Acasă » Horoscop » Horoscop săptămâna 4-10 septembrie. Ce nativi vor avea parte de schimbări pe plan personal

Horoscop săptămâna 4-10 septembrie. Ce nativi vor avea parte de schimbări pe plan personal

De: Diana Măcică 03/09/2023 | 23:06

Horoscop săptămâna 4-10 septembrie. Unii dintre nativi vor avea parte de schimbări neaşteptate. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:

BERBEC – Vești îmbucurătoare din punct de vedere sentimental

Dacă știi cum să-ți exprimi punctul de vedere, iar cu franchețe îi spui partenerului ce anume te deranjează la acțiunile acestuia, poți găsi înțelegere. Discuțiile vor fi unele benefice, iar impreună, punând cărțile pe masă, puteți decide ce veți face pe mai departe. Marte, planeta guvernatoare, tranzitează casa căsătoriei, astfel că, pentru cei aflați într-o relație este un moment prielnic pentru a te gândi la următorul pas în relație. În aceeași măsură, pentru cei singuri se întrevede la orizont o legătură sentimentală cu cineva cunoscut recent.

TAUR – Atenție la deciziile luate pe grabă

În sfârșit hotărăști să lași trecutul în urmă și să privești pozitiv către viitor. Restabilești echilibrul stării tale emoționale dat fiind faptul că ai ocazia, în sfârșit, să închizi un ciclu. O veche iubire reapare în peisaj, astfel că ai șansa să acționezi așa cum n-ai făcut-o în trecut. Viața profesională nu-ți este afectată sub nicio formă, însă trebuie să ai grijă atunci când iei o decizie. Ar fi mai bine să te gândești de două ori înainte să acționezi.

GEMENI – Organizarea primează

Ai parte de o perioadă destul de relaxantă și ai timp să te odihnești, în sfârșit, după un interval de timp solicitant. Te înconjori de bucurie și te asiguri c-o dăruiești și celor din jur datorită stării tale de spirit. Te așezi, îți faci fel și fel de calcule și reușești să faci balanța să fie echilibrată. Te focusezi și te convingi că ceea ce simți este corect. Ești entuziasmat datorită noilor proiecte ale căror baze le pui în perioada următoare, însă rămâi cu picioarele pe pământ și ești conștient că nimic nu e bătut în cuie.

RAC – Reevaluarea persoanelor care te înconjoară

Ești sensibil și ai nevoie de foarte multă afecțiune din partea celor din jurul tău. Simți că nu primești ceea ce oferi, acesta fiind motivul pentru care alegi să te detașezi și să privești totul de la distanță. Așa reușești să-ți dai seama care persoane merită prezența ta în viața lor și poți să te dedici, în final, celor potriviți ție. Eșecurile din viața amoroasă pot fi considerate de tine lecții și așa conștientizezi la ce n-ar mai trebui să renunți pentru alții.

LEU – Decizii înțelepte și inspirate

Este momentul să te dedici activităților care te scot din rutina ta zilnică, iar datorită limpezirii minții ești destul de inventiv pe toate planurile. Îți vin fel și fel de idei, unele mai bune decât altele, și ai șansa să le pui în practică pe cele mai îndrăznețe. Cu toate astea, ești mult mai atent la detalii și nu te arunci cu capul înainte.

FECIOARĂ – Încredere mare în planurile de viitor

Perioadă propice pentru a trece la următorul pas cu partenerul de viață. Ești liniștit, încrezător în forțele proprii și nimic nu te poate face să te abați de la drumul tău. Viața ta profesională este una cât se poate de îmbucurătoare, iar toate se îmbină la fix. Te-ai eliberat de energii negative și ai renunțat la toți factorii perturbatori.

BALANȚĂ – Pui punctul pe „i” și ai o revelație

Lumea ta interioară trebuie trecută în revistă și regăsită pentru a-ți putea întări relațiile de orice natură. Viața ta socială și profesională este un promițătoare, iar asta pentru că reușești să pui totul cap la cap și să te redescoperi. Ești creativ, ai încredere în tine și simți că poți să-ți îndeplinești toate obiectivele. Ești convins că intuiția nu te înșală și astfel ajungi la concluzia că e cazul să-ți reevaluezi relația de cuplu.

SCORPION – Răsare soarele pe strada ta!

Viața ta este plină de frumos după ce ai trecut printr-o perioadă bulversantă. Ai parte de un șir lung de oportunități din punct de vedere al cătătoriilor, al relațiilor create cu parteneri din străinătate, revitalizezi legăturile de prietenie și reușești să eficientizezi acțiunile întreptate către obiectivele tale principale. Trebuie să fii răbdător, iar asta pentru că vei fi copleșit, în viitorul apropiat, cu lucruri bune.

SĂGETĂTOR – Decizii importante pentru parcursul tău

Viața profesională îți surâde! Totuși, nici sfera personală nu este neglijată, iar asta pentru că se întrevede la orizont o mărire a familiei în cazul în care cuplul tău este bine sudat. Ai parte de o viață socială destul de bogată, ai o atitudine încrezătoare în propria persoană, ba chiar urmează să te vindeci după o perioadă în care ai primit doar toxicitate. Te reconectezi și focalizezi pe starea ta mentală, dar și pe cea sufletească.

CAPRICORN – Mai mult timp pentru tine

Ai tot felul de inițiative și reușești să-ți pui viața în ordine. Te concentrezi asupra relațiilor de parteneriat și ai parte de nenumărate oportunitati datorate abilităților tale de comunicare și adaptare. Reușești să te conectezi cu zona spirituală. Îți regăsești sinele și, cu toate că te îndoiești de anumite lucruri, ai capacitatea de a gândi în profunzimea lor pentru a te convinge de adevăr.

VĂRSĂTOR – Trecutul revine

Nu-ți mai creezi așteptări și începi să te accepți așa cum ești. Renunți la ranchiună și ești dispus să-i mai dai o șansă celui pe care-l credeai de domeniul trecutului. Totuși, ai tendința de a controla orice mișcare a partenerului și este foarte important să-ți dai seama de cât de mult îți dorești o poveste de viitor cu cineva care-ți trezește suspiciuni.

PEȘTI – Ține-ți sub control impulsivitatea

Ești debusolat din cauza unei decizii care te poate afecta destul de serios, astfel că trebuie să fii atent la orice semn minor pe care-l primești. E necesar să ai grijă la reacțiile avute la cald și nu trebuie, sub nicio formă, să te culci pe o ureche atunci când ai parte de un succes. Ai grijă la felul în care interacționezi cu oamenii.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă în anul 2021 lucrând ca reporter/redactor pentru Antena Stars, post de televiziune aparținător al trustului media Intact. Pasionată de astrologie și horoscop, citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație genetică
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație...
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii locului te pot duce până acolo. A mai rămas doar biserica, unde se țin slujbe pentru morți
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii...
CUTREMUR în România, chiar în ziua DE FLORII. Ce magnitudine a avut seismul
CUTREMUR în România, chiar în ziua DE FLORII. Ce magnitudine a avut seismul
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Acestor zodii le merge din plin. Au mari șanse de câștiguri consistente
Acestor zodii le merge din plin. Au mari șanse de câștiguri consistente
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce deloc spre neamul lui tata. Maria Ciobanu știe de ce”
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce...
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...