Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 5 – 11 august 2019. Săgetătorii revin în forță

Horoscop săptămânal 5 – 11 august 2019. Săgetătorii revin în forță

De: Cancan 01/08/2019 | 18:20
Horoscop săptămânal 5 – 11 august 2019. Săgetătorii revin în forță
Horoscop săptămânal 5 – 11 august 2019. Săgetătorii revin în forță

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 august 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 5 – 11 august 2019 se numără și zodia Săgetător care va reintra în ritm și se va bucura de energie, optimism și determinare.

Săptămâna 5 – 11 august 2019 este marcată de trei evenimente astrologice deosebit de importante și impactante, care se definesc în ultima zi a perioadei analizate. Astfel, Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a comerțului, va tranzita, pentru a treia oară zodia Leu, de data aceasta în mers direct, Jupiter, Marele Benefic al zodiacului și planeta abundenței, va reveni în mers direct prin zodia pe care o guvernează, Săgătător, iar Uranus, planeta schimbărilor, a adevărului și a neprevăzutului, își va începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur. Influența lui Jupiter se va resimți încă din data de 6 august, atunci când va intra în mișcare staționară, și ne va cere să găsim în noi resursele pentru a ne îmbunătăți viața, să dezvoltăm noi pasiuni din care să facem bani, să ne afirmăm profesional și, nu în ultimul rând, să ne întoarcem la credință, pentru că doar așa vom avea succes.

În săptămâna 5 – 11 august 2019 vom avea parte de schimbări neașteptate, menite să scoată la suprafață ce este mai bun din noi, chiar dacă, inițial, nu le vom percepe așa. Vom avea tendința de a fi mândri și orgolioși, de a ieși în față și a ne face cunoscuți, auziți și va trebui să luptăm să ne menținem în echilibru. În plus, Luna va tranzita în această săptămâna zodia Scorpion și zodia Săgetător, ceea ce ne va aduce dorința de a fi mai profunzi, mai puțin superficiali, dar și mai emoționali și mai dornici de a dezvălui, de a afla secrete. Săptămâna se încheie într-o notă de optimism și entuziasm, în timp ce unii dintre noi vor fi mai înclinați către spiritualitate, alții vor tinde către distracții și expansiune socială. Faptul că ascendentul săptămânii este Taur poate favoriza, la nivel colectiv, dorința de stabilitate materială și statornicie sentimentală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 5 – 11 august 2019

Este o săptămână benefică pentru cei născuți în zodia Berbec, care se concentrează pe zona financiară. Vor exista, de la discuții cu persoana iubită legate de bani și bunuri în comun, discuții menite să aducă stabilitate în cuplu, și până la noi oportunități de a face bani. Posibil ca unele investiții mai vechi să dea acum rezultate. Sunt deosebit de avantajați nativii care studiază, care dau exemane și țin discursuri publice, conferințe, dar și nativii care pleacă în călătorii, mai ales în deplasări în interes de serviciu pentru a rezolva ceva. De asemenea, în zona profesională există șansa de a avansa, de a obține un nou statut.

Horoscop săptămânal Taur: 5 – 11 august 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de acțiune pe plan financiar și nativii vor demara activități de natură să le îmbunătățească veniturile pe termen lung, chiar dacă rezultatele nu vor fi imediate. În plan sentimental, vor avea ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu și de a-și îmbunătăți viața sexuală, aspect care pentru unii nativi poate aduce o sarcină. Relația cu membrii familiei se va îmbunătăți, iar nativii vor primi susținere din partea celor dragi. Cei care-și caută un loc de muncă pot primi răspunsuri favorabile, în special dacă este vorba de străinătate. Se cere mai multă prudență și atenție la capitolul sănătate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 5 – 11 august 2019

Întreaga săptămână, grație lui Mercur, guvernatorul lor, în tranzit pe casa banilor, cei născuți în zodia Gemeni au șanse mari de a-și îmbunătăți situația financiară. Poate fi vorba de un proiect mai vechi, care acum va da roade, însă nu vor lipsi nici ideile noi și revoluționare care pot încinge gândirea în această direcție. O serie de parteneriate se pot dovedi benefice acum, vor merita semnate, iar nativii vor avea parte de asocieri profitabile pentru imaginea lor. În plan sentimental, cei singuri pot găsi un partener, iar cei care sunt în relații de lungă durată pot simți o îmbunătățire a relației cu persoana iubită, însă acolo unde relația nu mai funcționează de multă vreme se va produce, cel mai probabil, o ruptură, percepută ca fiind necesară și cu rol în evoluția personală.

Horoscop săptămânal Rac: 5 – 11 august 2019

Pentru nativii din zodia Rac această săptămână vine cu oporrtunități profesionale pe care ar face bine să nu le rateze. Este posibil să primească oferte de colaborare, asociere cărora nu ar trebui să le dea cu piciorul, mai ales că, în viitor, acestea vor aduce și beneficii materiale considerabile. În plan sentimental s-au spus multe în utimul timp, iar acum ar trebui ca nativii să stea la masa rotundă și să vadă ce este de făcut în viitor pentru ca relația să funcționeze așa cum își doresc. Nu este momentul compromisurilor. Către finele săptămânii, nativii Rac sunt sfătuiți să nu dea curs exceselor, în special celor de natură alimentară.

Horoscop săptămânal Leu: 5 – 11 august 2019

Cei născuți în zodia Leu vor fi vedetele săptămânii. Cu multe planete în semnul lor, acești nativi vor da dovadă de idei ingenioase, creative, vor simți nevoia să se afirme, să-și pună în aplicare planurile personale sau profesionale. Instinctul și intuiția le vor deveni aliați de încredere Leilor în această perioadă. Cei care simt că nu mai rezonează cu partenerul de viață sau cu locul de muncă se vor gândi serios să pună punct sau să schimbe radical regulile jocului. Cei singuri se pot bucura de revenirea în mers direct a lui Jupiter deoarece Marele Benefic le poate aduce o nouă poveste de iubire, dar și o înclinație mai mare către aventură și distracție.

Horoscop săptămânal Fecioară: 5 – 11 august 2019

Dacă în plan financiar contextul astrologic este de partea celor născuți în zodia Fecioară, care pot primi sume de bani restante sau neașteptate, în plan sentimental lucrurile nu par să fie dintre cele mai bune. Pot exista certuri în cuplu care, fără diplomație și bună voință, pot duce la încheierea unei relații. La locul de muncă se întrevede mult stres și multe sarcini care devin acaparante și obositoare pentru nativi. Este o perioadă favorabilă redescoperirii de sine și, de asemenea, pentru analize și investigații medicale, pentru a începe un nou tratament, în cazul nativilor care s-au confruntat cu afecțiuni și neplăceri în ultimul timp.

Horoscop săptămânal Balanță: 5 – 11 august 2019

Cei născuți în zodia Balanță își fac planuri de concediu, iar unii nativi chiar pleacă în vacanță în această săptămână. Este o perioadă în care energia, buna dispoziție și pofta de socializare vor caracteriza acest semn zodiacal. Cu toate astea, trebuie să aibă mare grijă la cheltuieli pentru că tendința de a întrece măsura și a goli portofelul este mare. În plan profesional se întrevăd oportunități de negociere a unor contracte și de îmbunătățire a situației financiare în viitor. Cu mai mult curaj și inițiativă, cei care sunt singuri și-ar putea găsi un partener, fie la un drum, fie prin intermediul cercului de prieteni.

Horoscop săptămânal Scorpion: 5 – 11 august 2019

Interesul nativilor din zodia Scorpion se reflectă în mare parte în zona financiară. Aici pot exista noi propuneri de creștere a veniturilor, oportunități de colaborare și asociere, însă sfatul nostru este ca deocamdată să-și impună niște restricții legate de cheltuieli și investiții. Cariera este foarte bine susținută, apar noi oportunități de avansare, mai ales pentru acei nativi care lucrează în sfera comunicării, a vânzărilor, intermedierilor și negocierilor. În weekend se recomandă mai multă liniște, relaxare, odihnă și plimbări în natură, de preferat în zone cu apă din abundență, malul mării, malul unui râu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 5 – 11 august 2019

Odată cu revenirea în mers direct a Marelui Benefic, Jupiter, întocmai guvernatorul zodiei Săgetător, acești nativi vor simți că revin la viață și că totul începe să se lege, să funcționeze în jurul lor. Va fi o perioadă de conștientizări și nu este exclus ca nativii să excludă din viața lor tot ceea ce nu-i mai reprezintă, inclusiv persoane cu care nu mai rezonează. Este o perioadă bună ca nativii să facă o schimbare în ceea ce privește viața sentimentală. Dacă o relație nu mai merge, Săgetătorii se vor desprinde cu multă tărie de caracter, în schimb cei singuri pot avea parte de o nouă poveste de iubire. La locul de muncă pot apărea o serie de oportunități și avantaje. Se cere, în schimb, mai multă atenție la sănătate și chiar începerea unui tratament dacă este nevoie.

Horoscop săptămânal Capricorn: 5 – 11 august 2019

Săptămâna începe cu oportunități legate de carieră, de ascensiunea profesională și șansele de a-și îmbunătăți imaginea sunt foarte mari. De asemenea, oportunitatea de a semna noi contracte, parteneriate este conturată încă din primele zile. Un aspect deosebit de important, care s-a format încă de la Luna Nouă, le cere celor născuți în zodia Capricorn să se desprindă de trecut, să se detașeze de persoane și de frici care le-au amprentat viața până acum. În plan sentimental se anunță momente intense alături de persoana iubită, iar cei singuri se pot arunca în aventuri acum. Se cere mai multă prudență și mai multă atenție acordate sănătății, în special odihnei și alimemtației.

Horoscop săptămânal Vărsător: 5 – 11 august 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de vești bune și întâmplări îmbucurătoare în zona sentimentală. Nativii vor duce relația la alt nivel, o vor oficializa sau vor afla că vor deveni părinți. Însă, se conturează un aspect mai puțin plăcut care le cere nativilor să acorde mai multă atenție persoanei iubite, să o asculte mai mult și să participe activ la îndeplinirea nevoilor, dorințelor acesteia. Pe de altă parte, este o perioadă bună să studieze, să afle lucruri noi care să-i ajute la locul de muncă sau în ascensiunea profesională.

Horoscop săptămânal Pești: 5 – 11 august 2019

Este o perioadă bună pentru a rezolva conflictele din cuplu, pentru a discuta cu persoana iubită și a vedea care este soluția potrivită pentru a îmbunătăți comunicarea și legătura. Cei mai norocoși nativi vor duce relația la următorul nivel acum, iar cei singuri pot cunoaște o persoană într-o călătorie sau la un curs, seminar. Nativii din zodia Pești vor avea parte de Jupiter în sectorul carierei și de acum au șanse foarte mari să fie investiți într-o funcție sau să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun, important este să facă tot ce le stă în putință pentru a-și atinge un țel. Atenție la discuțiile cu membrii familiei care pot evolua într-o direcție tensionată!

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea