Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 12 – 18 iulie 2021. Un nou capitol în viața Leilor

Horoscop săptămânal 12 – 18 iulie 2021. Un nou capitol în viața Leilor

De: Madalina Manole 12/07/2021 | 18:50
Horoscop săptămânal 12 – 18 iulie 2021. Un nou capitol în viața Leilor

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 iulie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 12 – 18 iulie 2021 se numără și cea a Leilor care deschid un nou ciclu de creație.

În săptămâna 12 – 18 iulie 2021 se resimte din plin intrarea lui Mercur în zodia Rac pentru că dialogul va deveni mai calm și mai gândirea mai mult bazată pe emoții. În plus, ne bucurăm de înțelepciune în luarea deciziilor, grație trigonului pe care Mercur în face cu Neptun retrograd din Pești și putem ierta mai ușor pe cei care ne-au greșit.

Totodată, un aspect major al acestei perioade este conjuncția dintre Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta dorinței, în zodia Leu, conjuncție care deschide, până în februarie 2022, un nou ciclu de creație și care la moful general aduce bucurie, optimism și poftă de distracție, dar și de iubire. Este o perioadă foarte bună pentru pasiune și noi relații.

În weekend avem parte de un nou trigon, de această dată între Soarele din Rac și Neptun din Pești, aspect care ne aduce mai multă sensibilitate și înclinații spirituale, dar și un simț artistic mai dezvoltat. Suntem creativi, însă avem și tendința de a idealiza anumite aspecte ale vieții noastre.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 12 – 18 iulie 2021

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să se apropie mai mult de familie și chiar să-și îmbunătățească comunicarrea cu cei dragi, poate să ierte pe cei care le-au greșit, mai ales că vor da dovadă de multă înțelepciune în această perioadă. Totodată, nativii ar trebui să profite la maxim de conjuncția Venus-Marte pentru a aduce un suflu nou în viața de cuplu și pentru a alunga monotonia. Berbecii singuri se pot îndrăgosti și pot trăi o frumoasă poveste de dragoste care are toate șansele să se transforme în relație serioasă.

Horoscop săptămânal Taur: 12 – 18 iulie 2021

Cei născuți în zodia Taur vor fi vocali în perioada aceasta, însă în sensul bun al cuvântului. Cei care au de susținut discursuri publice sau examene, ședințe și negocieri, care scriu și compun au parte de aspecte benefice. Sunt înțelepți în dialog, au idei bune și se pot împăca cu cei apropiați lor cu care au fost în conflict. Sunt nativi care rezolvă contexte ce vizează actele și nativi care planifică și pleacă într-o călătorie. Conjuncția Venus-Marte le poate aduce ocazia unui noi început legat de casă și familie, poate sunt ceruți în căsătorie, poate iau decizia de a forma un cămin, poate își renovează o casă sau se mută.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 – 18 iulie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de idei financiare, poartă negocieri favorabile și reușesc să ajungă mai ușor la înțelegeri cu superiorii în legătură cu remunerația lor. Este o perioadă foarte bună pentru a se pune în valoare, pentru a face bani grație abilităților lor, pentru a scoate la lumină niște talente. Pe de altă parte, conjuncția Venus-Marte îi susține foarte mult în comunicare și dialoguri și pot rezolva situații ce țin de acte. Pot pleca într-o deplasare sau pot primi o invitație care să le aducă multă bucurie. Pot cunoaște persoane noi, iar cei singuri au șansa de a se îndrăgosti.

Horoscop săptămânal Rac: 12 – 18 iulie 2021

Cei născuți în zodia Rac își pot pune, în sfârșit, ordine în idei și gândurile lor zbuciumate în ultima perioadă, par să se mai așeze la locul lor. Nativii comunică mai bine cu cei din jur și sunt mai sociabili. Este o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, iar conjuncția Venus-Marte le poate aduce noi începuturi, o sumă de bani, un salariu mai mare sau chiar ocazia de a-și crește veniturile grație talentelor lor pe care acum și le pun în valoare cu mult curaj. Atenție la cheltuieli exagerate! Se pot afirma dacă vor vorbi mai mult despre ei.

Horoscop săptămânal Leu: 12 – 18 iulie 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de una dintre cele mai bune săptămâni ale lor din ultimul timp. Nativii au șansa să înceapă un nou ciclu, să se afirme, să li se recunoască niște merite care să le aducă o nouă direcție în viață. Este o perioadă foarte bună pentru creativitate, pentru iubire și distracții, pentru a-și da seama ce îi face cu adevărat fericiți. Cei singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de iubire. În plus, mulți Lei pot scăpa de ancora grea a trecutului.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 – 18 iulie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară sunt mai activi din punctul de vedere al vieții sociale. Nativii ies cu prietenii, cunosc oameni noi și sunt deschiși la idile, însă mare atenție la tendința de a intra într-o relație ascunsă, interzisă. Este foarte probabil ca ceea ce trăiesc în acest caz să le dea lumea peste cap, mai ales dacă sunt în relații de lungă durată sau într-o căsnicie. Este o perioadă foarte bună pentru planuri de viitor, pentru a pune pe picioare un proiect de grup în care sunt implicați și pentru a se bucura de popularitate. Primesc mai ușor atenția celorlalți. Atenție la idealizarea anumitor persoane din anturaj!

Horoscop săptămânal Balanță: 12 – 18 iulie 2021

Cei născuți în zodia Balanță au parte de discuții profesionale sau cu superiorii foarte importante, menite să aducă nativilor laude și aprecieri și poate chiar noi responsabilități prin care se pot pune și mai mult în lumină. Sunt nativi care în urma unei discuții mai tensionate spun ceea ce au pe suflet și asta se va dovedi benefic lor. De asemenea, sunt nativi care iau decizia de a intra pe o nouă direcție profesională și-și fac strategii de atingere a obiectivelor. Oricum, tot ceea ce ține de planurile de viitor și proiectele lor se bucură acum de succes. Pe de altă parte, sentimental, conjuncția Venus-Marte le poate aduce o nouă iubire, o relație posibil chiar cu o persoană cunoscută pe site-urile de socializare sau prin intermediul prietenilor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12 – 18 iulie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion analizează pe toate părțile niște convingeri și principii de viață și vor să facă ordine printre prejudecăți și credințe. Este o perioadă foarte bună să studieze ceva, să meargă la un curs de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională. Totodată, conjuncția Venus-Marte le poate aduce un nou loc de muncă sau o nouă funcție, noi responsabilități prin care se pot remarca. Nativii își pot atinge cu ușurință un obiectiv avut. Sentimental, pot să se îndrăgostească de o persoană cu funcție, cu autoritate sau care le este superior ierarhic. În cuplu pot reaprinde pasiunea.

Horoscop săptămânal Săgetător: 12 – 18 iulie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător se pot preocupa cu succes de niște acte, pot face un credit imobiliar, pot purta discuții despre bani. Vor fi și nativi care pot iniția litigii, procese acum. Mai multă atenție la tot ce ține de investiții și administrarea banilor altora. În cuplu se discută despre bani și viață intimă, despre fidelitate și viitorul unei relații și vor da dovadă de atenție și înțelepciune. Conjuncția Venus-Marte le poate aduce ocazia de a pleca în călătoria mult visată sau ocazia de a obține o diplomă. Pentru unii Săgetători poate fi un pas în evoluția spirituală.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12 – 18 iulie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de multă pasiune săptămâna aceasta, iar dacă fac parte dintr-un cuplu cu vechime este momentul să alunge monotonia și să reaprindă flacăra. Pe de altă parte, pot apărea pasiuni intense, iar dacă cei singuri le pot savura cu toată ființa lor, cei care sunt căsătoriți pot fi tentați către infidelitate, deci atenție la secrete și lucruri ascunse. Profesional este o perioadă bună pentru semnaea contractelor, pentru discuții cu partenerii și clarificarea unor condiții de colaborare. Financiar este o perioadă bună pentru cei care așteaptă să culeagă niște roade din investiții sau care așteaptă să intre în posesia unei moșteniri. Inclusiv veniturile partenerului pot crește.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12 – 18 iulie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să clarifice niște situații la locul de muncă, posibil chiar financiare sau legate de sarcini și de program. Este o perioadă bună să ia decizii legate de job, dar trebuie să țină cont că există și o tendință de idealizare în atmosferă care poate fi mai puțin benefică pentru cei care acum se angajează în altă parte. Discuțiile cu colegii sunt mai bune și se poate ajunge mai ușor la căi de mijloc. Sunt și nativi care se preocupă de sănătate și fac schimbări importante în stilul de viață. Conjuncția Venus-Marte le poate aduce o nouă relație celor singuri, oficializarea celei actuale sau, în alte cazuri, un nou contract profesional. Oricum, este o perioadă de fericire și bucurie în viața de cuplu și ar trebui să profite pentru a reaprinde pasiunea.

Horoscop săptămânal Pești: 12 – 18 iulie 2021

Cei născuți în zodia Pești se bucură în continuare de aspecte favorabile în dragoste și pot cunoaște o persoană de care să se îndrăgostească sau pot să-și îmbunătățească dialogul cu persoana iubită. Sunt și Pești care își recunosc sentimentele pentru cineva. În relația cu copiii se bucură de apropiere și pot clarifica multe neînțelegeri, iar unii nativi care analizează ideea de a deveni părinți. Conjuncția Venus-Marte le poate aduce un nou loc de muncă celor care-și caută și o îmbunătățire remarcabilă a stării de sănătate. Sunt și nativi care se bucură de aprecieri la job și se pun mai mult în evidență, își desfășoară sarcinile cu mai multă eficiență, rezolvând tot ce au pe listă. Peștii vor dori să lucreze doar ceea ce le place și le aduce bucurie și împlinire.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...