizează creativitatea, relaxarea, romantismul, relația cu copiii este în vizorul tău datorită intrării Soarelui în Fecioară dar și a lui Mercur în mers aparent retrograd în acest sector. Va fi o adevărată provocare să păstrezi un management al timpului eficient în condițiile în care apar tot felul de încurcături sau neînțelegeri. Interacțiunea cu copiii sau cu persoană iubită nu este ușoară și-ți poate da unele bătăi de cap. Vezi dacă modul în care îți exprimi sentimentele, iubirea sau creativitatea este unul satisfăcător. Marte intră în Balanță duminică deci modul cum relaționezi la job devine important.

Gemeni – Ce-ți oferă siguranță fizică și emoțională!

O colaborare profesională este ușor compromisă din cauza unor tensiuni sau neînțelegeri cu un șef sau cu cineva cu autoritate. Situația socio-profesională actuală nu este foarte sigură iar tu ești ușor confuz în privința direcției potrivite. Cu cât vei avea o strategie mai bună în privința obiectivelor tale, cu atât poți depăși mai repede momentul. Mercur, planeta guvernatoare retrogradează în Fecioară deci este momentul să revizuiești conexiunea cu tot ce-ți oferă siguranță fizică și emoțională. Cel care îți va susține elanul, bucuria și abilitatea de socializare va fi Marte în Balanță din 27 august.

Rac – Păstrează o comunicare clară și eficientă!

Negocierile, drumurile, acordurile și tot ce vizează aspectele tehnice care țin de munca ta pot să întâmpine tot felul de probleme sau defecțiuni. Te confrunți cu persoane dificile și reticente la idei sau perspective noi, fapt care îți îngreunează activitățile. Dacă trebuie să faci un training sau înveți pe cineva unele lucruri, păstrează-ți răbdarea. Cu Mercur retrograd în Fecioară din 23 august ești invitat să-ți revizuiești claritatea și eficiența în comunicare și gândire. În același timp, vei deveni foarte atent cu tot ce ține de cămin, familie și plan emoțional odată cu intrarea lui Marte în Balanță.

Leu – Precauție în gestionarea planului financiar!

Este important să-ți exprimi ideile și viziunea într-un mod care să te pună în valoare atât pe plan personal cât și financiar. Fii precaut cu cheltuielile sau investițiile și verifică orice ofertă sau negociere pentru a te asigura că este una potrivită. Evită excesele de orice fel și jocurile de noroc. Tot ce vizează gestionarea resurselor, a bunurilor și sentimentul propriei valori vor fi reevaluate odată cu retrogradarea lui Mercur din Fecioară care cere să fii mai atent și mai organizat. Susținerea vine din partea lui Marte în Balanță din 27 august prin mai multă asertivitate în exprimarea ideilor și a convingerilor tale.

Fecioară – Reevaluarea unor proiecte personale și profesionale!

Intrarea Soarelui în Fecioară marchează oficial începutul sezonului tău fapt care îți va amplifica puterea de evidențiere în ciuda unor obstacole pe care le ai de depășit în acest moment. Situația unei colaborări profesionale sau a unei relații sentimentale este confuză, generând tensiune interioară deci este important să eviți suprasolicitarile. Retrogradarea lui Mercur în Fecioară semnalează necesitatea reevaluării unor proiecte profesionale sau personale în timp ce Marte în Balanță de duminică te ajută să-ți folosești creativitatea si abilitățile într-un mod mai profitabil.

Balanță – Îmbrățișează-ți vulnerabilitățile și oferă-ți timp pentru odihnă și introspecție!

Poți fi ușor selectiv în alegerea oamenilor cu care te înconjori datorită nevoii de a-i păstra lângă ține doar pe cei potriviți. O chestiune de muncă sau de sănătate va scoate la iveală unele griji sau insecurități și va fi important să-ți păstrezi obiectivitatea. Vitalitatea și energia ta nu sunt la cote maxime deci evită orice te suprasolicită fizic sau intelectual și încearcă să stai mai mult timp cu tine. Meditația și introspecția pot fi de folos. Retrogradarea lui Mercur în Fecioară te va confrunta cu necesitatea clarificării unor probleme mai vechi, temeri sau anxietăți însă Marte în Balanță de duminică va echilibra ușor lucrurile reamintindu-ți să crezi în tine și în proiectele tale.

Scorpion – Unele proiecte de viitor necesită să fie regândite!

Dacă opoziția dintre Marte și Neptun generează confuzie în privința unor planuri sau a ajutorului pe care mizai din partea unor persoane, susținerea pe care o primeșți din partea lui Pluton îți oferă șansa să-ți exprimi ideile cu determinare și fermitate. Pe plan sentimental, lucrurile au nevoie de clarificare din cauza unei lipse de încredere în celălalt. Mercur retrogradează în Fecioară din 23 august îndemnându-te să reevaluezi calitatea sau durabilitatea unor prietenii, aspirații sau planuri de viitor iar Marte care intră duminică în Balanță scoate la iveală vechi resentimente care trebuie vindecate.

(CITEȘTE ȘI: Toamnă de vis pentru aceste trei zodii. Sunt norocoșii de serviciu, se umplu de bani)

Săgetător – Regândirea unor scopuri sau ambiții profesionale!

Chiar dacă ți-ai propus să amplifici vizibilitatea unor idei sau proiecte, poți întâmpina unele obstacole. Interacțiunea cu persoane cu autoritate sau pe marginea unor chestiuni profesionale nu este foarte clară dimpotrivă generează fie un sentiment de nesiguranță fie de presiune prin amplificarea unor sarcini. Faptul că Mercur retrogradează în Fecioară în sectorul carierei tale presupune că unele ambiții sau direcții vor avea nevoie să fie reevaluate. Partea bună este că cercul tău de interese și cunoștințe urmează să se lărgească odată cu intrarea lui Marte în Balanță din 27 august.

Capricorn – Atenție sporită la studii, contracte și drumuri!

Din cauza tensiunilor și a confuziei de pe axa comunicării, a negocierilor, a studiilor dar și a tehnologiei, va fi nevoie să faci un efort suplimentar pentru a păstra controlul asupra unor lucruri sau situații. Verifică cu atenție și precizie detaliile oricărui contract, înțelegeri sau călătorii, dacă eșți angrenat în oricare dintre ele pentru a evita posibile neînțelegeri. Mercur retrogradează în Fecioara din 23 august îndemnându-te să fii mai atent cu unele chestiuni juridice dar și cu principiile sau convingerile tale în condițiile în care nevoia de libertate în exprimarea lor va fi amplificată.

Vărsător – Reevaluarea unor investiții financiare sau emoționale!

Dezbateri de natură financiară sau care vizează o afacere, o investiție sau economiile tale necesită multă atenție și precizie. Evită situațiile confuze sau oamenii care nu-ți par sinceri și verifică de două ori ofertele care ți se fac indiferent cât de tentante ar putea să pară. Dacă ai un asociat de business, asigură-te că obiectivele voastre coincid și că puteți miza unul pe celălalt. Retrogradarea lui Mercur în Fecioară te invită să reevaluezi eficiența și siguranța unor investiții emoționale sau financiare astfel încât să știi exact pe ce și pe cine poți conta cu adevărat. Marte în Balanță din 27 august îți deschide noi orizonturi.

Pești – Regândirea modului în care interacționezi sau colaborezi!

Situația unor colaborări profesionale sau relații de parteneriat generează tensiuni și neînțelegeri mai ales că se fac presiuni asupra ta din mai multe direcții. Vitalitatea și resursele fizice pe care le ai la dispoziție nu sunt nelimitate deci evită să te suprasoliciți încercând să te împărți în cât mai multe direcții. Soarele care intră în Fecioară accentuează importanța păstrării unui echilibru în relații însă Mercur care intră în retrogradare tot în Fecioară te îndeamnă să-ți alegi partenerii și colaborările potrivite, cele actuale necesitând o reevaluare. Sentimental, vei căuta conexiuni mai profunde și mai împlinitoare.

(CITEȘTE ȘI: Cele mai periculoase zodii, conform FBI. Săgetătorul se află pe locul 3)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților revoltați.
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie.
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a părut rău o clipă…”
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...