Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 9 – 15 decembrie 2019. Gemenii au chef de distracție și aventură

Horoscop săptămânal 9 – 15 decembrie 2019. Gemenii au chef de distracție și aventură

De: Cristian Blanuta 05/12/2019 | 12:00
Horoscop săptămânal 9 – 15 decembrie 2019. Gemenii au chef de distracție și aventură

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 decembrie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 9 – 15 decembrie 2019 se numără și zodia Gemeni. Nativii vor fi bine dispuși, cu chef de viață, de distracție și de aventură.

Săptămâna 9 – 15 decembrie 2019 debutează cu intrarea lui Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a negocierilor și a tranzacțiilor, în zodia Săgetător. În această postură, Mercur nu se simte deloc bine și tendința sa este de a ne face să dăm o importanță mult prea mare detaliilor și astfel să pierdem întocmai imaginea de ansamblu. Până pe data de 29 decembrie, atunci când Mercur va intra în zodia Capricorn, este important să nu ne grăbim în luarea deciziilor și să nu tragem concluzii pripite.

Pe data de 12 decembrie 2019 se va forma aspectul de Lună Plină în zodia Gemeni, eveniment astrologic care va încheia o etapă ce ține de comunicare, gândire, învățare, drumuri scurte și deplasări, însă alt capitol ni se va deschide, motiv pentru care este important să nu lăsăm să treacă pe lângă noi nicio informație, nicio posibilitate de a afla un lucru nou. Cei care s-au implicat în mai multe activități în același timp, care au muncit pentru a nu rata nicio oportunitate, acum vor culege roadele.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 decembrie 2019

Este o săptămână destul de agitată pentru cei născuți în zodia Berbec. Nativii vor învăța lucruri noi, vor fi acaparați de informații noi care vin spre ei, vor avea ocazia să afle lucruri care să le schimbe niște percepții, principii și filozofii de viață. Cu toate că vor fi solicitați din punct de vedere profesional, Berbecii se vor bucura de situație pentru că o vor vedea ca pe o posibilitate de avansare. Din punct de vedere al sănătății, este posibil ca nativii să fie tentați să facă excese culinare și astfel să ia în greutate sau să-și suprasolicite organismul. Atenție la intoxicații!

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur se vor lupta în această perioadă pentru a obține un contract sau pentru a duce un contract profesional pe culmi înalte, astfel încât și beneficiile financiare să fie pe măsură. Nativii vor avea șansa de a-și îmbunătăți veniturile din colaborări, asocieri, însă doar dacă până acum au dat dovadă de responsabilitate și au muncit cu seriozitate. Sunt nativi care dezvoltă afaceri împreună cu partenerul de viață sau cu terți și nativi care-și schimbă poziția socială sau chiar locul de muncă. Atenție la raționament! Nativii nu trebuie să repete o logică din trecut care i-a făcut să adopte niște poziții profesioanle greșite.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, această săptămână vine cu dorința de aventură, cu dorința de libertate în gândire și cu mult chef de viață, cu bucurie interioară. Nativii simt să facă lucruri noi, însă nu trebuie să se arunce cu capul înainte, nu trebuie să se grăbească în luarea deciziilor și nicidecum să acționeze imprevizibil. Gemenii vor fi înconjurați de prieteni și pot avea paret de dialoguri constructive, iar în relația cu persoana iubită lucurile se vor îmbunătăți. Posibile deplasări, vacanțe, city-break-uri. Atenție la durerile de oase!

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă mai confuză, în care realitatea nativilor nu va fi aceeași cu realitatea din jur. Pot fi peste măsură de visători, introspecți, sensibili și emotivi, iar aceste stări le pot afecta randamentul la locul de muncă. Totuși, intuiția va fi de partea lor și ar putea găsi soluții la diferitele probleme cu care se confruntă. Racii care sunt singuri au șanse să cunoască pe cineva în grupul de prieteni, iar cei care au o relație se pot gândi la căsătorie. Atenție la micile accidentări din zona picioarelor!

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 decembrie 2019

O săptămână obositoare din punct de vedere profesional se anunță pentru cei născuți în zodia Leu. Nativii vor avea tendința de a se suprasolicita, de a munci prea mult și astfel stările de irascibilitate și oboseală nu vor lipsi. Cu toate că se vor ambiționa să rezolve tot ce le iese în cale, multe situații din trecut s-ar putea întoarce acum în viața lor pentru o nouă abordare. Este nevoie să acorde mai multă atenție sănătății și să se odihnească mai mult, ba chiar să-și ia câteva zile libere pentru a se relaxa. În cuplu se întrevăd momente plăcute, mai ales pentru nativii care se află la început de relație. O pasiune (mai veche) se poate consuma acum într-o manieră intensă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 decembrie 2019

Deși nu le este caracteristic, iată că în această săptămână, cei născuți în zodia Fecioară sunt pasionali și au tendința de a acționa sub impulsul momentului. În plan profesional vor dori să iasă în față și să se facă remarcați, să fie pe placul tuturor, însă există și riscul de a face lucururi pe care nu și le doresc cu adevărat. Așa cum era de aștepatat, toată această euforie și intensitate se va răsfrânge și în planul amoros, iar Fecioarele vor trăi la maxim iubirea. Nu este exclus ca unii nativi să se îndrăgostească acum. Atenție la sănătate! Accesele de tuse ar trebui investigate îna mănunt!

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 decembrie 2019

Este o perioadă în care nevoia de odihnă își va pune accentul asupra stării de spirit a celor născuți în zodia Balanță. Nativii vor simți să petreacă timp în propriul cămin, alături de cei dragi, însă vor evita muncile gospodărești sau, cel puțin, își vor dori să le evite. Posibil să fie resimțite ca o povară, acolo unde este necesară implicarea lor. Profesional, sunt avantajate Balanțele care lucrează de acasă sau care au o afacere proprie. În plan amoros, nativii vor dori să petreacă timp în brațele persoanei iubite și să se dedice activităților relaxante împreună, însă li se cere mai multă responsabilitate în cuplu. Atenție la retenția de apă care poate creea disconfort organic!

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor comunica excelent în această perioadă și vor simți nevoia de a se înconjura de prieteni, de a intra în dialoguri profunde și de a relua vechi prietenii. Nu este exclus să fie mai agitați ca de obicei și să se implice în mai multe activități în același timp. Banii nu vor fi o problemă pentru că vor veni sume din urmă, poate returnarea unor datorii, bonusuri și comisioane. În plan sentimental, nativii au nevoie de libertate, noutate și vor dori cu orice preț să încerce lucruri noi, să depășească bariere și experimenteze. Atenție la problemele sexuale care pot apărea acum!

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 decembrie 2019

În plan financiar vin vești bune pentru cei născuți în zodia Săgetător. Fie că este vorba de o mărire de salariu, o primă de merit, recunoașterea unor drepturi bănești sau returnarea unor bani pentru care au muncit în trecut, nativii, fără îndoială, vor reuși să-și îmbunătățească veniturile în această perioadă. În plus, nu vor lipsi ideile ingenioase și revoluționare de a face bani. Profesional, nativii vor fi apreciați și pot fi propuși pentru o avansare în funcție sau pot primi noi responsabilități care să-i propulseze în carieră. Atenție la accidentări și lovituri!

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn sunt foarte activi la locul de muncă, însă pot fi și excesiv de autoritari, mai ales dacă dețin funcții de conducere. Autoritatea o pot răsfrânge și asupra persoanei iubite, mai ales dacă lucurile în cuplu nu funcționează așa cum și-au dorit. Nu este exclus ca unele relații să se încheie acum pentru că viziunea partenerilor asupra viitorului nu este aceași. Întreaga săptămână, personalitatea puternică a Capricornilor va fi resimțită de către cei din jur și trebuie să aibă grijă ca ambițiile lor să nu-i afecteze pe ceilalți. Atenție la problemele cu oasele!

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 decembrie 2019

Este o săptămână în care cei născuți în zodia Vărsător se concentrează pe palnificarea unei călătorii. Nativii care pleacă acum în vacanță sunt sfătuiți să aibă grijă la drum și la toate detaliile deplasării pentru a nu întâmpina obstacole. Posibile conflicte cu persoane aflate la distanță, poate chiar în străinătate. Recomandarea noastră pentru zodia Vărsător este detașarea și meditația, întoarcerea la credință și spiritualitate. Acest aspect le va îmbunătăți starea psihică, și, implicit, condiția fizică. Dacă apar probleme de sănătate, cel ami bine ar fi o vizită la medic pentru depistarea cauzei. În plan sentimental se întrevăd momente pasionale, însă și nevoia de recunoaștere și apreciere, de complimentare din partea persoanei iubite.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 decembrie 2019

În ultima perioadă, cei născuți în zodia Pești au făcut schimbări legate de prieteni și de modul în care se raportează la aceștia și nu este exclus ca acum, săptămâna aceasta, să intre în cercuri noi și să lege alte alianțe. Astfel, cei singuri se pot îndrăgosti de persoane din anturaj, însă de preferat este să rămână cu picioarele pe pământ și să nu idealizeze persoanele nou cunoscute. Această tendință de idealizare se poate simți și în cazul nativilor care fac parte dintr-un cuplu vechi și în acest caz manifestarea sentimentelor va fi de bun augur pentru consolidarea legăturii. Atenție la sistemul respirator!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România trebuie să cunoască acest lucru
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România...