Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 7 – 13 martie 2022. Peștii sunt intuitivi și se bucură de un farmec aparte

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie 2022. Peștii sunt intuitivi și se bucură de un farmec aparte

De: Isabela Popescu 06/03/2022 | 17:12
Horoscop săptămânal 7 – 13 martie 2022. Peștii sunt intuitivi și se bucură de un farmec aparte

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 martie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 7 – 13 martie 2022 se numără și cea a Peștilor, care sunt intuitivi și se bucură de un farmec aparte.

În săptămâna 7 – 13 martie 2022 se resimte din plin tranzitul, în conjuncție, al planetelor Venus și Marte prin Vărsător. Acest context ne stimulează altruismul și umanitarismul și, în plus, ne face mai detașați și dornici de libertate în relații. Un alt aspect important al perioadei este intrarea lui Mercur în zodia Pești. Tranzitul ne va stimula intuiția și putem fi martorii unor conștientizări spirituale importante. Putem deveni mai creduli, mai iertători, mai ușor de impresionat, dar și mai creativi. Săptămâna se încheie cu o conjuncție între Neptun și Soarele din zodia Pești, aspect care ne poate activa idealismul, visarea, clarviziunea, dar și tendința de victimizare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 martie 2022

Berbecilor li se va activa puternic latura socială, vor fi dornici de ieșit cu prietenii și se pot integra în noi cercuri. Persoanele cunoscute acum se pot dovedi de ajutor pentru nativi. Este o perioadă în care pot avea acces la sfere înalte și pot fi ghidați intuitiv, inclusiv în procesul de vindecare, iar în weekend vor resimți din plin conexiunea cu Divinitatea.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 martie 2022

Taurilor li se va activa puternic sectorul carierei și vor fi stimulați să iasă în față și să se facă remarcați. Au mai mult curaj să se îndrepte către obiectivele lor și pot primi nu doar aprecieri din partea altora, ci și sprijin. Pot crește cu ajutorul prietenilor,a sociaților, partenerului. Weekendul ar trebui dedicat socializării și chiar pot participa la evenimente care să le bucure sufletul.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 martie 2022

Gemenii simt că-și recapătă libertatea, că scapă de limite și blocaje. Își vor pune întrebări existențiale și vor dori să-și consolideze niște principii și valori morale. Sunt interesați să-și construiască un renume. Totodată, au susținerea lui Mercur, guvernatorul lor, să-și îmbunătățească comunicarea cu superiorii, dar și cu partenerul de viață. În weekend sunt sfătuiți să aibă mai mută grijă la imaginea lor.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 martie 2022

Racii au șanse săptămâna aceasta să ajungă la niște înțelegeri, fie cu partenerul de viață, fie cu diferite persoane cu care au de împărțit bani și bunuri materiale. Discuțiile purtate, descoperirile făcute și evenimentele trăite vor avea rolul de a-i învăța ceva pe nativi și de a le consolida sistemul de valori și principii. În weekend se pot conecta puternic la spiritualitate și pot deveni mai visători.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 martie 2022

Leii vor avea parte de o atmosferă încărcată în relațiile cu cei din jur, fie în cuplu, fie în relațiile profesionale. Vor trebui să depună efort suplimentar pentru a menține echilibrul. Nativii pot înțelege adevăratele intenții ale celorlalți și pot decide dacă rămân sau nu într-un parteneriat. Este o perioadă în care pot purta discuții financiare. În weekend pot deveni mai visători și pot profita pentru a reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 martie 2022

Este o săptămână cu multă muncă pentru Fecioare, însă vor avea și energie pe măsura sarcinilor care vin. Trebuie să aibă mai multă grijă la starea de sănătate și să nu se suprasolicite. Au o intuiție bună în această perioadă și ar trebui să-i dea crezare dacă au de făcut negocieri. Pe de altă parte, comunicarea în cuplu se va îmbunătăți remarcabil și pot profita de weekend pentru a se reconecta la partener.

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 martie 2022

Balanțele au ocazia să-și revitalizeze viața sentimentală, să se îndrăgostească, să se reapropie de partener și de copii. Este o perioadă care le readuce bucuria în suflet. Pe de altă parte, își pot îmbunătăți comunicarea cu colegii de muncă, au idei profesionale, dar se și pot stresa mai ușor, motiv pentru care vor avea nevoie de mai multă odihnă. În weekend devin foarte creativi și mai visători.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 martie 2022

Scorpionii se pot preocupa mai mult de casă și de familie și pot rezolva situații pe care până acum le-au tot amânat. Este o perioadă bună și în plan sentimental, pentru exprimarea sentimentelor. Dacă sunt singuri, flirtează mai mult și pot exprima mai ușor ceea ce simt. Au idei creative, imaginație și un simț artistic dezvoltat. În weekend cresc șansele de a se îndrăgosti și pot ieși la o întâlnire romantică.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 martie 2022

Săgetătorii au susținerea astrelor în tot ce ține de sfera comunicării și pot lua niște decizii importante sau pot face niște negocieri de avantajoase. În plus, pot rezolva situații ce țin de acte și pot obține aprobări și avize. Pe de altă parte, pot să-și îmbunătățească comunicarea cu familia sa să rezolve situații ce țin de actele unei case. În weekend simt nevoia de a petrece timp în intimitatea căminului.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 martie 2022

Capricornii scapă de presiunea pusă pe umerii lor de conjuncția Venus-Marte, care s-a format în zodia lor. Cele două planete se mută în sectorul lor financiar și astfel mare parte din energie o vor canaliza pentru a-și crește veniturile. Totodată, au susținerea astrelor în negocieri, în activitățile care presupun scris sau vorbit și își susțin punctul de vedere cu mult aplomb. Reușesc să-i convingă și pe cei din jur de viziunea lor. În weekend pot purta discuții plăcute și pot afla vești care să le trezescă niște curiozități.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 martie 2022

Vărsătorii sunt gazda conjuncției Venus-Marte, și se pot aștepta ca în perioada următoare să fie mai energici și să se bucure de mai multă bună dispozițe. Își recâștigă încrederea în propriile forțe, se preocupă mai mult de felul în care arată. Mercur le aduce idei financiare bune și pot găsi soluții pentru a-și crește veniturile. În weekend pot fi mai cheltuitori decât de obicei.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 martie 2022

Peștii îi deschid ușile lui Mercur și acest tranzit îi susține în comunicare, în special în discuțiile purtate cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Pot lua decizii în cuplu și pot face negocieri avantajoase. Pe de altă parte, pot fi tentați să se retragă în perioada următoare, să fie mai introspecți. S-ar putea să aibă mai multă nevoie de odihnă și să se preocupe de starea de sănătate mai mult. Un fost partener poate reveni în viața lor sau pot fi tentați să intre în relații ascunse. În weekend sunt mai visători și ar trebui să dea frâu liber imaginației. În plus, se bucură de un farmec aparte, de intuiție și creativitate.

Sursa foto: Pexels.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Isabela Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență. Și-a început cariera ca reporter, la numai 20 de ani, căpătând experiență ca jurnalist încă din timpul facultății. În trustul de presă Gândul lucrează de trei ani, unde își citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...