Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 10 mai 2018. Fecioarele au o perioadă agitată la serviciu

Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 10 mai 2018. Fecioarele au o perioadă agitată la serviciu

De: Cristian Blanuta 09/05/2018 | 21:20
Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 10 mai 2018. Fecioarele au o perioadă agitată la serviciu

Horoscopul zilei de 10 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 mai 2018 spune că taurii nu trebuie să lase în baza altora problemele lor.

Astrologul Barbara Băcăuanu vă prezintă horoscopul zilei de 10 mai 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 mai 2018

Este posibil ca astăzi să te întâlnești cu o persoană care are nevoie să se descarce sau să se sfătuiască cu tine. Acordă-i timpul necesar pentru a se elibera sau pentru a se lămuri. Ajuns acasă, încearcă să te deconectezi de planul cotidian și să îți încarci bateriile alături de cei pe care îi iubești. O activitate care să reunească toți membrii familiei la un loc ar fi bine venită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 mai 2018

Nu lăsa în baza altora problemele tale, numai trecând prin ele și rezolvându-le vei putea acumula experiența necesară și vei învăța lecțiile de care ai nevoie pentru a progresa. Motivează-te mai mult prin aprecierea corectă a rezultatului final, pentru care merită să îți dai tot interesul. În relația cu partenerul de viață, o decizie pe care ați luat-o de comun acord poate suferi modificări la care nu te așteptai.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 mai 2018

Un mesaj care nu îți era destinat ajunge din greșeală la tine, motiv pentru care îți este dezvăluit și un secret. Este indicat ca în această situație delicată să apelezi la discreție și să nu comunici informația pe care ai aflat-o mai departe. Atitudinea onorabilă de care dai dovadă va fi până la urmă și în avantajul tău deoarece te ții departe de un scandal!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 mai 2018

O situație în care te găsești în prezent are la bază o decizie greșită din trecut, ceea ce înseamnă că nu o poți depăși până nu te întorci de unde ai plecat și nu o înțelegi corect. Pentru a face acest demers așa cum trebuie, nu te închide în tine, ci povestește celor cu care poți comunica tot ceea ce simți. Mai multe minți la un loc și mai multe păreri primite te vor ajuta să vezi totul într-o altă lumină.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 mai 2018

Este posibil să fii atras de un curs sau de o formă de studiu superioară, dar pentru a putea participa și finaliza cu succes este nevoie să faci unele sacrificii – financiare, relaționale, timp personal. Pune în balanță atât plusurile cât și minusurile, dar în primul rând gândește-te la tine, la dezvoltarea ta personală și la viitorul tău.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 mai 2018

Este o perioadă agitată la locul de muncă, în care trebuie să depui mai mult efort pentru a te putea bucura de o vacanță mai târziu. Pentru a fi în grafic, organizează-te bine, nu slăbi ritmul și colaborează cât mai eficient cu cei din jur. În planul familiei, fă echipă și cu partenerul de viață și împărțiți-vă atribuțiile în mod echitabil.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 mai 2018

Ești preocupat de desfășurarea unei situații în care ești implicat, iar viitorul nu îți pare foarte roz. Încearcă să alungi gândurile negre care te macină, temerile și supozițiile despre cum va fi și să trăiești totul pas cu pas. Nimic din ce nu s-a întâmplat nu este sigur încă, mai ales că multe lucruri se pot schimba pe parcurs, chiar și tu!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 mai 2018

O tensiune mai veche dintre tine și un coleg își poate arăta colții din nou, iar asta pentru că situația nu a fost rezolvată definitiv la timpul potrivit. Ca atare, este momentul să spui stop și să înțelegi cu adevărat de unde a plecat totul. Eliminând problema de fond, puteți ajunge la o colaborare și la o comunicare mult mai bună decât până acum.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 mai 2018

Astăzi poți obține un beneficiu dacă apelezi la o persoană cu autoritate și nu încerci să îți soluționezi situația de unul singur. Dacă pentru locul de muncă nu prea mai există entuziasm, nu bate pasul pe loc și nu pierde timpul, ci consumă-l cu ceva util sau canalizează-te pe altceva. Este important să simți că progresezi, că ai o direcție și că știi ce vrei!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 mai 2018

Chiar dacă nu ai talent sau nu te pasionează, implică-te astăzi într-o activitate creativă – desen, pictură, fotografie, modelaj, scris…, deoarece te va ajuta sub o formă terapeutică subtilă. Ai nevoie să eliberezi unele emoții reprimate, iar acesta poate fi un mijloc plăcut, recreativ și blând. Ideile nepuse în practică se pierd, așa că acționează atunci când te simți inspirat!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 mai 2018

Chiar dacă alții privesc cu neîncredere idealul tău, nu îi lăsa să te influențeze, ci înaintează așa cum poți către ceea ce îți dorești. Universul va răspunde pozitiv intențiilor tale, deci fii pe fază pentru a observa toate semnele. Dacă ai în vedere o schimbare majoră în viață, sfătuiește-te deschis și sincer și cu persoana iubită. S-ar putea ca imboldul de care ai nevoie să vină într-un fel sau altul și prin părerea sa.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 mai 2018

Pentru a nu acumula frustrări majore în plan personal, astăzi propune-ți o atitudine mai rebelă, prin care să îți asumi libertatea de a face ceea ce îți dorești. Dacă cei de lângă tine nu te înțeleg, poate este bine să analizezi dacă relațiile pe care le ai sunt benefice sau nu. Acordă acestui moment importanța cuvenită și nu -l trata cu superficialitate închizând-te în tine.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea