Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie 2022. Berbecii pot exagera cu cheltuielile

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie 2022. Berbecii pot exagera cu cheltuielile

De: Madalina Moraru 18/04/2022 | 06:57
Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie 2022. Berbecii pot exagera cu cheltuielile

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 aprilie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 18 – 24 aprilie 2022 se numără și cea a Berbecilor, care pot face cheltuieli neașteptate.

Săptămâna 18 – 24 aprilie 2022 începe sub auspiciile unei conjuncții în zodia Taur, între Mercur și Uranus. Planetele aduc vești neașteptate și dialoguri surprinzătoare, dar și idei inedite și o gândire revoluționară. Este recomandat la modul general să avem grijă la cheltuieli și la modul în care ne administrăm finanțele.

Pe data de 20 aprilie, Soarele va activa zodia Taur și timp de o lună, cât va traversa acest semn, ne va imprima dorința de confort din toate punctele de vedere, dar mai ales financiar. În plus, ne va aduce o rezistență fizică crescută. În weekend, chiar de Paște, Mercur va forma un aspect tensionat cu Pluto și unul plăcut cu Neptun. Acest context aduce inflexibilitate în gândire, rigiditate și conflicte, însă dacă vom fi îngăduitori și iertători armonia are șanse să se instaleze.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 aprilie 2022

Pentru Berbeci este o săptămână financiară în care sunt sfătuiți să aibă mare grijă la cum își administrează bugetul. Pot fi tentați să facă unele cheltuieli cam mari și,în plus, pot să apară și cheltuieli neprevăzute. Este de preferat să nu exagereze cu cumpărăturile de Paște. În weekend trebuie să evite conflictele cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor, mai ales cu părinții.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 aprilie 2022

Taurii ar trebui să fie atenți la tot ce le trece prin minte. Le vin idei in genioase care se anunță a fi de viitor. Își pot schimba niște planuri și pot fi foarte direcți în exprimare, așa că ar trebui să fie atenți la ce transmit. Soarele va intra în zodia lor și își vor recapăta energia și pofta de viață. Se vor preocupa mai mult de felul în care arată și de cum se prezintă în fața lumii.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 aprilie 2022

Gemenii pot fi surprinși de o persoană din trecut care-i caută. Este o săptămână destul de agitată pentru nativi și oboseala poate atinge cote alarmante. S-ar putea ca frământările și neliniștile interioare să le aducă insomnii, dar și răspunsuri neașteptat de bune. Niște secrete se pot afla acum. De Paște ar trebui să evite să pună la suflet criticile altora.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 aprilie 2022

Racii s-ar putea să primească vești legate de o călătorie sau de un curs la care visează. În plus, profesional, au idei ingenioase legate de proiectele pe care vor să le pună în practică. Proetenii le sunt apropae și îi pot surprinde în mod plăcut cu propuneri și invitații. De Paște este posibil să apară tensiuni în cuplu din cauza cheltuielilor sau poate ies la suprafață unele secrete și gelozii.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 aprilie 2022

Leii încep săptămâna în forță, cu un randament crescut și idei revoluționare despre cum să se facă remarcați și să-și atingă niște scopuri. Înplus, Soarele, guvernatorul lor, va activa sectorul carierei și le va stimula dorința de afirmare, de consolidare a imaginii și poziției sociale. De Paște sunt sfătuiți să fie mai îngăduitori, mai toleranți și să caute echilibrul în relațiile cu ceilalți pentru a nu-și strica sărbătorile.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 aprilie 2022

Pentru Fecioare, săptămâna vine cu revelații, cu momente de conștientizare și se bucură de susținere din partea Soarelui în vederea consolidării unor principii și covingeri de viață. Pentru unii nativi este ocazia cea mai bună să-și răspundă la niște curiozități  sau să demonstreze un adevăr. De Paște, au tendința de a fi critici și de a nu accepta alte teorii decât ale lor. Astfel pot intra în conflicte de opinie și își pot strica sărbătorile.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 aprilie 2022

Balanțele pot rezolva săptămâna aceasta o situație financiară care nu depinde în totalitate de ele. Poate fi vorba și de discuții neașteptate pe care le au cu partenerul legate de cheltuieli sau de încredere și fidelitate. Totodată, trebuie să aibă grijă și la emoții, la temeri și îndoieli pe care le pot accentua acum. Posibil ca spiritul Paștelui să le aducă rememorări, amintiri și trăiri mai intense.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 aprilie 2022

Soarele va activa sectorul relațiilor, așa că s-ar putea să înceapă o perioadă destul de competitivă între nativi și cei din jur. Pot fi surprinși de o discuție cu partenerul de viață sau de o decizie pe care acesta o ia. De Paște sunt sfătuiți să fie mai blânzi și iertători. Pot intra ușor în conflicte, atât cu familia, cât și cu partenerul de viață.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 aprilie 2022

În această săptămână, Săgetătorii pot avea parte de discuții neașteptate cu colegii, de responsabilități noi care sosesc la locul de muncă, dar și de schimbări de program. Unii nativi pot primi o fertă de muncă și se pot angaja. Vești surprinzătoare, dar bune pot veni și pentru cei care așteaptă rezultatul unor analize. Cu Soarele în Taur vor căpăta mai multă rezistență la efort.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 aprilie 2022

Capricornii se bucură din plin de intrarea Soarelui în sectorul lor afectiv. Se anunță o atmosferă perfectă pentru petrecerea sărbătorilor, încărcată de bucurie și iubire, poate chiar și o nouă iubire pentru cei singuri. În cuplu se intensifică nevoia de stabilitate și siguranță. În schimb, de Paște atmosfera poate fi mai încărcată și conflictuală.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 aprilie 2022

Vărsătorii încep săptămâna cu discuții neașteptate cu membrii familiei, însă se pot soluționa nesperat de bine. Poate primesc vești legate de o reuniune de sărbători. Pe de altă parte, Soarele le susține activitățile casnice și gospodărești și reconectarea la emoții și copilărie. S-ar putea ca de Paște, un dialog să scoată la lumină viziuni total diferite de ale părinților. Atenție la certuri!

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 aprilie 2022

Cu Soarele în Taur, Peștii vor ști să se facă plăcuți în dialoguri, vor câștiga în negocieri și mintea le va străluci. Pot găsi soluții ingenioase la problemele pe care le au, mai ales dacă sunt de natură financiară. În plus, sunt susținuți în tot ce ține de învățare, deplasări și acte. Posibile vești și informații surprinzătoare în prima parte a săptămânii. Atenție în ziua de Paște. Sunt destul de agitați și nu este exclus să răbufnească.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...