Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » Horoscop zilnic 21 august 2021. Uranus retrogradează în zodia Taur

Horoscop zilnic 21 august 2021. Uranus retrogradează în zodia Taur

De: Cancan 21/08/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 21 august 2021. Uranus retrogradează în zodia Taur

Horoscopul zilei de 21 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur vor avea parte de retrogradarea lui Uranus chiar în zodia lor.

Uranus, planeta neprevăzutului, retrogradează în zodia Taur până pe data de 19 ianuarie 2021 și ne cere o reevaluare a unor situații de viață, la modul general fiind vorba de reevaluarea sistemului de valori la care ne raportăm, dar și de reevaluarea vieții sentimentale. Este o perioadă în care vom simți să facem schimbări majore în viața noastră.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de retrogradarea lui Uranus întocmai în sectorul financiar,  iar pentru nativi începe o perioadă de reevaluare și reanaliză financiară, dar mai ales de reconstruire a sistemului de valori și de reinventare a modului în care-și câștigă banii. Cei care au cheltuit prea mult până acum pot să-și reorganizeze modul în care-și administrează finanțele.

Horoscop Taur

Taurii sunt direct impactați de Uranus retrograd, dat fiind că se află în zodia lor, iar pentru nativi va fi vorba de o revoluție personală, în care nativii vor schimba și renunța la multe principii de viață pe baza cărora se ghidau, dar își vor reevalua și relațiile. Nativii vor dori mai multă independență, atât sentimentală, cât și financiară, vor dori să se pună în valoare într-un mod nonconformist și chiar excentric pentru ei, care sunt firi destul de conservatoare.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor trece printr-o etapă de conștientizări, de reevaluări și reanalize a unor situații, decizii din trecut care vizează în special sfera financiară și sentimentală. Nativii vor duce o luptă pentru a se detașa de tot ce este vechi și învechit. Horoscopul de azi le cere să aibă ai multă grijă la sănătate în această perioadă, mai ales dacă este vorba de afecțiuni cronice.

Horoscop Rac

Racii vor traversa o etapă de revoluționare a relațiilor de prietenie, dar și de reconfigurare, de reinventare a unor planuri și proiecte care până acum, în formula existentă, nu au dat roadele financiare dorite. Unii nativi realizează că trebuie să mai învețe ceva pentru a-și consolida statutul profesional sau pentru ca un proiect să dea roade.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt stimulați de Uranus să-și reevalueze cariera și aspirațiile. Nativii intră într-o etapă de reevaluare profesională ți vor fi stimulați să-și reinventeze țelurile, să-și reconfigureze obiectivele. Leii vor căuta modalități nonconformiste, originale de a se pune în valoare. Pentru unii nativi poate fi vorba chiar de schimbarea direcției profesionale.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o etapă de reconfigurare a sistemului de valori, de reinventare a modului de gândire, o perioadă de repoziționare față de unele principii și mentalități. Prejudecățile vor fi lăsate în spate și nativii, analitici de felul lor, vor căuta să devină mult mai liberi în gândire.

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de retrogradarea lui Uranus în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar nativii vor simți mai mult ca niciodată nevoia de independență, de a se desprinde de ceva, de a scăpa de un credit, de a nu mai depinde financiar de cineva, poate chiar de partenerul de viață. Totodată, o relație pasională poate fi reanalizată, astfel încât nativii să o poată încadra la aventură sau relație serioasă și de viitor.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de retrogradarea planetei Uranus întocmai în sectorul relațiilor și al parteneriatelor profesionale. Nativii vor dori mai multă independență în cuplu, vor simți nevoia de a trasa noi direcții în relație și este momentul să-și reinventeze viața sentimentală, mai ales dacă sunt singuri. Horoscopul zilei le atrage atenția că pot avea parte de schimbări și în relațiile profesionale, în legătură cu un contract de colaborare.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, Uranus retrograd cere reevaluarea stării de sănătate, revenirea la un tratament sau schimbarea unei scheme de tratament deja existente. Totodată, nativii vor intra într-o amplă etapă de reevaluare a locului de muncă, de reconfigurare a modului în care-și îndeplinesc sarcinile și atribuțiile. Mulți nativi vor dori să fie mai liberi, mai independenți și mai puțini constrânși de programul zilnic.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de retrogradarea lui Uranus în sectorul iubirii și nativii vor reanaliza și reevalua viața sentimentală, o poveste de iubire. În timp ce unii vor revoluționa relația în care se află, alții vor dori mai multă libertate. Relațiile cu copiii vor căpăta o doză de nonconformism și va fi nevoie de mai multă atenție acordată acestora pentru ca nativii să nu fie luați prin surprindere de diferite situații în care vor fi puși din ipostaza de părinți.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii resimt din plin retrogradarea lui Uranus, dat fiind că le este guvernator, și pentru mulți nativi poate aduce o mai mare poftă de libertate, în sensul de desprindere de trecut, de dogme, poate chiar de o relație în care se află. Horoscopul zilei le poate aduce o mai mare dorință de a afla una devăr și pot face orice pentru a primi un răspuns așteptat.

Horoscop Pești

Celor născuți în zodia Pești, Uranus retrograd le cere reevaluarea modului în care gândesc și comunică, dar și revizuirea unor decizii luate. Nativii vor simți nevoia de a rediscuta pe anumite teme, de a renegocia un context, un contract, o situație de viață. Este o perioadă bună pentru cei care dau restanțe sau pentru cei care doresc să se împace cu o rudă, un vecin.

Sursa foto: Pexels.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii decizia
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...