Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2019. Leii sunt în centrul atenției și au parte de acțiune

Publicat: 18/07/2019 | 19:16
Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2019. Leii sunt în centrul atenției și au parte de acțiune

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 iulie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 22 – 28 iulie 2019 se numără și zodia Leu care va avea parte de tranzitul Soarelui și ingresul planetei Venus întocmai pe casa personalității.

Săptămâna 22 – 28 iulie 2019 este marcată de două mari evenimente astrologice. Primul eveniment este ingresul Soarelui, energia, în zodia sa de domiciliul, în Leu, pe data de 23 iulie 2019, aspect care ne va determina să ne dorim să ieșim în față, să strălucim, să ne manifestăm cu mai multă încredere în forțele proprii. Al doilea eveniment astrologic de anvergură este ingresul planetei Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii, în zodia Leu, aspect care ne va susține să ne manifestăm dragostea față de cei din jur, să ne declarăm cu ardoare sentimentele, să ni le recunoaștem, dar, totodată, ne va face și mai dornici să ne atingem țelurile.

La modul general, săptămâna 22 – 28 iulie 2019 vine cu o energie a schimbării. Vom începe să facem schimbări legate de personalitatea noastră și vom lăsa în spate ceea ce nu ne mai reprezintă și nu ne mulțumește pe deplin. În plus, în dragoste vom spune adevărul, vom recunoaște ceea ce simțim cu adevărat, situație care poate aduce surprize neașteptate și răsturnări de situație.

Horoscop săptămânal Berbec: 22 – 28 iulie 2019

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu multă voie bună și energie. Nativii vor fi determinați să-și îndeplinească niște scopuri care țin, cel mai probabil, de familie sau de locuință. Nu este o perioadă favorabilă negocierilor și investiților, prin urmare ar trebui amânate cumpărăturile care nu sunt urgente, mai ales dacă este vorba de aparatură casnică. Șanseșe de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul sunt mari, prin urmare, nu este exclus ca, în special către finele săptămânii, să se îndrăgostească. Cei care se află în relații de lungă durată sau în căsnicii pot discuta despre aducerea pe lume a unui copil sau chiar pot deveni părinți.

Horoscop săptămânal Taur: 22 – 28 iulie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot începe săptămâna cu deplasări, fie în interes de serviciu, fie pentru a continua niște studii, pentru a participa la un seminar sau a da un examen. Nativii vor fi determinați în această perioadă să facă bani, să iasă în față. În plan sentimental pot avea parte de surprize neașteptate și nu este exclus ca cineva din trecut să se întoarcă în viața lor. Pe de altă parte, este o săptămână în care sunt stimulați de Venus, palneta lor guvernatoare, și pot face reamenajări, redecorări, renovări în locuință și pot petrece mai mult timp cu familia, pot să-și exprime sentimentele față de cei dragi cu mai multă ușurință și-și pot face planuri de vacanță împreună cu părinții.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22 – 28 iulie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni sunt focusați pe zona sentimentală în această săptămână. Nativii pot trece prin stări contradictorii, dar, mai mult de atât, cei care sunt căsătoriți pot descoperi secrete ale partenerului, pot afla că au fost înșelați, mințiți și își pot reconsidera poziția față de relație. Cei singuri ar putea cunoaște o persoană cu care să rezoneze din punct de vedere al comunicării și nu este exclus ca întâlnirea să aibă loc într-o călătorie sau la un curs, seminar. În plan financiar aspectele nu sunt tocmai benefice, vorbind de partaje, neajunsuri și lipsuri. Nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la atitudinea pe care o au vizavi de locul de muncă, mai ales în ceea ce privește comunicarea cu superiorii pentru că Mercur, palneta comunicării și guvernatorul lor, este în continuare retrograd.

Horoscop săptămânal Rac: 22 – 28 iulie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor continua să aibă parte de relații tensionate în cuplu, însă cu răbdare și înțelepciune vor reuși să îmbunătățească relația. Dialogul cu persoana iubită va fi încărcat de reproșuri și acuze, iar acei nativi care au ajuns la capătul puterilor, cărora li s-a umplut paharul, vor alege să se despartă. Pe de altă parte, motivația săptămânii, ceea ce reușește să-i urnească, este dorința de a face bani și în acest sector se întrevăd diverse oportunități. De asemenea, oportunități pot apărea și în legătură cu cariera, însă nu se vor concretiza acum, dar este important ca în această perioadă să se pună bazele, chiar dacă numai prin dialog.

Horoscop săptămânal Leu: 22 – 28 iulie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui și al planetei Venus întocmai în semnul lor, însă tranzitele vor fi tensionate în această perioadă ceea ce poate aduce conflicte atât în sectorul profesional, căt și în sectorul sentimental. Nativii vor fi foarte energici și determinați să facă schimbări, retușuri de personalitate. Sunt posibile dialoguri acide cu partenerul de viață și nu este exclus ca anumite adevăruri, însoțite de reproșuri, să iasă la suprafață. Nativii trebuie să fie mai atenți la sănătate, zonă sensibilă în această perioadă ca urmare a stresului de la locul de muncă și a oboselii acumulate. În mod cert și starea afectivă și sentimentală vor contribui la creearea unui tablou clinic mai puțin plăcut. Leii ar trebui să se concentreze mai mult pe propria lor persoană și să caute echilibrul în jur.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22 – 28 iulie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o săptămână bună, benefică în sectorul profesional, însă, în continuare trebuie să fie atenți la comunicare, la ce spun și cât dezvăluie celor din jur pentru că guvernatorul lor, Mercur, planeta comunicării, retrogradează în continuare. În plan sentimental, o fostă iubire din trecut se poate întoarce, un secret sau o situație lăsată nerezolvată va ieși acum la suprafață pentru a fi vindecată. La modul general, va fi tensiune în cuplu și nu este indicat să se caute clarificări acum.

Horoscop săptămânal Balanță: 22 – 28 iulie 2019

Cei născuți în zodia Balanță dau dovadă de un interes aparte pentru socializare și nativii pot lega noi prietenii cu ușurință. Chiar dacă nu vor fi de lungă durată, unele dintre acestea se pot dovedi benefice mai ales pentru atingerea unor scopuri, unor țeluri profesionale. În plan financiar se întrevăd câștiguri materiale de natura unor beneficii, posibil chiar obținute de la rude prin partaj, moștenire. Este o săptămână de relaxare și detensionare și ar fi de preferat ca Balanțele să-și facă planuri de vacanță și chiar să se gândească la plecarea într-o călătorie.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22 – 28 iulie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o perioadă foarte bună în plan profesional. Nativii se vor putea afirma acum, vor ieși în evidență pe zona de carieră, poate la locul de muncă sau în afaceri. Nu este exclus ca cei care nu sunt mulțumiți de actualele condiții profesionale să-și găsească un loc mai bun, mai bine plătit, mai ales că financiar se întrevăd câștiguri. Nu este exclus ca celor singuri, Venus, guvernatoarea parteneriatelor și a căsătoriei, să le aducă o nouă iubire, un partener pe care, posibil, să-l cunoască chiar prin intermediul locului de muncă. Cei care sunt în relații, însă, trebuie să fie mai prudenți deoarece un secret poate ieși la suprafață.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22 – 28 iulie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi mai interesați decât de obicei de zona ezoterică, de cursuri și studii din domenii noi de cunoaștere și nu este exclus să plece acum într-o călătorie peste hotare. La locul de muncă se întrevede mult stres și obstacole, blocaje în atingerea unor scopuri, în încheierea unor proiecte, motiv pentru care este de preferat ca nativii să-și ia concediu sau să dea dovadă de mult calm și răbdare. Faptul că Mercur, planeta comunicării, este retrogradă atenționează nativii să fie prudenți în călătorii, dar și în tranzacții și investiții.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22 – 28 iulie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o perioadă tensionatpă în care accentul cade pe sectorul financiar, însă este vorba de banii partenerului, fie de viață, fie de afaceri. Posibile obstacole în semnarea unor parteneriate, blocaje în acte, în partaje, în obținerea unui credit. Nu este o perioadă bună pentru a împrumuta sau a da bani cu împrumut. Venus, prin aspectele sale cu Mercur retrograd, poate scoate la iveală secrete în relația de cuplu, pot exista dialoguri tensionate în urma cărora nativii să simtă nevoia de a-și redefini relația. În plus, nu este exclus ca o persoană să-i ispitească din punct de vedere sexual șia stfel să cadă pradă unei aventuri. Se cere mai multă atenție la sănătate, la oase și piele în special.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22 – 28 iulie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de acțiune în plan partenerial, fie că este vorba de parteneriate profesionale, fie de persoana iubită, soț/soție. Nativii pot analiza posibilitatea de a duce relația la alt nivel, de a o oficializa sau discută posibilitatea conceperii unui copil. Nativii singuri pot avea ocazia să înceapă o relație cu cineva din străinătate sau de la locul de muncă, posibil un coleg pe care până acum să-l fi văzut cu alți ochi. Se întrevăd demersuri legate de acte, poate în regim de partaj sau pentru obținerea unui bun material. Atenție la conflictele cu rudele care se pot contura în jurul unei situații juridice.

Horoscop săptămânal Pești: 22 – 28 iulie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de o perioadă bună la locul de muncă. Unii nativi își pot schimba jobul în tmp ce alții pot renegocia sarcinile și responsabilitățile astfel încât să fie în favoarea lor o situație. Nu este exclusă o avansare în funcție sau o mărire de salariu. În plan sentimental se cere mai multă prudență în dialog deoarece nativii pot fi tentați să fie agresivi, să spună lucrurile mult prea direct și astfel să rănească. Se recomandă prudență în sectorul călătoriilor, dar și al sănătății, privind situația prin prisma unei accidentări la drum sau la locul de muncă.

 

Citește și...