Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămâna 7-13 august. Nativii care trebuie să fie precauți la investiții

Horoscop săptămâna 7-13 august. Nativii care trebuie să fie precauți la investiții

De: Virginia Olteanu 06/08/2023 | 14:17

Horoscopul general al săptămânii 7-13 august. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:

Berbec – Nevoia de a-ți satisface poftele sau dorințele într-un mod echilibrat!

Gândirea practică și eficientă de care dai dovadă folosind la maxim resursele materiale și financiare de care dispui îți vor fi extrem de folositoare mai ales în momentele când te poți lăsa pradă unor impulsuri. Dorința de a-ți satisface unele pofte sau dorințe pe plan material sau sentimental poate fi la fel de prezent, necesitând un control cât mai bun. În weekend poți fi surprins de intensitatea unei conexiuni pe care o ai cu o persoană dragă ție. Talentul și carisma ta vor fi amplificate.

Taur – Decizii imprevizibile în legătură cu căminul sau planul emoțional!

A te bucura de ceea ce-ți oferă siguranță și stabilitate în ceea ce privește căminul, planul familial sau emoțional poate antrena unele decizii radicale sau neașteptate. În egală măsură și feedback-ul primit în urma atitudinii tale nonconformiste poate fi la fel de imprevizibil, întrucât cineva vede lucrurile din altă perspectivă. În weekend poți face un drum sau te bucuri de vizita unor prieteni, lucru care îți va amplifica conexiunea cu familia sau sentimentul de apartenență.

Gemeni – Gândul sau cuvântul pe care te focusezi capătă putere!

Aspectul benefic dintre Mercur din Fecioară și Jupiter din Taur îți oferă un sentiment de stabilitate și siguranță interioară mai mult decât necesar în mijlocul unor situații care te pot scoate un pic din zona de confort. O informație care ajunge la tine sau ceva ce citești undeva poate avea un anumit impact asupra ta însă contează foarte mult cât credit acorzi informației respective. Modul în care îți folosești puterea gândului sau a cuvântului devine esențială în weekend, când poți deveni o sursă de inspirație pentru cineva.

Rac – Evită idealismul excesiv!

Săptămâna aceasta trebuie evitat idealismul excesiv sau tendința de a-ți permite un lux anume, dacă acesta are un impact puternic asupra situației tale financiare. Gradul de generozitate este crescut cât și dorința de a-ți finanța un anumit proiect, însă va trebui să fii cumpătat vis-a-vis de investițiile pe care le plănuiești, chiar dacă discuțiile cu unele persoane te încurajează în această direcție. În weekend ești proactiv și dornic de a te bucura de un câștig sau o experiență anume, care îți amplifică stima și valoarea de sine.

Leu – Încrederea în tine este importantă, însă diplomația este esențială!

Dacă ai șansa să-ți pui abilitațile și talentul în evidență pe plan profesional, cu siguranță nu vei rata momentul. Ușurința cu care comunici cu oameni influenți, reușind să faci tot felul de modificări pe marginea unui plan financiar, este apreciată. Totuși va fi important să-ți păstrezi calmul și diplomația și în cazul în care viziunea și strategia ta nu sunt întâmpinate așa cum ți-ai dori sau cineva se răzgândește dând peste cap unele lucruri. În weekend o idee inspirată pe care o ai atrage atenția și interesul tuturor.

Fecioară – Eliberarea de unele lucruri și afirmarea propriului adevăr!

Dorința de a te elibera de influența cuiva asupra ta și de a-ți exprima propriul adevăr cu convingere în ciuda disconfortului creat poate reprezenta una dintre temele săptămânii. Trigonul dintre Mercur din semnul tău și Jupiter din sectorul expansiunii te susține în a-ți deschide aripile în acele direcții care te fac să te simți liber de orice fel de judecată, chiar dacă vor fi oameni care nu vor privi cu detașare acest lucru. Poate chiar și tu mai păstrezi unele dubii. O discuție de suflet în weekend îți poate amplifica credința și încrederea în tine.

(CITEȘTE ȘI: Zodia din horoscop care va fi părăsită de partenerul de viață, în luna august 2023)

Balanță – Fii precaut cu investițiile financiare sau emoționale pe care le faci!

Oricât de entuziast ești în privința unui obiectiv sau a unei persoane care prezintă un mare interes pentru tine, cu cât îți păstrezi o abordare mai realistă și mai pragmatică, evaluând cu grijă investițiile pe care ești dispusă să le faci, cu atât poți evita riscul unor chestiuni neprevăzute. Tensiunea dintre Venus și Uranus poate veni cu costuri financiare sau emoționale neașteptate dar pe care vei reuși să le gestionezi strategic. În weekend te mobilizezi excepțional iar susținerea unui prieten se dovedește a fi tot ceea ce aveai nevoie.

Scorpion – O atitudine încrezătoare, dar flexibilă, te avantajează!

O relație sentimentală sau una de colaborare profesională este în vizorul tău necesitând unele compromisuri ca să funcționeze. Deși ești încrezător în șansele tale și ai susținerea potrivită din partea unor oameni este important să nu forțezi lucrurile păstrând o atitudine mai flexibilă și mai puțin autoritară. În weekend poți face o călătorie sau participi la o activitate culturală care te încântă, iar dacă ai ocazia să te evidențiezi într-un fel anume, cu siguranță nu ai de gând să ratezi șansa. Ți se poate face o ofertă interesantă.

Săgetător – Îmbină munca cu distracția!

Va trebui să găsești o variantă prin care să îmbini unele proiecte personale care te vizează pe tine ca și individ și unele sarcini domestice sau profesionale care necesită atenție. Aspectul benefic dintre Jupiter din Taur și Mercur din Fecioară te susține în a gestiona cât mai eficient această situație amplificând precizia și atenția la detaliu în tot ce vizează negocierile, comerțul și partea logistică. În weekend fie cineva te captează cu filozofia sa de viață, fie îți propui să oferi unele idei cu scopul de a-ți crește vizibilitatea.

Capricorn – Amplificarea unor interese și dorințe materiale sau romantice!

Dacă ți-ai făcut unele calcule financiare, acestea pot fi testate de unele lucruri sau activități care plac fie ție, fie copilului sau partenerului de cuplu. Dacă ești singur, atitudinea jucăușă a unei persoane de care te simți atras te încurajează să dai curs relației, iar faptul că aveți prieteni comuni sau ca frecventați aceleași interese sau cercuri îți ușurează lucrurile. Weekendul pare să fie perfect pentru o activitate de cuplu, care amplifică conexiunea dintre voi sau pentru o întâlnire pasională cu acea persoană care te fascinează.

Vărsător – Atingerea unui acord necesită unele modificări!

Ține cont de ceea ce-ți dorești la un nivel mai profund, înainte de a da curs unei colaborări. Stabilitatea și siguranța ta fizică și emoțională trebuie respectată în primul rând și în ciuda dorinței de a accepta acest parteneriat, evită să faci compromisuri cu lucruri esențiale pentru tine. Sectorul financiar este bine aspectat, iar negocierile sau investițiile în care ești angrenat te favorizează. În weekend poți ajunge la un acord satisfăcător, fie de natură profesională, fie sentimentală, grație eficienței și organizării tale.

Pești – Evită supraîncărcarea, dar fii pe fază pentru sesizarea oportunităților!

În ciuda încrederii pe care o ai în abilitățile tale de coordonare și gestionare atât a activităților zilnice, cât și a oamenilor din subordine, dacă este cazul, evită să preiei mai multe sarcini sau să-ți asumi mai multe angajamente decât ar fi ok pentru tine. Negocierile și schimburile de orice fel sunt favorizate atât timp cât nu încerci să exagerezi prezentând lucrurile într-o altă lumină decât sunt. Profită de weekend pentru relaxare, distracție, hobby-uri sau o relație romantică, dar ai în vedere și o posibilă ofertă din partea unei persoane pe care ai cucerit-o cu talentul sau abilitățile tale.

(CITEȘTE ȘI: Horoscopul inedit din tarot pentru luna august. Zodia care începe o nouă viață și își găsește partenerul)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...