Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 9 – 15 martie 2020. Fecioarele au șansa să-și vindece karma

Horoscop săptămânal 9 – 15 martie 2020. Fecioarele au șansa să-și vindece karma

De: A.N. 05/03/2020 | 16:16
Horoscop săptămânal 9 – 15 martie 2020. Fecioarele au șansa să-și vindece karma
Horoscop săptămânal 9 – 15 martie 2020. Fecioarele au șansa să-și vindece karma

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 martie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 9 – 15 martie 2020 se numără și cea a Fecioarelor care au toate șansele să-și vindece o karmă, personală, profesională sau relațională.

Săptămâna 9 – 15 martie 2020 este marcată de două evenimente astrologice importante. Primul eveniment se petrece chiar în prima zi a săptămânii și este vorba de Luna Plină din zodia Fecioară, iar cel de-al doilea eveniment mult așteptat este revenirea în mers direct a lui Mercur prin zodia Vărsător, zodie pe care o va tranzita până pe data de 16 martie, când, din nou, va intra în zodia Pești.

Luna Plină din zodia Fecioară vorbește despre încheierea unei etape de viață, despre culegerea roadelor a ceea ce am semănat, cu precădere din septembrie 2019, de la Luna Nouă în Fecioară și până în prezent. Fecioara este semnul muncii, al sănătății, al vindecării trupești și pentru majoritatea nativilor poate fi vorba de încheierea unui capitol ce ține de locul de muncă sau sănătate, stil de viață.

Luna Plină se formează prin opoziția cu Soarele din zodia Pești, semn care vorbește despre vise, iluzii, iertare, spiritualitate, vindecare interioară și iubire nepământească. Această Lună Plină ne cere să facem curățenie în viața noastră, în mintea noastră, să eliminăm tot ceea ce este toxic, de la sentimente și emoții negative, frici și ură, și până la stil de viață nociv și dezechilibrat. Trebuie să ne descotorosim de iluziile care ne țin pe loc și ne blochează adevărata realitate. Totodată, această Lună Plină în Fecioară vine cu încheierea unei etape karmice. Ne îndeamnă să culegem roadele sacrificiilor noastre, însă, atenție! Poate fi vorba și de culegerea roadelor fricilor noastre. Putem pierde sau putem câștiga, în funcție de ceea ce am sădit. Este momentul să reparăm greșeli din trecut, să ne iertăm și să-i iertăm pe ceilalți pentru a ne vindeca pe noi, fizic, psihic și emoțional. Universul ne va susține prin influența benefică a lui Jupiter în sextil cu Neptun. Cu alte cuvinte, sănătatea corpului fizic este strâns legată de sănătatea minții și a gândurilor noastre.

Mercur, planeta comunicării și a raționamentului, reintră în mers direct prin zodia Vărsător, iar acest aspect ne va ajuta foarte mult să reluăm relațiile de prietenie abandonate, dar mai ales să reluăm planurile și proiectele care au stagnat în ultima perioadă. Totodată, vom avea idei noi, revoluționare, inedite pentru a ne pune în practică aceste planuri de viitor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor încheia o etapă ce ține de locul de muncă, fie chiar își vor schimba locul de muncă actual cu unul care să le aducă mai multe beneficii la nivel sufletesc, interior, și nu neapărat mai mulți bani. Nativii vor reuși în această săptămână să-și îmbunătățească starea de sănătate, să afle că remediile nu stau neapărat în medicamente, cât în pacea interioară. Este momentul să-și schimbe stilul de viață cu unul mai sănătos și să se elibereze de frici, temeri și…trecut, dar și de relațiile toxice. Pe de altă parte, vor avea idei ingenioase despre cum să-și pună în practică niște proiecte și, pe de o parte, vor fi ajutați de prieteni, de persoane din anturaj, iar pe de altă parte, vor lega noi relații de prietenie, se vor reapropia de vechi cunoștințe și vor relua relații abandonate. Inclusiv în plan sentimental, nativii vor vedea cu alți ochi, mult mai limpede, situația în care se află și-și vor îmbunătăți comunicarea cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să încheie o etapă sentimentală. Posibil ca nativii să depășească acum niște frici și temeri legate de relație, de persoana iubită, legate de statutul de părinți sau de posibilitatea de a avea copii. Ce i-a ținut în loc să-și desăvârșească un talent? Ce i-a blocat să-și urmeze o pasiune, un hobby sau poate să înceapă o relație, să iubească? Ei bine, vor găsi răspuns la aceste întrebări și vor îndepărta din viața lor acele blocaje. Pe de altă parte, Mercur îi mers direct îi va susține în carieră, îi va susține să ia cele mai bune decizii profesionale legate de ascensiunea lor, de statutul lor, de imaginea lor. Cum Mercur le guvernează și sectorul iubirii, acești nativi vor reuși să înlăture niște confuzii sentimentale, să lămurească prin dialog aspecte legate de partener și de relația de cuplu.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni vor răsufla ușurați odată ce Mercur, guvernatorul lor, va reveni în mers direct, mai alse că nativilor, cu aceestă ocazie, li se vor limpezi niște credințe și principii. Posibil ca mulți Gemeni să ia decizia de a se îndrepta către noi sfere de cunoaștere și vor dori să călătorească pentru a-și îmbogăți cunoștințele, vor dori să studieze domenii noi, de exemplu să învețe o limbă străină. Luna Plină va încheia o etapă legată de familie și locuință, iar nativii vor reuși să ierte pe cineva drag care le-a greșit, poate un părinte, poate un fost soț/soție, vor reuși să admită și să înțeleagă o situație cere vizează căminul, poate chiar locuința prorpiu-zisă.

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 martie 2020

Mercur în mers direct va debloca o problemă ce ține de situația financiară, mai exact de banii pe care-i dețin împreună cu partenerul de viață sau cu terțe persoane. Poate este vorba de o moștenire, un partaj, un proces, un credit. De asemenea, cei născuți în zodia Rac înțeleg și se raportează altfel la sexualitate, la viața intimă. Luna Plină îi va ajuta foarte mult să se înțeleagă mai bine, să comunice mai bine cu sinele interior și să se elibereze de multe frici, temeri, obsesii, spaime. Este momentul să-i ierte pe cei care i-au rănit prin vorbe, dar și ei la rândul lor trebuie să-și ceară iertare. Pentru mulți Raci, Luna Plină va aduce ocazia de a da un examen, un test, interviu și astfel de a obține o diplomă, de a culege roadele unui proces de învățare sau de a finaliza ceva legat de niște acte, documente.

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor culege niște roade financiare ale muncii depuse până acum. De asemenea, este posibil ca o sursă de venit să intre pe altă traiectorie sau să se decidă să folosească niște bani puși deoparte pentru a face o investiție. În plus, Mercur revenit în mers direct îi susține în parteneriate, în negocierea contractelor și stabilirea de noi colaborări și asocieri. Totodată, în plan sentimental, Leii vor reuși să comunice mai bine cu persoana iubită, să reaștearnă armonia în relație, să reia o temă de dialog pentru a o lămuri.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 martie 2020

Pentru cei născuți în zodia Fecioară această Lună Plină va fi deosebit de impactantă pentru că se va petrece în semnul lor și-i va ajuta să încheie o etapă legată de trecut care nu-i lasă să fie ei înșiși. Frici, temeri, obsesii, motive de izolare, toate acestea se vor dizolva cu ajutorul credinței lor și vor vedea viața mult mai clar, din alt unghi, cu atât mai mult cu cât și Mercur, guvernatorul lor, revine în mers direct. Nativii vor avea ocazia să vindece o karmă, să facă curățenie atât în viața lor personală, inclusiv în relații, cât și profesională. Viziunea față de muncă se va îmbunătăți, randamentul va crește, parctic își vor recăpăta bucuria de a munci. Totodată, starea de sănătate se va ameliora și vor găsi cele mai bune remedii și tratamente pentrua se vindeca, dacă este cazul.

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 martie 2020

Având în vedere că ascendentul momentului de Lună Plină este în zodia Balanță, cei născuți în acest semn vor avea de încheiat socotelile cu trecutul, iar acest aspect se referă în mod direct la o relație cu cineva din trecut, poate o fostă iubire, o relație karmică care le-a făcut rău, dar și la ei înșiși, la propriile lor convingeri și principii. Nativii lasă în spate fricile, obsesiile, temerile privind o nouă relație, ies dintr-o etapă de izolare, se vindecă fizic și emoțional, dar pentru asta vor avea nevoie și de credință și spiritualitate, de întoarcerea la Divinitate. În plus, Mercur, planeta care le guvernează subconștientul și principiile de viață și care i-a bulversat în ultima perioadă își revine în mers direct întocmai în casa iubirii, deci este lesne de înțeles că viziunea Balanțelor asupra sectorului sentimental se schimbă, se limpezește.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor încheia o etapă ce ține de prieteni, vor culege roadele unei astfel de relații și vor merge mai departe doar cu cei ce-i reprezintă, cu cei alături de care au scopuri comune, iar acest aspect este valabil și în relațiile de iubire. De asemenea, vor finaliza niște planuri de viitor sau vor culege roadele unor proiecte pe care le credeau sortite eșecului, le abandonaseră. Mercur va reintra în mers direct în sectorul familiei și al locuinței și va debloca o serie de planuri legate de casă, de un bun de patrimoniu, îmbunătățind comunicarea cu cei dragi. Viziunea asupra situației financiare se va clarifica, va căpăta limpezime, având în vedere că Mercur le guvernează acest sector și cei care aveau planuri de a intra în posesia unei moșteniri, de a obține un credit, acum vor căpăta luciditate pentru a face un plan rațional și a acționa.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să încheie un capitol legat de carieră și să culeagă roadele. Posibil ca mulți nativi să-și schimbe funcția, statutul, meseria, să încheie un domeniu de activitate pentru a se relansa ulterior în altul. Pe de altă parte, Mercur își va reveni în mers direct și-i va susține în comunicare, în rezolvarea unor chestiuni legate de acte, documente, de o deplasare sau de activități academice. Va fi o perioadă foarte bună pentru cei care învață pentru un examen sau pentru cei care susțin un interviu de angajare. Mercur le guvernează și cariera, prin urmare vor avea o viziune mult mai clară asupra obiectivelor în acest sens. În plan sentimental, situația se va reechilibra și comunicarea cu partenerul de viață se va îmbunătăți, având în vedere că Mercur le guvernează și acest sector de viață.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 martie 2020

Luna Plină va încheia pentru cei născuți în zodia Capricorn o etapă importantă ce ține de principii de viață, de filozofii și mentalități, de propria lor spiritualitate. Nativii vor fi ajutați de contextul astrologic să lase în spate niște prejudecăți, niște convingeri și și credințe și, cel mai important, vor fi sprijiniți să se vindece emoțional, dar și fizic. Pe de altă parte, poate fi vorba de absolvirea unui curs, de primirea unei diplome, de încheierea unui seminar sau, din contră, nativii se hotărăsc să studieze ceva nou, să plece într-o călătorie spirituală. Întoarcerea la Divinitate îi poate ajuta mult în această perioadă, dar și ascultarea intuiției. Mercur revenit în mers direct le va debloca niște planuri și proiecte financiare, iar Capricornii vor avea ocazia să negocieze în favoarea lor o plată, remunerație, chiar și salariul. Totodată, este momentul să se valorifice mai mult, să se pună în valoare mai mult și astfel să obțină avantaje materiale.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de încheierea unei etape financiare, de culegerea roadelor unor demersuri ce privesc zona moștenirilor, creditelor, partajelor, proceselor. Posibil ca în urma unei relații care se încheie să se ajungă la o separare a bunurilor sau nativii să impună noi reguli legate de administrarea bugetului comun. Pe de altă parte, nativii ar putea afla o altă latură a propriei lor sexualități, s-ar putea redescoperi pe acest plan. Mercur va reveni în mers direct prin zodia lor și acest aspect îi va ajuta mult pe nativi să scape de niște frământări, dubii și confuzii, mai ales în plan sentimental, Mercur guvernându-le sectorul iubirii și al sexualității.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Pești sunt direcți implicați în aspectul de Lună Plină, iar nativii vor trebui să găsească un echilibru între ei și ceilalți, între nevoia de a-i ajuta pe ceilalți și necesitatea de a se ajuta pe ei înșiși. Poate fi vorba de încheierea unei etape parteneriale. Nativii pot culege roadele unui parteneriat, unei colaborări sau pot înțelege rostul unei povești de iubire în viața lor. Ce este important de punctat este că Peștii se apropie de împlinirea unui vis, de transformarea unei iluzii în realitate, de materializarea unei dorințe. Mercur îi va sprijini să-și ierte trecutul și să-și accepte deciziile, dar și să se vindece, atât fizic, cât și emoțional.

 

Tags:
Parteneri
Loredana Groza și Andrei Boncea divorțază după 22 de ani? Ce spune renumitul producător despre pozele mult prea deochiate pe care le postează soția sa pe rețelele de socializare
Loredana Groza și Andrei Boncea divorțază după 22 de ani? Ce spune renumitul producător despre...
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
DRAMA pe care a trăit-o Gina Pistol. A plâns când povestea: 'Femeia era agresivă!'
DRAMA pe care a trăit-o Gina Pistol. A plâns când povestea: 'Femeia era agresivă!'
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și a credinței! Transformarea e totală
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată acum minunea lui Guță
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată...
„Eşti fierbinte”. Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante
„Eşti fierbinte”. Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante
Modelul ELECRTIC Dacia Spring a ajuns pe OLX. Chilipir sau țeapă?
Modelul ELECRTIC Dacia Spring a ajuns pe OLX. Chilipir sau țeapă?
Cine este femeia cu care Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin, la doar două luni după ce aceasta a născut
Cine este femeia cu care Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin, la doar două...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e indicat să bei ultima cafea
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e...
FLORIN CĂLINESCU A ȘOCAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ. S-a aflat, în sfârșit, adevărul. Nimeni nu credea posibil așa ceva
FLORIN CĂLINESCU A ȘOCAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ. S-a aflat, în sfârșit, adevărul. Nimeni nu credea...
Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei și a plâns la microfon. ”N-am mai spus asta nimănui”
Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei și a plâns la microfon. ”N-am mai...
Poliția Română face 1.828 de angajări prin încadrare directă. Înscrierile se fac online, 645 de posturi de ofițeri scoase la concurs | Calendarul probelor
Poliția Română face 1.828 de angajări prin încadrare directă. Înscrierile se fac online, 645 de...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
Anunț SOC despre PFIZER! BOMBA ZILEI! Ce efect advers are a treia doză
Anunț SOC despre PFIZER! BOMBA ZILEI! Ce efect advers are a treia doză
Medicamentul extrem de necesar care se va găsi în farmacii. Mulți români au nevoie de el
Medicamentul extrem de necesar care se va găsi în farmacii. Mulți români au nevoie de...
Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de sub control
Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de...
Dezastru pentru cei care stau la bloc! Un celebru economist avertizează: Pregătiți-vă de faliment!
Dezastru pentru cei care stau la bloc! Un celebru economist avertizează: Pregătiți-vă de faliment!
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
ȘOC! Ce lovitură pentru Ștefan Bănică jr! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!
ȘOC! Ce lovitură pentru Ștefan Bănică jr! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!
Prada investeşte 19 mil. euro într-o fabrică din România. În ce oraş se află
Prada investeşte 19 mil. euro într-o fabrică din România. În ce oraş se află
Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară? ???? „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”
Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară? ???? „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
MUTAREA ANULUI în televiziune! Celebrul prezentator a semnat contractul!
MUTAREA ANULUI în televiziune! Celebrul prezentator a semnat contractul!
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
Andreea Esca, despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta știrile: „Penibil
Andreea Esca, despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta...
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 23 septembrie 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE Premii uriașe la Joker și Loto 6/49!
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 23 septembrie 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE...
Cine este românca din Galaţi care va deveni miliardară. Legăturile cu Roşia Montană
Cine este românca din Galaţi care va deveni miliardară. Legăturile cu Roşia Montană
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
Trebuie să știți asta despre certificatul verde COVID! Ce persoane sunt exceptate
Trebuie să știți asta despre certificatul verde COVID! Ce persoane sunt exceptate
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care aruncă totul în aer
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care...