Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 februarie 2021. Lună Nouă în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 februarie 2021. Lună Nouă în zodia Vărsător

De: Madalina Manole 10/02/2021 | 21:17
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 februarie 2021. Lună Nouă în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 11 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 februarie 2021 spune că nativii din zodia Vărsător au parte de fenomenul de Lună Nouă întocmai în zodia lor, cu impact asupra vieții personale și relaționale.

Luna Nouă din zodia Vărsător este un eveniment astrologic foarte important și impactant pentru toate semnele zodiacale, dat fiind că în Vărsător se găsesc nu mai puțin de șase planete, iar acestea fac, la rândul lor, aspecte cu celelalte patru planete, inclusiv cu Axa Nodurilor Lunare din Săgetător-Gemeni. Practic, astăzi cei doi benefici ai astrologiei, Venus și Jupiter, sunt în conjuncție în Vărsător, iar Saturn de aici este în cuadratură cu Uranus din Taur, în timp ce Mercur retrograd din Vărsător a ieșit din cuadratura la grad perfect cu planeta conflictului, Marte din zodia Taur(CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8 – 14 FEBRUARIE 2021. PEȘTII POT AVEA PREMONIȚII)

Luna Nouă din Vărsător reprezintă un moment al noilor începuturi, începuturi care vin în urma unor schimbări și rectificări pe care trebuie să le facem sau suntem forțați de diferite contexte să le facem. Cel mai puternic vor resimți această lunație nativii care sunt născuți după a doua jumătate a intervalului alocat unei zodii, în special în decanul 3.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2021. TAURII FAC SCHIMBĂRI PROFESIONALE)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să renunțe la acele persoane, prieteni chiar, dar și asociați cu care nu mai rezonează și alături de care nu mai pot evolua. Totodată, nativii pot renunța sau rectifica proiectele profesionale în care sunt implicați cu scopul de a obține o îmbunătățire a perspectivelor de viitor, dar mai ales o independență și libertate financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce, totodată, noi proiecte, noi colaborări, dar și noi persoane în viața lor care se vor dovedi importante pentru atingerea unor obiective pe care le au.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Nouă din Vărsător în sectorul carierei și va fi un moment deosebit de important pentru aceștia. Nativii au ocazia să pornească pe un nou drum profesional, să-și schimbe direcția, în special cei care sunt născuți spre finele zodiei. Unii Tauri pot renunța la o funcție, la un statut pentru a face altceva, dar ceva ce le place cu adevărat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să nu ia decizii radicale până pe 21 februarie, ci să-și reevalueze și reanalizeze cariera până atunci.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trec printr-o etapă în care își schimbă convingeri și mentalități, filozofii de viață și perspective de viitor. Nativii au nevoie de confirmări, de validări ale ideilor lor și caută cu orice preț adevărul în ceea ce fac și ce spun. Multora, experiențele de acum le vor releva direcția de viitor sau chiar adevărul în sine despre o situație în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce unora ocazia de a da niște examene și a obține o diplomă, un atestat sau ocazia de a le pune în valoare, de a practica ceea ce au învățat.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se pot raporta altfel, dintr-o nouă perspectivă la valori materiale și la resursele altora, în special fiind vorba de resurse financiare. Nativii pot achita o datorie, pot regla conturile cu o instituție financiar-bancară. Pe de altă parte, o aventură se poate oficializa, o relație de prietenie poate deveni mai serioasă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a renunța la un viciu, la un obicei toxic, de a aduce o îmbunătățire stilului de viață.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de această Lună Nouă din Vărsător întocmai în sectorul relațiilor, fie de cuplu, fie profesionale sau. Nativii au ocazia unor noi începuturi în relația cu partenerul de viață, începuturi care pot veni chiar și favorizate de un context în care se află acesta, de exemplu o mutare cu jobul. Totuși, de la caz la caz, poate fi vorba de divorț sau consolidare de relație. Din punct de vedere profesional, ceea ce este important ca nativii să facă este să-și rectifice atitudinea față de colaboratori și asociați. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și reevalueze modul în care comunică și interacționează cu cei din jur.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de noi începuturi la locul de muncă. Poate fi vorba de un nou job pentru unii, iar pentru alții de noi sarcini și noi proiecte profesionale, însă pe care și le doresc și pe care le vor desfășura cu bucurie. Dacă nativii sunt cei care trebuie să ia o decizie legată de locul de muncă, este recomandat să aștepte până pe 21 februarie, ca Mercur, guvernatorul lor, să-și încheie retrogradarea. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia aflării unui remediu care să le îmbunătățească starea de sănătate sau care chiar să contribuie la vindecarea unei afecțiuni.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă în sectorul iubirii, al copiilor și al creativității și distracțiilor. Noile începuturi pot veni în aceste zone, ceea ce poate însemna pentru unii o nouă relație, iar pentru alții ocazia de a deveni părinți sau de a avea un nou start în relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a demara sau de a se implica în proiecte creative, care le stimulează simțul artistic, estetic.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Nouă din Vărsător în sectorul casei și familiei. Nativii au ocazia acum să-și rectifice atitudinea față de membrii familiei sau față de un bun de patrimoniu. Vor fi nativi care schimbă regulile în locuință, mai ales își implică partenerul de viață în treburile casnice, și nativi care se mută, renovează sau construiesc o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții importante despre viitorul lor, discuții care s-au mai purtat și în trecut. Unii nativi se mută cu sau de la partener.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt îndemnați de această Lună Nouă din Vărsător să-și revizuiască modul în care comunică cu cei din jur, dar și să-și reanalizeze niște decizii luate. Nativii pot transmite mesaje mult prea direct, prea dur și pot răni, iar la rândul lor por interpreta mesajele celorlalți greșit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă prudență în deplasări.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn  se bucură de această Lună Nouă din Vărsător în sectorul financiar și este o reală oportunitate de a-și îmbunătăți veniturile, în special prin punerea în practică a unui talent, a unor abilități cu care sunt înzestrați. Pot scoate bani dintr-un hobby. Alți nativi pot reevalua o idee, o investiție pentru a-i da alt curs. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să aibe mai multă încredere în propria lor persoană. Este momentul să-și recâștige acest statut.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Nouă chiar în semnul lor și este momentul noilor începuturi în viața persoanlă și relațională. Nativii au ocazia acum să facă ceea ce și-au dorit de ani de zile, să-și atingă niște vise, să deschidă o ușă spre viitor. După această lunație, viața multor nativi, în special care sunt născuți în preajma acestei zilei, se va schimba. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să îndrăznească să facă schimbări, să aibă curaj să viseze și să fie siguri că ceea ce-ți propun are mari șanse de îndeplinire.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia odată cu această Lună Nouă din Vărsător să se desprindă, în sfârșit de trecut, de frici, temeri anxietăți și inhibiții și să găsească remedii bune pentru a-și ameliora starea de sănătate. Însă, ceea ce este cu adevărat remarcabil acum este conexiunea pe care nativii o pot lega cu sinele lor superior, astfel putând primi răspunsuri și ghidaje prin vocea interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și asculte intuiția.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a lăsat prea mult la vedere
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a...
Motivul pentru care avocatul lui Navalnîi a fost arestat după ce trupul opozantului rus a fost ridicat de către mama lui
Motivul pentru care avocatul lui Navalnîi a fost arestat după ce trupul opozantului rus a...
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Cel mai mare angajator din Dolj. Are aproape 6.400 de salariaţi
Cel mai mare angajator din Dolj. Are aproape 6.400 de salariaţi
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul Putin și i-au fost confiscate uzinele
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul...
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc: Ce-i cu asta, nenorocito?
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc:...
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce s-a întâmplat, de fapt?!
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce...
„Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a Mioarei Roman, în ziua înmormântării. Catinca Roman a răbufnit
„Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a...
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în Biserica Ortodoxă din Curtici? Bogdan s-a luptat cinci săptămâni să trăiască
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în...
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu 2 camere de 1200 de euro.” Octavian Strunilă despre datoriile strânse la patru bănci
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu...
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu i-a venit să creadă ce i-a făcut Anghel Damian. A tot sperat că lucrurile vor sta altfel: „Mă usuc de nervi”
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu...
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…” / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și...
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 februarie
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 februarie
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
CE I-A FĂCUT Ponta lui Traian BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier a recunoscut abia acum: Am greșit și regret
CE I-A FĂCUT Ponta lui Traian BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier a...
O nouă autostradă în România. Când va fi inaugurată
O nouă autostradă în România. Când va fi inaugurată
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o conservă din magazin
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o...
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a fost găsit mort la doar 31 de ani
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a...
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale