Acasă » Trending » Horoscop zilnic 11 iulie 2021. Mercur intră în zodia Rac

Horoscop zilnic 11 iulie 2021. Mercur intră în zodia Rac

De: Madalina ManoleMarie Călin 11/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 11 iulie 2021. Mercur intră în zodia Rac
Horoscop zilnic 11 iulie 2021. Mercur intră în zodia Rac (sursa foto Pixabay)

 Horoscopul zilei de 11 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Rac se bucură de ingresul lui mercur în zodia lor.

La doar o zi după ce s-a format Luna Nouă în zodia Rac, iată că un alt eveniment astrologic de amploare activează acest semn. Este vorba de ingresul lu Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, care-și schimbă complet energia acum, după aproximativ două luni petrecute în zodia sa de domiciliu, în Gemeni, unde a și retrogradat. Mercur va tranzita rapid Racul, până pe data 28 iulie, grăbindu-se către cealaltă zodia a sa de domiciliu, către Fecioară. Cu Mercur în Rac devenim mult mai sensibili în gândire și mult mai ușor de impresionat prin vorbe, dar ne protejăm ideile cu vehemență. Putem avea tendința de a fi subiectivi în luarea deciziilor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au ocazia pe parcursul acestui tranzit să-ți îmbunătățească comunicarea cu familia, în special cu părinții. Totodată, pot negocia avantajos o situație patrimonială și pot rezolva contexte ce țin de actele unei locuințe. Horoscopul de azi susține nativii să analizeze dintr-o altă perspectivă ideea de cămin. Nu este exclus ca pe parcursul acestui tranzit rapid să aibă fel și fel de gânduri despre cum se construiește o familie și să-și analizeze propria lor viziune.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au toate motivele de bucurie dat fiind că Mercur le tranzitează sectorul comunicării. Nativii sunt susținuți în tot ce ține de această zonă, fie că este vorba de o negociere sau de procesul de învățare. Un câștig aparte îș au nativii care poartă discursuri publice, care susțin ședințe și interviuri. Tot ce ține de acte se poate rezolva mai ușor și nativii își planifică o vacanță mult așteptată. Se pot împăca cu o rudă, un văr sau un vecin.

Horoscop Gemeni

Cu Mercur, guvernatorul lor, în tranzit prin casa banilor, Gemenii au toate motivele de bucurie pentru că planeta îi susține cu idei proaspete despre cum să-și crească veniturile. Fac bani grație talentelor și abilităților lor și negociază cu mult mai mult aplomb. Este o perioadă, mai ales după ce Mercur a retrogradat în zodia lor, în care pot să-și redobândească încrederea în sine și să se pună în valoare. Tranzacțiile și activitățile comerciale sunt încurajate.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac, iată, sunt din nou în centrul atenției dat fiind că Mercur intră în zodia lor. Nativii își fac ordine în minte, își clasifică ideile și își susțin cu mai multă tărie și convingere opiniile. Dacă au un punct de vedere, mai greu să îl schimbe cineva acum, însă comunică la nivel afectiv și empatic. Mercur îi va susține în negocieri, în tranzacții și activitățile comerciale pe care le întreprind.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu nu se bucură prea mult de acest tranzit pentru că le poate răscoli amintiri și vulnerabilități, însă partea cu plus este că poartă cel mai sincer dialog pe care-l pot purta cu ei înșiși. Nativii au parte de o perioadă în care procesele de introspecție, dramele de conștiință, nevoia de analiză a celor mai profunde gânduri se activează. Pot coborî până în cele mai ascunse locuri ale rațiunii pentru a încerca să se înțeleagă, să-și explice de ce au luat anumite decizii.

Horoscop Fecioară

Cum Mercur este guvernatorul lor, cei născuți în zodia Fecioară se bucură din plin de acest tranzit. Nativii analizează și fac planuri clare de viitor, iau decizii cu privire la proiectele în care sunt implicați sau în care intenționează să se implice și sunt foarte bine susținuți pe zona de interacțiune socială. Nativii cunosc noi persoane și leagă noi prietenii și noi alianțe. Horoscopul zilei îi stimulează la o ieșire în oraș.

Horoscop Balanță

Mercur în Rac vine cu noi idei în ceea ce privește cariera Balanțelor și mai ales noi idei legate de strategiile de avansare, legate de strategia de a-și atinge un obiectiv profesional. Nativii își pot negoca funcția, statutul, implicarea în proiectele profesionale. Horoscopul zilei le atrage atenția că acest tranzit le oferă posibilitatea de a-și îmbunătăți comunicarea cu superiorii și ar trebui să profite din plin de el.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să-și analizeze pe toate părține niște convingeri și mentalități, niște principii de viaă și să vadă cu ce merg mai departe și ce lasă în urmă. Este o perioadă în care interesul pentru studiu și dezvoltare personală sau profesională crește, așa că mulți nativi își pot căuta mentori sau pot căuta răspunsuri la dileme prin diferite mijloace.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să analizeze profund care le sunt atașamentele emoționale și financiare, care le sunt traumele și fricile și care este scopul unor pierderi trăite. Totodată, Mercur poate aduce discuții în cuplu despre bani și sexualitate, despre secrete și fidelitate. Pe de altă parte, nativii vor avea ocazia să negocieze niște contracte, drepturi financiare, să achite niște credite, să se preocupe de regimul unei moșteniri, unui bun de patrimoniu, să demareze un proces, litigiu. Sunt cazuri în care se discută inclusiv de divorț.

Horoscop Capricorn

Capricornii se bucură din plin de tranzitul lui Mercur prin Rac deoarece le aduce ocazia să-și îmbunătățească comunicarea cu partenerul de viață și să ajungă la idei comune, să găsească soluții de viitor. Pe de altă parte, nativii pot fi interesați să-și negocieze niște contracte de afaceri, pot avea parte de dialoguri interesante, dar și mai tensionate cu asociații și colaboratorii și pot încerca să obțină noi drepturi și privilegii dintr-o colaborare.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător își îmbunătățesc comunicarea cu colegii de muncă, dar și cu subalternii, cu angajații. Este o perioadă bună să negocieze niște condiții de muncă, poate legate de sarcini și atribuții sau poate legate de program. Vești bune vin și pentru cei care-și caută să se angajeze. Totodată, Mercur îi susține să găsească cele mai bune soluții pentru îmbunătățirea stilului de viață, mai ales că agitația mentală cauzată de stresul profesional poate crește.

Horoscop Pești

Pești au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul vieții sentimentale și au șansa să flirteze mai mult, să cucerească prin cuvintele lor și prin declarațiile de dragoste pe care le fac. Nativii pot recunoaște niște sentimente pe care le au față de cineva și în cuplu pot discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Totodată, comunicarea cu copiii se îmbunătățește. Pot lua decizii importante vizavi de un hobby sau de timpul lor liber.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...