Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019. Vărsătorii pot pierde o funcție

Publicat: 30/09/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019. Vărsătorii pot pierde o funcție

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot pierde o funcție sau trebuie să lupte cu mai multă îndârjire pentru un statut.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt extrem de preocupați de îmbunătățirea situației financiare, iar nativii sunt dispuși să apeleze la orice mijloace, înclusiv la tertipluri, care, însă (atenție!), vor fi taxate ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să dea dovadă de mai mult raționament și mai puțină impulsivitate în acțiuni. Nu sunt recomandate schemele piramidale, investițiile riscante și speculațiile financiare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Nu este o zi favorabilă întâlnirilor, indiferent că este vorba de întâlniri amoroase sau de afaceri, pentru că cei născuți în zodia Taur au tendința de a fi peste măsură de irascibili. Nativii sunt parteneri de dialog inconfortabili, însă mai grav este că pot strica relații dacă nu sunt prudenți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite pe cât posibil negocierile, ședințele, discursurile în public.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni trec printr-o etapă în care se vor confrunta direct și dur cu propriile lor temeri, frici, chiar decizii, alegeri proaste din trecut care acum le afectează viața. Această stare le va creea disconfort psihic, irascibilitate și nervi și nu vor fi o companie foarte plăcută. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și asume trecutul și să încerce să-și îmbunătățească viitorul printr-o atitudine mai optimistă și mai constructivă.

 Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Este posibil ca astăzi, cei născuți în zodia Rac să aibă parte de o stare generală mai fragilă, disconfortantă. Nativii nu neapărat că vor avea probleme de sănătate, însă se pot simți rău din cauza stării psihice, afective, emoționale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se eddice mai mult activităților relaxante și distractive pentru a ieși din această stare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de o serie de neplăceri provocate de cineva din familie. Posibil ca părinții să-i critice, să le ceară ceva ce nativii nu pot sau nu vor să ofere. Obligativitatea de a face ceva contra voinței lor îi va enerva la culme. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai înțelegători, mai maleabili și diplomați în dialog.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Asemenea Taurilor, nici pentru Fecioare nu este o zi bună pentru clarificări, lămuriri și dialog. Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a fi dificili, irascibili și greu de convins de o anume direcție, situație. Starea psihică și emoțională nu este deloc una bună și favorabilă lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite negocierile, ședințele, interviurile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță sunt nemulțumiți și dezamăgiți de locul de muncă, în special de modul în care sunt remunerați, dar și de munca depusă, de sarcinile în sine care nu le mai satisfac idealurile și aspirațiile. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să caute un venit suplimentar. Au șanse mai mari dacă apelează la cunoștințe, prieteni și rude.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Scorpion pot deveni mai sensibili, mai emotivi și mai sentimentali, iar dacă sunt într-o relație de cuplu, mai romantici. Totodată, nativii vor fi mânați de instinct să caute adevărul și vor da dovadă de o intuiție remarcabilă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite suspiciunile și să evite să-și manifeste neîncerderea față de cei apropiați.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Starea de spirit nu va fi una prea entuziastă și le va da bătăi de cap celor născuți în zodia Săgetător. Nu este exclus ca o amintire din trecut sau un fost partener, o persoană pe care nu au mai văzut-o de foarte mult timp, să revină în viața lor și să le tulbure gândurile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să dea dovadă de mai multă stăpânire de sine și să se concentreze pe viitor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă parte de edzamăgiri, nemulțumiri, neplăceri din partea unor prieteni. Posibil ca nativii să fie chiar ignorați, iar părerea lor, voința lor să nu fie luată în calcul de cei din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să se concentreze mai mult pe planurile de viitor, poate chiar pe niște proiecte amânate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să aibă mare grijă la imaginea lor, la statutul profesional. Nu este exclus ca funcția să le fie pusă în pericol. Posibil ca cineva să dorească să le ia locul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie foarte diplomați, dar mai ales vigilenți. Este de preferat să se impună în față, să dea dovadă de curaj și nu să acționeze din umbră.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Veștile care sosesc astăzi nu vor fi dintre cele mai bune, iar cei născuți în zodia Pești ar putea afla că un proiect nu funcționează, nu este aprobat, că o călătorie s-a amânat, că niște fonduri alocate pentru o cauză umanitară s-au tăiat. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu se impacienteze, ci să încerce să găsească soluții sau să aștepte un nou termen de acțiune.