Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 9 – 15 martie 2020. Fecioarele au șansa să-și vindece karma

Horoscop săptămânal 9 – 15 martie 2020. Fecioarele au șansa să-și vindece karma

De: Elena Nistor 05/03/2020 | 16:16
Horoscop săptămânal 9 – 15 martie 2020. Fecioarele au șansa să-și vindece karma
Horoscop săptămânal 9 – 15 martie 2020. Fecioarele au șansa să-și vindece karma

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 martie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 9 – 15 martie 2020 se numără și cea a Fecioarelor care au toate șansele să-și vindece o karmă, personală, profesională sau relațională.

Săptămâna 9 – 15 martie 2020 este marcată de două evenimente astrologice importante. Primul eveniment se petrece chiar în prima zi a săptămânii și este vorba de Luna Plină din zodia Fecioară, iar cel de-al doilea eveniment mult așteptat este revenirea în mers direct a lui Mercur prin zodia Vărsător, zodie pe care o va tranzita până pe data de 16 martie, când, din nou, va intra în zodia Pești.

Luna Plină din zodia Fecioară vorbește despre încheierea unei etape de viață, despre culegerea roadelor a ceea ce am semănat, cu precădere din septembrie 2019, de la Luna Nouă în Fecioară și până în prezent. Fecioara este semnul muncii, al sănătății, al vindecării trupești și pentru majoritatea nativilor poate fi vorba de încheierea unui capitol ce ține de locul de muncă sau sănătate, stil de viață.

Luna Plină se formează prin opoziția cu Soarele din zodia Pești, semn care vorbește despre vise, iluzii, iertare, spiritualitate, vindecare interioară și iubire nepământească. Această Lună Plină ne cere să facem curățenie în viața noastră, în mintea noastră, să eliminăm tot ceea ce este toxic, de la sentimente și emoții negative, frici și ură, și până la stil de viață nociv și dezechilibrat. Trebuie să ne descotorosim de iluziile care ne țin pe loc și ne blochează adevărata realitate. Totodată, această Lună Plină în Fecioară vine cu încheierea unei etape karmice. Ne îndeamnă să culegem roadele sacrificiilor noastre, însă, atenție! Poate fi vorba și de culegerea roadelor fricilor noastre. Putem pierde sau putem câștiga, în funcție de ceea ce am sădit. Este momentul să reparăm greșeli din trecut, să ne iertăm și să-i iertăm pe ceilalți pentru a ne vindeca pe noi, fizic, psihic și emoțional. Universul ne va susține prin influența benefică a lui Jupiter în sextil cu Neptun. Cu alte cuvinte, sănătatea corpului fizic este strâns legată de sănătatea minții și a gândurilor noastre.

Mercur, planeta comunicării și a raționamentului, reintră în mers direct prin zodia Vărsător, iar acest aspect ne va ajuta foarte mult să reluăm relațiile de prietenie abandonate, dar mai ales să reluăm planurile și proiectele care au stagnat în ultima perioadă. Totodată, vom avea idei noi, revoluționare, inedite pentru a ne pune în practică aceste planuri de viitor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor încheia o etapă ce ține de locul de muncă, fie chiar își vor schimba locul de muncă actual cu unul care să le aducă mai multe beneficii la nivel sufletesc, interior, și nu neapărat mai mulți bani. Nativii vor reuși în această săptămână să-și îmbunătățească starea de sănătate, să afle că remediile nu stau neapărat în medicamente, cât în pacea interioară. Este momentul să-și schimbe stilul de viață cu unul mai sănătos și să se elibereze de frici, temeri și…trecut, dar și de relațiile toxice. Pe de altă parte, vor avea idei ingenioase despre cum să-și pună în practică niște proiecte și, pe de o parte, vor fi ajutați de prieteni, de persoane din anturaj, iar pe de altă parte, vor lega noi relații de prietenie, se vor reapropia de vechi cunoștințe și vor relua relații abandonate. Inclusiv în plan sentimental, nativii vor vedea cu alți ochi, mult mai limpede, situația în care se află și-și vor îmbunătăți comunicarea cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să încheie o etapă sentimentală. Posibil ca nativii să depășească acum niște frici și temeri legate de relație, de persoana iubită, legate de statutul de părinți sau de posibilitatea de a avea copii. Ce i-a ținut în loc să-și desăvârșească un talent? Ce i-a blocat să-și urmeze o pasiune, un hobby sau poate să înceapă o relație, să iubească? Ei bine, vor găsi răspuns la aceste întrebări și vor îndepărta din viața lor acele blocaje. Pe de altă parte, Mercur îi mers direct îi va susține în carieră, îi va susține să ia cele mai bune decizii profesionale legate de ascensiunea lor, de statutul lor, de imaginea lor. Cum Mercur le guvernează și sectorul iubirii, acești nativi vor reuși să înlăture niște confuzii sentimentale, să lămurească prin dialog aspecte legate de partener și de relația de cuplu.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni vor răsufla ușurați odată ce Mercur, guvernatorul lor, va reveni în mers direct, mai alse că nativilor, cu aceestă ocazie, li se vor limpezi niște credințe și principii. Posibil ca mulți Gemeni să ia decizia de a se îndrepta către noi sfere de cunoaștere și vor dori să călătorească pentru a-și îmbogăți cunoștințele, vor dori să studieze domenii noi, de exemplu să învețe o limbă străină. Luna Plină va încheia o etapă legată de familie și locuință, iar nativii vor reuși să ierte pe cineva drag care le-a greșit, poate un părinte, poate un fost soț/soție, vor reuși să admită și să înțeleagă o situație cere vizează căminul, poate chiar locuința prorpiu-zisă.

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 martie 2020

Mercur în mers direct va debloca o problemă ce ține de situația financiară, mai exact de banii pe care-i dețin împreună cu partenerul de viață sau cu terțe persoane. Poate este vorba de o moștenire, un partaj, un proces, un credit. De asemenea, cei născuți în zodia Rac înțeleg și se raportează altfel la sexualitate, la viața intimă. Luna Plină îi va ajuta foarte mult să se înțeleagă mai bine, să comunice mai bine cu sinele interior și să se elibereze de multe frici, temeri, obsesii, spaime. Este momentul să-i ierte pe cei care i-au rănit prin vorbe, dar și ei la rândul lor trebuie să-și ceară iertare. Pentru mulți Raci, Luna Plină va aduce ocazia de a da un examen, un test, interviu și astfel de a obține o diplomă, de a culege roadele unui proces de învățare sau de a finaliza ceva legat de niște acte, documente.

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor culege niște roade financiare ale muncii depuse până acum. De asemenea, este posibil ca o sursă de venit să intre pe altă traiectorie sau să se decidă să folosească niște bani puși deoparte pentru a face o investiție. În plus, Mercur revenit în mers direct îi susține în parteneriate, în negocierea contractelor și stabilirea de noi colaborări și asocieri. Totodată, în plan sentimental, Leii vor reuși să comunice mai bine cu persoana iubită, să reaștearnă armonia în relație, să reia o temă de dialog pentru a o lămuri.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 martie 2020

Pentru cei născuți în zodia Fecioară această Lună Plină va fi deosebit de impactantă pentru că se va petrece în semnul lor și-i va ajuta să încheie o etapă legată de trecut care nu-i lasă să fie ei înșiși. Frici, temeri, obsesii, motive de izolare, toate acestea se vor dizolva cu ajutorul credinței lor și vor vedea viața mult mai clar, din alt unghi, cu atât mai mult cu cât și Mercur, guvernatorul lor, revine în mers direct. Nativii vor avea ocazia să vindece o karmă, să facă curățenie atât în viața lor personală, inclusiv în relații, cât și profesională. Viziunea față de muncă se va îmbunătăți, randamentul va crește, parctic își vor recăpăta bucuria de a munci. Totodată, starea de sănătate se va ameliora și vor găsi cele mai bune remedii și tratamente pentrua se vindeca, dacă este cazul.

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 martie 2020

Având în vedere că ascendentul momentului de Lună Plină este în zodia Balanță, cei născuți în acest semn vor avea de încheiat socotelile cu trecutul, iar acest aspect se referă în mod direct la o relație cu cineva din trecut, poate o fostă iubire, o relație karmică care le-a făcut rău, dar și la ei înșiși, la propriile lor convingeri și principii. Nativii lasă în spate fricile, obsesiile, temerile privind o nouă relație, ies dintr-o etapă de izolare, se vindecă fizic și emoțional, dar pentru asta vor avea nevoie și de credință și spiritualitate, de întoarcerea la Divinitate. În plus, Mercur, planeta care le guvernează subconștientul și principiile de viață și care i-a bulversat în ultima perioadă își revine în mers direct întocmai în casa iubirii, deci este lesne de înțeles că viziunea Balanțelor asupra sectorului sentimental se schimbă, se limpezește.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor încheia o etapă ce ține de prieteni, vor culege roadele unei astfel de relații și vor merge mai departe doar cu cei ce-i reprezintă, cu cei alături de care au scopuri comune, iar acest aspect este valabil și în relațiile de iubire. De asemenea, vor finaliza niște planuri de viitor sau vor culege roadele unor proiecte pe care le credeau sortite eșecului, le abandonaseră. Mercur va reintra în mers direct în sectorul familiei și al locuinței și va debloca o serie de planuri legate de casă, de un bun de patrimoniu, îmbunătățind comunicarea cu cei dragi. Viziunea asupra situației financiare se va clarifica, va căpăta limpezime, având în vedere că Mercur le guvernează acest sector și cei care aveau planuri de a intra în posesia unei moșteniri, de a obține un credit, acum vor căpăta luciditate pentru a face un plan rațional și a acționa.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să încheie un capitol legat de carieră și să culeagă roadele. Posibil ca mulți nativi să-și schimbe funcția, statutul, meseria, să încheie un domeniu de activitate pentru a se relansa ulterior în altul. Pe de altă parte, Mercur își va reveni în mers direct și-i va susține în comunicare, în rezolvarea unor chestiuni legate de acte, documente, de o deplasare sau de activități academice. Va fi o perioadă foarte bună pentru cei care învață pentru un examen sau pentru cei care susțin un interviu de angajare. Mercur le guvernează și cariera, prin urmare vor avea o viziune mult mai clară asupra obiectivelor în acest sens. În plan sentimental, situația se va reechilibra și comunicarea cu partenerul de viață se va îmbunătăți, având în vedere că Mercur le guvernează și acest sector de viață.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 martie 2020

Luna Plină va încheia pentru cei născuți în zodia Capricorn o etapă importantă ce ține de principii de viață, de filozofii și mentalități, de propria lor spiritualitate. Nativii vor fi ajutați de contextul astrologic să lase în spate niște prejudecăți, niște convingeri și și credințe și, cel mai important, vor fi sprijiniți să se vindece emoțional, dar și fizic. Pe de altă parte, poate fi vorba de absolvirea unui curs, de primirea unei diplome, de încheierea unui seminar sau, din contră, nativii se hotărăsc să studieze ceva nou, să plece într-o călătorie spirituală. Întoarcerea la Divinitate îi poate ajuta mult în această perioadă, dar și ascultarea intuiției. Mercur revenit în mers direct le va debloca niște planuri și proiecte financiare, iar Capricornii vor avea ocazia să negocieze în favoarea lor o plată, remunerație, chiar și salariul. Totodată, este momentul să se valorifice mai mult, să se pună în valoare mai mult și astfel să obțină avantaje materiale.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de încheierea unei etape financiare, de culegerea roadelor unor demersuri ce privesc zona moștenirilor, creditelor, partajelor, proceselor. Posibil ca în urma unei relații care se încheie să se ajungă la o separare a bunurilor sau nativii să impună noi reguli legate de administrarea bugetului comun. Pe de altă parte, nativii ar putea afla o altă latură a propriei lor sexualități, s-ar putea redescoperi pe acest plan. Mercur va reveni în mers direct prin zodia lor și acest aspect îi va ajuta mult pe nativi să scape de niște frământări, dubii și confuzii, mai ales în plan sentimental, Mercur guvernându-le sectorul iubirii și al sexualității.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 martie 2020

Cei născuți în zodia Pești sunt direcți implicați în aspectul de Lună Plină, iar nativii vor trebui să găsească un echilibru între ei și ceilalți, între nevoia de a-i ajuta pe ceilalți și necesitatea de a se ajuta pe ei înșiși. Poate fi vorba de încheierea unei etape parteneriale. Nativii pot culege roadele unui parteneriat, unei colaborări sau pot înțelege rostul unei povești de iubire în viața lor. Ce este important de punctat este că Peștii se apropie de împlinirea unui vis, de transformarea unei iluzii în realitate, de materializarea unei dorințe. Mercur îi va sprijini să-și ierte trecutul și să-și accepte deciziile, dar și să se vindece, atât fizic, cât și emoțional.

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...