Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018. Fecioarele vor adrenalină

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018. Fecioarele vor adrenalină

De: Cancan 09/12/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018. Fecioarele vor adrenalină
Horoscopul zilei de 10 decembrie spune că Fecioarele vor adrenalină

Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară simt nevoia de adrenalină și aventură.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de multă acțiune la locul de muncă. Nativii vor intra în ședințe, vor avea întâlniri cu reprezentanți oficiali ai instituțiilor, vor susține proiecte, vor trasa bazele unor planuri de anvergură și au șansa de a semna noi parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie punctuali, disciplinați, diplomați în dialog și înclinați către obținerea rezultatelor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur se concentrează intens pe partea educațională și intelectuală. Nativii își doresc să-și continuie niște studii, să se înscrie la cursuri de perfecționare profesională  și sunt atrași de noi domenii de cunoaștere. Sfatul este să nu mai amâne momentul. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce vești din străinătate sau reluarea unui dialog cu o persoană aflată dincolo de granițele țării.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni sunt preocupați de partea financiară. Nativii achită facturi, taxe, comisioane, plătesc datorii și își fac calcule și planuri pe termen lung. Bugetul nu este stabil și nici prea mulțumitor, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie rezervați în cheltuieli. Pe de altă parte, o serie de nativi pot fi înclinați către zone spirituale și ezoterice și pot începe să caute unele răspunsuri astfel.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot întâmpina niște obstacole în zona relațiilor parteneriale. Acest aspect se poate traduce printr-o comunicare dificilă cu persoana iubită sau prin amânări și întârzieri legate de acte, de contracte care așteaptă să fie semnate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să fie răbdători, înțelegători și să se impună cu vehemență doar în situațiile limită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu nu se simt în apele lor și au un nivel de energie foarte scăzut. Nativii nu trebuie să se suprasolicite, iar sarcinile acaparante de la locul de muncă trebuie abordate cu detașare. Până la urmă nu este un capăt de țară dacă nu reușesc să-și termine treaba la timp. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să-și ia câteva zile libere. De evitat intervențiile chirurgicale!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară își schimbă total starea de spirit și au chef de distracții, de aventură și de activități care cresc nivelul de adrenalină. Nativii aleg această cale de refulare pentru a-și reechilibra starea emoțională destul de afectată în ultimele zile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ieșiri în oraș cu prietenii, invitații la petreceri și multă poftă de viață. Atenție la tendința de supraextenuare!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță ar putea intra în contradictoriu cu unii membri ai familiei. Este posibil ca viziunea acestora cu privire la unele aspecte ce țin de locuință să fie diametral opusă față de a celorlalți. Nativii se preocupă de casă și au tendința de a fi foarte emotivi și subiectivi, fiind incapabili să se descotorosească de unele obiecte vechi și nefolositoare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se relaxeze mai mult și să se odihnească suficient.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să aibă de făcut niște drumuri importante și să-și dea toate planurile peste cap. Dialogul va fi restricționat de lipsa de interes a nativilor vizavi de comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate dezvălui unele informații, unele secrete despre niște cunoștințe apropiate, posibil chiar rude.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă mai mult ca de obicei de propria imagine și tind să investească mai mulți bani în propria persoană decât le permite bugetul în acest moment. Nativii pot merge la tratamente de înfrumusețare, își pot schimba look-ul și garderoba. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și facă un plan financiar înainte de a face cheltuieli majore.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au tendința de a trece de la o stare la alta și-i pot bulversa pe cei din jur, care nu vor ști ce atitudine să abordeze vizavi de nativi. Le va fi greu să-și canalizeze atenția într-o singură direcție și să-și stabilească prioritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să dea dovadă de mai multă ambiție, tact și diplomație.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a se interioriza și de a se retrage din agitația cotidiană. La locul de muncă interesul va fi scăzut pentru rezolvarea sarcinilor și nu este exclus să se sustragă de la activitățile de grup. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu lase nemulțumirile din plan personal să le afecteze cariera și statutul profesional.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a fi deosebit de irascibili și de a-și vărsa frustrările personale asupra celor din jur. Dialogul nativilor va amprentat de reproșuri, iar în unele cazuri vor evita să comunice cu cei din jur, vor refuza să ofere explicații pentru faptele și deciziile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să se împrietenească cu persoane cu care împart pasiuni și idei comune.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 DECEMBRIE 2018. BERBECII SE POT MUTA ÎN ALTĂ ȚARĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat medicii decizia de a-l duce la NEBUNI
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat din povestea noastră”
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...