Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 16 – 22 decembrie 2019. Vărsătorii caută să evolueze spiritual

Horoscop săptămânal 16 – 22 decembrie 2019. Vărsătorii caută să evolueze spiritual

De: Cristian Blanuta 12/12/2019 | 10:57
Horoscop săptămânal 16 – 22 decembrie 2019. Vărsătorii caută să evolueze spiritual

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 decembrie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 16 – 22 decembrie 2019 se numără și zodia Vărsător. Nativii vor căuta să se vindece, fizic și psihic, prin apropierea de Divinitate, prin evoluție spirituală.

Săptămâna 16 – 22 decembrie 2019 este amprentată de două mari evenimente astrologice. Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Vărsător pe data de 20 decembrie, iar la două zile distanță Soarele, energia, vitalitatea, va activa zodia Capricorn.

Venus în Vărsător vine cu energia independenței, a libertății, este un semn în care planeta se manifestă din plin, cu toate calitățile sale și ne poate aduce multe surprize în dragoste. Relațiile vor avea nevoie de un suflu nou, revoluționar, autentic și vom dori să ne manifestăm iubirea neconvențional și nonconformist. Pentru mulți acest tranzit poate fi un test al încrederii în partener, iar pentru alții o ocazie de a experimenta lucruri noi în dragoste. Pe de altă parte, este o săptămână în care vom deveni mult mai activi în plan social, ne vom bucura de mai multă popularitate, vom lega mai ușor prietenii și vom intercaționa mult mai autentic cu cei din jur. De asemenea, va crește interesul pentru acțiuni caritabile.

Soarele în tranzitul său prin Capricorn ne va face mult mai conștiincioși, mai responsabili și mai răbdători în atingerea scopurilor. Pe final de an vom munci cu multă perseverență pentru a ne împlini visurile și obiectivele profesionale.

Săptămâna 16 – 22 decembrie 2019 vine cu o puternică forță mentală care ne va ajuta să ne îndeplinim visele mai ușor. Ne putem aștepta ca o serie de fapte și decizii din trecut să revină acum în atenția noastră, însă va fi vorba de puterea bumerangului: ceea ce am gândit, lansat în Univers se va întoarce la noi, prin urmare de fiecare în parte va depinde ce va culege acum, în funcție de ceea ce a semănat.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 16 – 22 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se vor axa în această săptămână pe carieră. Nativii vor da dovadă de o mare putere psihică și vor simți (din nou) nevoia să-și revoluționeze sectorul profesional. Din punct de vedere financiar nu vor mai exista lipsuri, însă faptul că banii vor veni fie pe neașteptate, în mod surpinzător, fie în etape, ar trebui să-i stimuleze să facă economii. Sectorul iubirii este foarte bine aspectat și nativii Berbec vor fi deschiși atât noilor relații, cât și manifestării sentimentelor în cele mai intense forme, fără așteptări și fără pretenții.

Horoscop săptămânal Taur: 16 – 22 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor reuși să se focuseze pe ceea ce-i interesează și vor lupta din interior pentru a-și atinge țintele. La nivel spiritual, la nivel intelectual, de studii, nativii vor avea parte de o adevărată revoluție și vor schimba multe dintre principiile și concepțiile avute. Această situație îi va împinge către evoluție spirituală, către dorință de cunoaștere și către nevoia de afirmare a filozofiilor de viață. Posibile călătorii în străinătate să se petreacă acum sau să fie planificate. Nativii Taur, de obicei mai posesivi în dragoste, vor vedea acum mult mai rațional iubirea și se vor gândi la căsătorie din alt unghi decât cel de până acum. Vor fi interesați să dezvolte relații de lungă durată, iar cei care formează un cuplu vor dori consolidarea acestuia.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 – 22 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, această săptămână vine cu dorința de transformare, de regenerare. Nativii vor dori să reconstruiască o legătură, să reclădească un plan pe care l-au abandonat din lipsă de resurse interioare. Este momentul să devină mai profunzi, mai analitici, în primul rând cu ei înșiși. Posibil ca o serie de Gemeni să-și facă planuri mărețe de viitor care să aibă legătură cu studiile sau cu străinătatea și chiar dacă vor simți o teamă vizavi de noutate, vor găsi resursele interioare pentru a o depăși. Din punct de vedere financiar, nativii vor primi bonusuri, prime și vor avea ocazia să intre în posesia unei sume de bani sau unui bun material așteptat.

Horoscop săptămânal Rac: 16 – 22 decembrie 2019

Parteneriatele, asocierile, alianțele vor căpăta interes în această săptămână, iar cei născuți în zodia Rac pot obține o colaborare care să le ridice standardele și să le îmbunătățească situația financiară. În plan sentimental, vor simți nevoia de noutate, vor revoluționa relația, căsnicia, iar cei care sunt singuri vor căuta parteneri care să le ofere noi perspective, dar și o oarecare doză de independență. Relațiile sexuale, viața intimă va deveni mai intensă. Pot veni bani din activități extra, de la terțe persoane.

Horoscop săptămânal Leu: 16 – 22 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu se vor concentra pe muncă, vor fi conțtiincioși și vor reuși să-și îndeplinească cu multă conștiinciozitate și perseverență datoriile profesionale. Starea de sănătate se va îmbunătăți, însă vor fi nevoiți să dea dovadă de responsabilitate. Nativii care s-au confruntat cu depresii, stări de anxietate acum vor reuși să le depășească și să se vindece de toate durerile interioare. În plan amoros, vor simți nevoia de libertate, de independență și nu este exclus ca cei singuri să cunoască o persoană din străinătate, într-o călătorie sau o persoană care este de altă cultură, naționalitate.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 – 22 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza energia în zona iubirii și a activităților creative. Nativii vor dori să-și consolideze relația, să devină mai atenți la nevoile partenerului, mai responsabili de legătura pe care o au. Cei singuri au șanse mari să înceapă o relație stabilă și de lungă durată, posibil cu un coleg de muncă sau cu o persoană cunoscută prin intermediul locului de muncă. Nevoia de relaxare, de sport, de mișcare fizică va fi mare acum și nativii pot reuși să-și schimbe stilul de viață, să opteze pentru unul mai echilibrat și sănătos. Fecioarele care lucrează într-un mediu artistic, creativ pot avea parte de succes acum sau pot scoate bani dintr-o astfel de activitate.

Horoscop săptămânal Balanță: 16 – 22 decembrie 2019

Grijile financiare îi pot demoraliza pe cei născuți în zodia Balanță, însă nativii vor ști să facă față impulsurilor de moment. Pot apărea cheltuieli legate de locuință sau chiar să fie vorba de achiziționarea, renovarea unei case. Relația cu membrii familiei va fi una bună, bazată pe încredere și ajutor reciproc, dar mai ales multă responsabilitate. Pot veni sume de bani surpriză, neașteptate. În zona iubirii, unii nativi pot cunoaște o persoană nouă, din străinătate sau într-o călătorie, în timp ce Balanțele care formează un cuplu se pot gândi la un pas superior, la consolidarea releției.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 – 22 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion trăiesc o perioadă intensă în plan amoros și au șansa să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu. Nativii se (re)îndrăgostesc și savurează momentele alături de persoana iubită la maxim. În plus, comunică excepțional, sunt serioși și dedicați și-și pot face planuri de construire a unui cămin, a unei familii, poate chiar să fie vorba de achiziționarea, renovarea unei locuințe. Nu este exclus să plece într-o călătorie alături de partener. Sănătatea este bună, însă durerile de cap, posibil de măsea, stările de oboseală pot strica ușor buna dispoziție a nativilor, dar în mod trecător.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 – 22 decembrie 2019

Sectorul financiar ocupă un loc important în această perioadă pentru cei născuți în zodia Săgetător. Nativii fac calcule, analizează, economisesc sau achită niște datorii, însă totul cu foarte multă responsabilitate. Pot apărea cheltuieli neprevăzute, posibil chiar legate de partenerul de viață sau relaționate cu o călătorie. Cei singuri ar putea să cunoască o persoană pe internet sau într-o deplasare. Nativii pot rezolva o problemă de sănătate în această perioadă, aspect care să-i afecteze ușor la buget.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 – 22 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o perioadă energică, chiar transformatoare la nivel de personalitate. Nativii vor să simtă că trăiesc viața cu adevărat, să se îndrăgostească, să reaprindă pasiunea în cuplu. În plan financiar se întrevăd șanse mari de îmbunătățire a veniturilor, fie din activități artistice, creative, fie cu ajutorul partenerului de viață. Este o perioadă foarte bună pentru schimbarea stilului de viață, pentru sport și activități recreative, distractive, iar mentalul îi va ajuta să prospere.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 – 22 decembrie 2019

Este o săptămână în care cei născuți în zodia Vărsător vor fi interesați de propria lor persoană mai mult ca de obicei. Nativii se vor iubi mai mult și vor avea șansa de a vindeca o serie de gânduri negative, vor reuși să depășească o serie de frici și obstacole, poate chiar o poveste de dragoste din trecut. Autoanaliza îi poate ajuta pe Vărsători să se cunoască mai bine, să se înțeleagă în deciziile pe care le-au luat și să se ierte. Posibil ca mulți să se întoarcă acum către Divinitate și să caute evoluția spirituală. În plan financiar au tendința de a cheltui mai mult decât au nevoie. Se cere mai multă atenție legată de sănătate, mai ales dacă este vorba de probleme și afecțiuni mai vechi netratate sau tratate necorespunzător, care acum se pot croniciza.

Horoscop săptămânal Pești: 16 – 22 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Pești, această săptămână vine cu îndeplinirea unui vis, materializarea unei dorințe. În plan profesional pot atinge succesul, apogeul în cazul unor acțiuni pe care le-au întreprins pentru ascensiunea lor profesională. Prietenii vor deveni centrul Universului și nativii se vor dedica acestora. Totodată, vor socializa impecabil și pot lega noi relații de prietenie, pot demara planuri și proiecte îndrăznețe alături de cei din anturaj. Este momentul să învingă niște temeri, să depășească o problemă din trecut, să uite voit o experiență de viață, să o integreze în prezent pentru a evolua spiritual și nu numai.

Tags:
Parteneri
Vestea tristă a dimineții! O nouă tragedie în cazul Caracal! Din păcate a murit subit
Vestea tristă a dimineții! O nouă tragedie în cazul Caracal! Din păcate a murit subit
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce aminte nimeni
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
Ruşinos! S-a văzut tot prin colanţi, toată parcarea s-a uitat. ŞOC: cine e de fapt cunoscuta vedetă
Ruşinos! S-a văzut tot prin colanţi, toată parcarea s-a uitat. ŞOC: cine e de fapt...
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Vedetă pe Instagram, găsită fără suflare la marginea unui drum! Era complet dezbrăcată...
Vedetă pe Instagram, găsită fără suflare la marginea unui drum! Era complet dezbrăcată...
Două simptome atipice apar tot mai des în debutul COVID-19. Acestea nu sunt respiratorii
Două simptome atipice apar tot mai des în debutul COVID-19. Acestea nu sunt respiratorii
BOMBĂ! Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi. Ce afacere DUBIOASĂ le bagă milioane de euro în cont
BOMBĂ! Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi. Ce afacere DUBIOASĂ le bagă milioane...
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul lui a ajuns in Cartea Recordurilor. FOTO
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul...
Drama neștiută a Simonei Halep. Este obligată să trăiască cu un mare secret
Drama neștiută a Simonei Halep. Este obligată să trăiască cu un mare secret
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
Însărcinată fiind, a mers să facă o ecografie de rutină. Când a început să se uite pe ecran, doctorița s-a schimbat la față. Ce a văzut
Însărcinată fiind, a mers să facă o ecografie de rutină. Când a început să se...
Breaking News! Ștefan Bănică Junior dat afară! L-au mutat de la XFactor la Observator
Breaking News! Ștefan Bănică Junior dat afară! L-au mutat de la XFactor la Observator
Mihaela Rădulescu a zis tot după șase ani de relație cu Felix. De cine au fost despărțiți
Mihaela Rădulescu a zis tot după șase ani de relație cu Felix. De cine au...
Ce se întâmplă cu pensiile. Orban zguduie PSD
Ce se întâmplă cu pensiile. Orban zguduie PSD
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Gigi Becali, gest IREAL pentru Anamaria Prodan. Impresara a fost ȘOCATĂ când a aflat
Gigi Becali, gest IREAL pentru Anamaria Prodan. Impresara a fost ȘOCATĂ când a aflat
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul deceselor
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Câți bani ar fi luat Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi, cât timp au fost împreună?! Informații explozive din dosar
Câți bani ar fi luat Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi, cât timp au fost...
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp ce era filmată
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă! Detalii incredibile despre relația celor doi și cererea în căsătorie. Sportivul vrea și un copil
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă! Detalii incredibile despre relația celor doi și...
Momentul când Alina Pușcău a apărut fără haine în fața lui Jason Momoa. Apariția în Playboy i-a adus acest rol
Momentul când Alina Pușcău a apărut fără haine în fața lui Jason Momoa. Apariția în...
In cat timp si-a planificat nunta Emily Burghelea si cine au fost nasii
In cat timp si-a planificat nunta Emily Burghelea si cine au fost nasii
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită băutură românească
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
Tzancă Uraganu, despre imaginile cu soția lui bătută: „Am bătut-o din...”
Tzancă Uraganu, despre imaginile cu soția lui bătută: „Am bătut-o din...”
Tragedie mare în România! O vedetă a fost ucisă de coronavirus
Tragedie mare în România! O vedetă a fost ucisă de coronavirus
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Veste bună de 1 decembrie: Ford dă lovitura la Craiova. Este o premieră pentru România
Veste bună de 1 decembrie: Ford dă lovitura la Craiova. Este o premieră pentru România
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
Dobaşu, drumul de la patronul de televiziune la “deontologia presei independenta”
Dobaşu, drumul de la patronul de televiziune la “deontologia presei independenta”
Vulpița și Rafaelo, pregătesc o nouă piesă împreună! Cei doi s-au reîntâlnit: ”De ce să nu încercăm”
Vulpița și Rafaelo, pregătesc o nouă piesă împreună! Cei doi s-au reîntâlnit: ”De ce să...