Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal dragoste 7-13 noiembrie 2022. Eclipsa de lună în Taur vine cu schimbări majore pentru majoritatea zodiilor

Horoscop săptămânal dragoste 7-13 noiembrie 2022. Eclipsa de lună în Taur vine cu schimbări majore pentru majoritatea zodiilor

De: Virginia Olteanu 06/11/2022 | 11:00

Horoscop săptămânal dragoste 7 – 13 noiembrie 2022. Eclipsa de lună în Taur scoate la iveală chestiuni ascunse, ies la iveală și apar tentații și noi provocări.

Berbec – Reevaluarea obiectivelor de viitor!

Poți ajunge să te îndoiești de viitorul unei relații de iubire în virtutea unor conștientizări neașteptate. Deși dorința de conexiune și intimitate cu celălalt este amplificată, iar tu ești dispus să investești în această relație, este posibil să nu priviți în aceeași direcție neavând obiective comune. Totuși lucrurile pot să nu fie încă foarte clare, acordă-ți timp suficient de gândire și analiză și caută să fii cât mai deschis la experințe noi.

Taur – Reechilibrarea balanței!

Eforturile și disponibilitatea ta relațională au fost consecvente și considerabile în ultima perioadă, însă săptămâna aceasta sunt testate de Eclipsă de Lună din propriul tău semn. Poți fi destul de neliniștit și imprevizibil în reacții, dar și dispus să impresionezi pe cineva de care te simți atras cu inițiativa și abordarea ta nonconformistă. Însă, dacă ești deja într-o relație de cuplu în care simți că implicarea și eforturile tale nu sunt reciproce, poți lua decizii radicale pentru a echilibra balanța.

Gemeni – Chestiuni ascunse ies la iveală!

O relație sau o pasiune secretă poate ieși la iveală săptămână aceasta creând o adevărată agitație în mediul înconjurător. Poate viza o persoană din mediul profesional, fapt care nu face decât să dea naștere unei avalanșe de păreri și judecați de valoare. Sau, din altă perspectivă, este posibil ca o problemă mai delicată, emoțională sau poate chiar de sănătate a unuia dintre parteneneri să apară neașteptat impactând relația de cuplu.

Rac – Cât de angajat ești în această relație?

În ciuda conexiunii și afectivității de care dai dovadă în relația de cuplu, a dorinței de a construi o relație stabilă, chestiuni suprinzătoare pot să te facă să te îndoiești de reciprocitatea sentimentelor sau de disponibilitatea afectivă a celuilalt. Dacă ești în căutarea unui partener de cuplu, cineva îți poate capta interesul și atenția într-un mod în care cu greu îi poți rezista. Provocarea va consta în a reuși să evaluezi cu atenție în ce măsură această persoană se potrivește cu genul de partener pe care tu-l cauți.

Leu – Vreau să mă simt în siguranță!

Dacă nevoia ta actuală de a investi mai mult în asigurarea unui cămin stabil și, sigur sau chiar în anumite chestiuni emoționale fundamentale pentru tine nu este împărtășită corespunzător de partenerul de cuplu, atunci reacția poate să fie extrem de radicală. Lipsa disponibilității afective sau răceala celuilalt cu privire la propriile tale nevoi te determină să pui serios la îndoială dacă mai dorești acea relație în viața ta. Profită de weekend pentru a analiza lucrurile cu calm și răbdare.

Fecioară – Tentații și provocări!

Dacă ai tot încercat să flirtezi cu cineva până acum prin discuții cât mai incitante și mai provocatoare, poți fi luat prin suprindere de perspectivă sau obiectivele nonconformiste ale celuilalt, fapt care te va îndemna să iei o decizie bruscă în privința direcției în care vrei să mergi cu această relație. Te poți bucura de weekend profitând de un hobby pe care-l ai alături de persoană iubită sau puteți participa împreună la o activitate de grup.

Balanță – Ce ne ține împreună?

În urma unor situații nepravăzute generate de Eclipsă de lună în Taur pui la îndoială angajamentul partenerului în relația de cuplu întrucât simți că valorile, dorințele sau nevoile tale nu sunt împlinite. Chestiuni de natură intimă și fidelitatea vor fi punctele cheie în jurul cărora se vor discuta anumite lucruri sau perspective diferite în privința gestionării unor bunuri deținute la comun. În weekend s-ar putea să-ți fie mai greu să-ți ascunzi emoțiile!

Scorpion – Moment de cotitură!

O relație de căsătorie se poate confrunta cu schimbări importante grație Eclipsei de Lună din Taur care va evidenția într-un mod tranșant lipsa de susținere a unuia dintre parteneri față de dorințele și nevoile celuilalt. Poate să fie un moment de cotitură sau de redefinire a relației, indiferent de caz lucrurile nu vor mai fi la fel ca până acum. Însă, înainte de a ajunge într-un punct de unde nu te mai poți întoarce asigură-te că ești foarte clar în ceea ce-ți dorești.

Săgetător – Cunoaște-te mai bine!

Dacă ești total nemulțumit de susținerea fizică sau emoțională primită din partea partenerului său dacă simți că nevoile tale nu sunt ascultate vei tinde să te revolți pentru a-ți cere drepturile. Eclipsa de Lună în Taur te forțează să te organizezi mai bine, căutând metode noi de a împărți sarcinile sau treburile zilnice între tine și partener și să-ți exprimi mai clar nevoile, însă, înainte de a te plânge de lipsa de atenție a celuilalt vezi dacă tu însuți ești atent la nevoile și dorințele tale cele mai profunde.

Capricorn – Aventură și explorare!

Eclipsă de Lună din Taur activează sectorul iubirii și al creativității îndemnându-te să adopți o atitudine nonconformistă și tranșantă dacă relația în care ai fost până acum nu te mai împlinește. Te simți tânăr și neliniștit. Interesele și dorințele tale relaționale au nevoie să fie validate, iar tu ești tentat să experimentezi ceva nou și incitant, ceva ce poate nu ai mai încercat până acum. Rămâne de văzut dacă dorința de aventură va fi mai puternică decât pragmatismul ce te caracterizează.

Vărsător – Tumult și agitație interioară!

În prima parte a săptămânii, evenimentele familiale sau emoționale ce te iau prin suprindere nu-ți lăsă prea mult timp pentru altceva. Resimți un puternic tumult interior. Spre mijlocul săptămânii poți găsi un pic de timp liber pentru a-l petrece cu partenerul încercând să te mai relaxezi un pic, însă chiar și așa, din cauza schimbărilor pe care le traversezi momentan, sectorul relațional trece pe plan secundar.

Pești – Dacă nu riști nu câștigi!

Atracția din ultima perioadă față de o persoană care se afla poate la distanță sau ale cărei filozofii de viață sunt diferite de ale tale a fost din ce în ce mai puternică. Însă eclipsa de Lună din Taur te provoacă să-ți înfrunți temerile și să dai curs unei invitații care are șansa să-ți schimbe cu totul perspectivele. Weekendul pare perfect pentru o întâlnire romantică sau pentru o escapadă într-un loc mai retras și mai intim. Ești extrem de inspirat intuind nevoile și dorințele celuilalt.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în vârstă de 21 de ani ar fi petrecut împreună înainte de tragedie: „Ar fi avut un conflict acolo”
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
A murit zeul rock and roll. Lumea e în lacrimi: A fost un pionier
A murit zeul rock and roll. Lumea e în lacrimi: A fost un pionier
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l țină în Lumină!
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Macron pune în alertă toată Europa. România e direct vizată
Macron pune în alertă toată Europa. România e direct vizată
Putin vrea să distrugă NATO. N-are curaj să atace, dar aplică o strategie perversă
Putin vrea să distrugă NATO. N-are curaj să atace, dar aplică o strategie perversă
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Cum s-a schimbat viața lui CRBL de când a divorțat de Elena Viscu. Planurile artistului pentru Paști
Cum s-a schimbat viața lui CRBL de când a divorțat de Elena Viscu. Planurile artistului...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...