Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 3 iulie 2021. Balanțele au parte de incertitudini sentimentale

Horoscop zilnic 3 iulie 2021. Balanțele au parte de incertitudini sentimentale

De: Madalina Manole 03/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 3 iulie 2021. Balanțele au parte de incertitudini sentimentale

Horoscopul zilei de 3 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Balanță trăiesc incertitudini sentimentale și sunt nesiguri pe partenerul de viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Ziua începe bine, cu energie și bună dispoziție pentru cei născuți în zodia Berbec, însă ulterior își pot strica starea de spirit din cauza unor cheltuieli neprevăzute sau din cauza unor temeri legate de unele plăți. Deși sunt dornici să se distreze și să-și facă poftele, mulți nativi renunță din cauza limitărilor financiare. De evitat speculațiile în acest weekend!

Horoscop Taur

Luna va intra astăzi în zodia Taur, așa că și dacă ziua începe cu mai puțină energie și chiar cu o stare de irascbilitate, ulterior nativii își vor recăpăta pofta de viață. S-ar putea ca unele probleme ce țin de casă sau de membrii familiei să intervină în programul stabilit sau să intre în conflicte cu părinții, dacă aceștia încearcă să le limiteze activitățile sau să le impună ceva.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să fie mai tentați să facă unele cheltuieli și apoi să regrete că au avut dare de mână, mai ales dacă situația financiară nu este tocmai roz. Pe de altă parte, s-ar putea să fie deranjați de discuțiile cu cei din jur, dar să aleagă să tacă și astfel să acumuleze o frusrare interioară care să-i agite. Horoscopul zilei le cere să spună ceea ce-i macină pe interior.

Horoscop Rac

În prima parte a zilei, nativii Rac sunt nevoiți să se confrunte cu o situație profesională, poate cu un superior sau poate cu obligativitatea de a ieși la scenă deschisă, aspect care-i inhibă. Către seară s-ar putea ca unele planuri să fie anulate, de ei sau de prieteni, din cauza unor lipsuri financiare. Sunt și nativi deranjați de persoane din anturaj care vin cu pretenții, poate cer înainte de termen returnarea unei datorii.

Horoscop Leu

Nu este chiar cea mai bună zi pentru cei născuți în zodia Leu și asta pentru că situațiile profesionale neplăcute cu care se confruntă de ceva vreme încoace tind să se accentueze, să devină mai apăsătoare. Unii Lei se pot obișnui cu schimbările mai greu, iar alții pot analiza opțiunea unei demisii. Vești proaste despre o călătorie sau un curs la care s-au înscris.

Horoscop Fecioară

Fecioarele trec prin stări interioare oscilante și apăsătoare. Nativii tind să nu aibă încredere în ei sau în cei din jur și să privească într-un mod destul de negativist șansele lor de extindere, de progres. Horoscopul de azi le cere să se odihnească mai mult pentru că pierd energie din cauza stării emoționale vulnerabile. Nici mâine nu se vor bucura de energie dacă nu se responsabilizează.

Horoscop Balanță

Balanțele trăiesc incertitudini sentimentale, mai ales dacă sunt în relații de început. Nativii pot avea parte de conflicte serioase cu partenerul de viață din cauza neîncrederii și pot deveni mult mai suspicioși decât de obicei. Sunt nevoi intime pe care nu și le pot exprima, iar în unele cazuri poate fi vorba de certuri care pleacă de la bani. Tot banii pot fi motiv de conflicte în cazul nativilor care au de împărțit ceva cu alții sau se bazează pe sprijinul altora, poate pe un împrumut de la cineva.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Lunii prin sectorul relațiilor, însă va forma aspecte tensionate cu Venus, chiar guvernatoarea acestui sector, aspect care poate aduce multe tensiuni și neînțelegeri în viața de cuplu. Aspectul va fi resimțit întreg weekend-ul și horoscopul de azi le atrage atenția că acest context poate fi ameliorat dacă nativii nu-și impun autoritatea cu orice preț.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii nu încep ziua prea bine din punct de vedere sentimental și asta pentru că nu sunt siguri pe sentimentele lor sau pe sentimentele persoanei iubite. Ulterior, probabil și pentru a-și ascunde gândurile, nativii se refugiază în muncă, însă contextul astrologic al zilei le atrage atenția asupra stării de sănătate care are nevoie de mai multă atenție. Nu sunt neapărat probleme, dar este oboseală acumulată și ar trebui să se odihnească mai mult.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă weekendul acesta de starea emoțională și afectivă. Nativii sunt indeciși în privința unei povești de dragoste aflate la început sau dezvoltă sentimente de nesiguranță vizavi de partener. Ar trebui să se preocupe de casă, să-și rearanjeze lucrurile, să facă ordine și seara să se dedice hobby-urilor lor. Poate fi o soluție care-i binedispune pe moment.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii trec prin discuții deloc plăcute cu cei din jur, în special cu părinții care încearcă să le impună ceva și nativii nu acceptă. Posibil ca tocmai nativii să-și dorească restabilirea unor reguli în cămin și ceilalți să se opună sau să le ignore dorințele. Horoscopul zilei le cere să-și dedice timp pentru nevoile lor personale și să încerce să-ți amelioreze starea interioară prin crearea unui loc doar al lor în casă sau poate să facă ordine în dulapul lor, în sertarul lor, în colțișorul lor.

Horoscop Pești

Cei născuți în semnul Pești încep ziua cu cheltuieli, plăți și nemulțumiri financiare, posibil chiar legate de unele încasări. Către seară, simt nevoia de a se plimba, însă singuri și asta pentru că nu sunt deloc deschiși dialogului și comunicării și preferă să nu dea explicații nimănui și nici nu vor răspunde provocărilor care vin din exterior.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...