Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018. Fecioarele încep o viață nouă

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018. Fecioarele încep o viață nouă

De: Cancan 02/08/2018 | 12:11
Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018. Fecioarele încep o viață nouă
Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018. Fecioarele încep o viață nouă

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 august 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 6 – 12 august 2018 se numără și cea a Fecioarelor care sunt favorizate din toate punctele de vedere să înceapă un nou capitol în viață.

Săptămâna 6 – 12  august 2018 este marcată de câteva evenimente astrologice importante. Aspectul cu impact major asupra tuturor este Luna Nouă din data de 11 august formată în semnul Leu, aspect care aduce noi începuturi pentru toate zodiile, dar și tranzitul planetei Venus, planeta iubirii, a armoniei si a micilor beneficii, prin zodia Balanță, care va începe din data de 7 august 2018. Tot din data de 7 august, Uranus, planeta marilor schimbări, începe să retrogradeze prin zodia Taur. Un aspect astrologic de anvergură al săptămânii 6 – 12  august 2018 este Eclipsa Parțială de Soare care va avea loc în data de 11 august și care va veni cu surprize neașteptate și răsturnări de situație pentru toți nativii zodiacului. Dacă pe moment ne vom simți copleșiți de acțiunea eclipsei, impactul pe termen lung va fi unul benefic.

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 august 2018

Pentru cei născuți în zodia Berbec, săptămâna 6 – 12 august vine cu trăiri puternice pe parte sentimentală. Încă din data de 7 august, nativii vor simți energia benefică a lui Venus în casa cuplului care va calma apele, însă doar până pe 11 august nativii vor avea ocazia să pună în ordine niște aspecte legate de partener. Odată cu Luna Nouă, aceștia vor fi nevoiți să facă niște reevaluări, aspect susținut în continuare și de retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, prin aceași casă sentimentală, și vor începe o nouă etapă în viața de cuplu. Eclipsa va aduce răsturnări de situație în relație, aspect care poate însemna încheierea unei povești de dragoste, iar pentru nativii Berbec care sunt singuri poate însemna începutul unei noi relații. Pe de altă parte, cei născuți în zodia Berbec trebuie să acorde o atenție sporită sectorului financiar, unde influența lui Uranus le poate cere revizuirea unor surse de venituri.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de un nou început în relația cu membrii familiei, de clarificarea unor probleme mai vechi, iar surprizele neașteptate legate de acest sector, dar și de sectorul locuinței, nu sunt excluse. Încă din primele zile ale săptămânii, nativii Taur vor simți influența benefică a planetei Venus în sectorul muncii, dar și al sănătății, acolo unde aceștia vor reuși reechilibrarea energiei și remedierea unor probleme, afecțiuni mai vechi. Faptul că Uranus retrogradează întocmai în semnul lor le cere o revizuire a comportamentului vizavi de cei din jur, dar și de sectorul profesional.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să dea o altă conotație iubirii, să rearmonizeze relația de cuplu și să petreacă momente frumoase cu partenerul, aspect conturat puternic de Venus către finele săptămânii 6-12 august. Luna Nouă și Eclipsa de Soare aduc acțiune în toate situațiile care au legătură cu comunicarea. Aspectul vine cu surprize neașteptate și cere schimbări de mentalitate, de principii, de gândire, de viziune, schimbări care sunt favorizate și de mai vechea retrogradare a lui Mercur, guvernatorul lor și astrul comunicării, dar și de retrogradarea lui Uranus în casa subconștientului. Este recomandat ca nativii să nu ia decizii impulsive fără a le analiza în amănunt deoarece mai târziu s-ar putea să le regrete.

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Rac trebuie să acorde o atenție deosebită sectorului financiar, unde cheltuielile din ultima perioadă s-ar putea să le fi provocat o gaură mare în buget. Dacă Uranus cere reevaluarea unor proiecte și a unor relații de prietenie, retrogradarea lui Mercur cere ca nativii să-și revizuiască unele proiecte profesionale. În plus, Luna Nouă și Eclipsa de Soare aduc noi începuturi însoțite de surprize neprevăzute în casa banilor, prin urmare se cere o mare prudență în tot ceea ce este legat de surse de venit. Venus își manifestă influența benefică în familie, iar nativii pot avea susținerea rudelor în proiecte și vor reuși să reechilibreze relațiile cu cei dragi. Totodată, este și momentul să-și renoveze și reamenajeze locuința după bunul plac.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de influența benefică a lui Venus în tot ceea ce ține de comunicare, dialoguri cu cei din jur, deplasări, iar nativii vor da dovadă de idei ingenioase și inovative. Retrogradarea lui Uranus le cere reevaluări în sectorul profesional și cariera poate fi pusă sub semnul întrebării. Luna Nouă și Eclipsa de Soare, formate întocmai în semnul lor, stimulează nativii să se reafirme, să iasă în evidență, să se exprime, iar vizat va fi și sectorul socio-profesional și al relațiilor, atât cu partenerul, cat și cu șefii și colegii. Nu sunt excluse surprize neașteptate și răsturnări de situație în această zonă, prin urmare nativii trebuie să dea dovadă de stăpânire și prudență.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să-și îmbunătățească veniturile, vor primi oferte de colaborare, bonusuri, măriri de salariu și vor recupera sume de bani care le revin. Contextul creat de Uranus retrograd căruia i se alătură Luna Nouă și Eclipsa de Soare aduce situații surprinzătoare, neașteptate și reevaluări în tot ceea ce ține de principii și valori de viață. Nativii vor avea tendința de a se retrage și a medita, fiind susținuți în demararea unei noi etape în viața personală. Pentru ca aceste aspecte să aibă un impact pozitiv, nativii Fecioară sunt sfătuiți să lase în urmă trecutul și tot ceea ce nu le permite evoluția pentru a începe o viață nouă.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 august 2018

Cu Venus, guvernatorul lor, în tranzit întocmai prin acest semn, cei născuți în zodia Balanță vor fi dispuși să-și acorde toată atenția necesară, să facă schimbări de look, de stil vestimentar și să flirteze cu cei din jur, expunând în fața acestora cea mai bună variantă a lor. Uranus le cere să nu facă investiții financiare importante în această perioadă și să reevalueze cu multă seriozitate situația conturilor. Contextului astral al retrogradării lui Mercur în Leu i se adaugă Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Leu care vor veni cu răsturnări de situație și noi începuturi în tot ceea ce ține de sectorul sentimental, dar vizat este și sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. O parte dintre nativi vor avea parte de surprize neașteptate legate de copii sau care vin din partea acestora.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 august 2018

Venus le poate aduce celor născuți în zodia Scorpion o veche iubire înapoi, însă posibil ca relația să rămână doar la stadiul de aventură clandestină. Totodată, nativii vor trece printr-o perioadă de introvertire și meditație în ceea ce privește planul amoros, aspect favorizat nu doar de Venus în tranzit pe casa subconștientului, ci și de retrogradarea lui Uranus care cere revizuiri în legătură cu mariajul. Aceste aspecte se pot interpreta ca o reevaluare și reclasificare a relației în care se află. Luna Nouă și Eclipsa de Soare aduc surprize neașteptate și răsturnări de situație care vizează zona profesională și sunt susținute de același Uranus retrograd în zona relațiilor profesionale. Cu alte cuvinte, nativii Scorpion care nu sunt mulțumiți de locul de muncă sau sunt dezamăgiți de partea salarială pot decide să încheie o colaborare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor începe săptămâna cu poftă de socializare, de distracție și ieșiri cu grupul de prieteni, iar ocaziile de a cunoaște o persoană care să le aprindă călcâiele nu sunt excluse. Retrogradarea lui Uranus le cere acestora reevaluare unor evenimente și aspecte care vizează casa muncii și a sănătății. Nativii pot fi obosiți peste măsură ca urmare a sarcinilor acaparatoare primite la locul de muncă și pot schimba foaia. Luna Nouă însoțită de Eclipsa de Soare poate aduce noi începuturi și surprize remarcabile în tot ceea ce ține de călătorii, studii, cursuri de perfecționare profesională, dar și principii și valori de viață. Unii nativi pot primi vești neașteptate de la persoane aflate în străinătate sau care sunt de altă religie, cultură.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 august 2018

Cu Venus alături în sectorul socio-profesional, încă din primele zile ale săptămânii cei născuți în zodia Capricorn pot avea ocazia de a se bucura de unele beneficii la locul de muncă sau de a obține noi colaborări, chiar un nou job. Pe de altă parte, nativii se pot ajuta profesional de o persoană cu influență sau se pot îndrăgosti de o persoană cu funcție. Luna Nouă și Eclipsa de Soare pot aduce începuturi noi și surprize neașteptate legate de sectorul financiar, însă nu se vor concretiza imediat deoarece Mercur continuă să fie retrograd până pe 19 august în același sector financiar. Pe de o parte nativii pot găsi soluții de suplimentare a veniturilor, iar pe de altă parte pot încheia un proiect pentru a demara un altul care să le aducă bani în conturi. Retrogradarea planetei Uranus le cere acestora o reevaluare a sectorului sentimental, însă Venus le va fi alături nativilor și le va susține sectorul intim, va aprinde pasiunea și dorința în cuplu.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt favorizați de Venus să plece într-o călătorie, să înceapă un curs de dezvoltare profesională și pot relua legătura cu o persoană aflată în străinătate sau care aparține altei religii și culturi. Nu este exclus ca nativii să se îndrăgostească la drum sau să primească acceptul pentru a studia dincolo de granițele țării. Uranus, întocmai guvernatorul lor, va retrograda și va stimula nativii să-și reevalueze atitudinea față de membrii familiei și față de situația unei locuințe. Luna Nouă însoțită de Eclipsa de Soare va aduce surprize și răsturnări de situație în ceea ce privește relațiile sentimentale, dar și profesionale. Este foarte posibil ca nativii Vărsător să pună punct unei povești de dragoste, dar, deopotrivă, în funcție de ceea ce-și doresc, să-și consolideze relația de cuplu. Atenție la comunicarea în aceste domenii, deoarece Mercur continuă să fie retrograd în casa relațională.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Pești vor fi favorizați de tranzitul lui Venus prin Balanță să demareze acțiuni de natură să le îmbunătățească situația financiară, iar partenerul de cuplu îi poate sprijini în aceste demersuri. Uranus retrograd le cere nativilor o mai mare atenție în modul în care comunică cu cei din jur, în special la locul de muncă, unde încă se resimte influența retrogradării lui Mercur. De asemenea, Luna Nouă și Eclipsa de Soare vin cu surprize neașteptate și răsturnări de situație în tot ceea ce ține de muncă, de relația cu colegii și de sarcinile primite. Nu este exclus ca o parte dintre nativi să ia decizii radicale la acest capitol. De asemenea, se cere atenție și prudență la capitolul sănătate, unde nativii Pești se pot confrunta cu unele neplăceri de natură să le împiedice desfășurarea sarcinilor zilnice. Cei cu afecțiuni mai vechi, chiar cronicizate, pot afla de unele remedii și le pot pune în aplicare.

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
INCREDIBIL! Cum arată mașinile de 500 000 de euro pe care Reghecampf spune că i le-a "furat" Anamaria Prodan! Scandal exploziv și plângere penală
INCREDIBIL! Cum arată mașinile de 500 000 de euro pe care Reghecampf spune că i...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din cușcă” Unde a fost surprins monarhul britanic
Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să...
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum...
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Vladimir Putin a luat decizia finală. Nu mai e cale de întoarcere
Vladimir Putin a luat decizia finală. Nu mai e cale de întoarcere
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV,...
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Operația lui Florin Piersic a fost un succes. Medicii, optimiști cu privire la starea de sănătate a marelui actor
Operația lui Florin Piersic a fost un succes. Medicii, optimiști cu privire la starea de...
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria lui
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are și multe beneficii pentru organism
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are...
×