Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 februarie 2021. Lună Nouă în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 februarie 2021. Lună Nouă în zodia Vărsător

De: Madalina Manole 10/02/2021 | 21:17
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 februarie 2021. Lună Nouă în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 11 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 februarie 2021 spune că nativii din zodia Vărsător au parte de fenomenul de Lună Nouă întocmai în zodia lor, cu impact asupra vieții personale și relaționale.

Luna Nouă din zodia Vărsător este un eveniment astrologic foarte important și impactant pentru toate semnele zodiacale, dat fiind că în Vărsător se găsesc nu mai puțin de șase planete, iar acestea fac, la rândul lor, aspecte cu celelalte patru planete, inclusiv cu Axa Nodurilor Lunare din Săgetător-Gemeni. Practic, astăzi cei doi benefici ai astrologiei, Venus și Jupiter, sunt în conjuncție în Vărsător, iar Saturn de aici este în cuadratură cu Uranus din Taur, în timp ce Mercur retrograd din Vărsător a ieșit din cuadratura la grad perfect cu planeta conflictului, Marte din zodia Taur(CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8 – 14 FEBRUARIE 2021. PEȘTII POT AVEA PREMONIȚII)

Luna Nouă din Vărsător reprezintă un moment al noilor începuturi, începuturi care vin în urma unor schimbări și rectificări pe care trebuie să le facem sau suntem forțați de diferite contexte să le facem. Cel mai puternic vor resimți această lunație nativii care sunt născuți după a doua jumătate a intervalului alocat unei zodii, în special în decanul 3.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2021. TAURII FAC SCHIMBĂRI PROFESIONALE)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să renunțe la acele persoane, prieteni chiar, dar și asociați cu care nu mai rezonează și alături de care nu mai pot evolua. Totodată, nativii pot renunța sau rectifica proiectele profesionale în care sunt implicați cu scopul de a obține o îmbunătățire a perspectivelor de viitor, dar mai ales o independență și libertate financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce, totodată, noi proiecte, noi colaborări, dar și noi persoane în viața lor care se vor dovedi importante pentru atingerea unor obiective pe care le au.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Nouă din Vărsător în sectorul carierei și va fi un moment deosebit de important pentru aceștia. Nativii au ocazia să pornească pe un nou drum profesional, să-și schimbe direcția, în special cei care sunt născuți spre finele zodiei. Unii Tauri pot renunța la o funcție, la un statut pentru a face altceva, dar ceva ce le place cu adevărat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să nu ia decizii radicale până pe 21 februarie, ci să-și reevalueze și reanalizeze cariera până atunci.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trec printr-o etapă în care își schimbă convingeri și mentalități, filozofii de viață și perspective de viitor. Nativii au nevoie de confirmări, de validări ale ideilor lor și caută cu orice preț adevărul în ceea ce fac și ce spun. Multora, experiențele de acum le vor releva direcția de viitor sau chiar adevărul în sine despre o situație în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce unora ocazia de a da niște examene și a obține o diplomă, un atestat sau ocazia de a le pune în valoare, de a practica ceea ce au învățat.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se pot raporta altfel, dintr-o nouă perspectivă la valori materiale și la resursele altora, în special fiind vorba de resurse financiare. Nativii pot achita o datorie, pot regla conturile cu o instituție financiar-bancară. Pe de altă parte, o aventură se poate oficializa, o relație de prietenie poate deveni mai serioasă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a renunța la un viciu, la un obicei toxic, de a aduce o îmbunătățire stilului de viață.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de această Lună Nouă din Vărsător întocmai în sectorul relațiilor, fie de cuplu, fie profesionale sau. Nativii au ocazia unor noi începuturi în relația cu partenerul de viață, începuturi care pot veni chiar și favorizate de un context în care se află acesta, de exemplu o mutare cu jobul. Totuși, de la caz la caz, poate fi vorba de divorț sau consolidare de relație. Din punct de vedere profesional, ceea ce este important ca nativii să facă este să-și rectifice atitudinea față de colaboratori și asociați. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și reevalueze modul în care comunică și interacționează cu cei din jur.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de noi începuturi la locul de muncă. Poate fi vorba de un nou job pentru unii, iar pentru alții de noi sarcini și noi proiecte profesionale, însă pe care și le doresc și pe care le vor desfășura cu bucurie. Dacă nativii sunt cei care trebuie să ia o decizie legată de locul de muncă, este recomandat să aștepte până pe 21 februarie, ca Mercur, guvernatorul lor, să-și încheie retrogradarea. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia aflării unui remediu care să le îmbunătățească starea de sănătate sau care chiar să contribuie la vindecarea unei afecțiuni.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă în sectorul iubirii, al copiilor și al creativității și distracțiilor. Noile începuturi pot veni în aceste zone, ceea ce poate însemna pentru unii o nouă relație, iar pentru alții ocazia de a deveni părinți sau de a avea un nou start în relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a demara sau de a se implica în proiecte creative, care le stimulează simțul artistic, estetic.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Nouă din Vărsător în sectorul casei și familiei. Nativii au ocazia acum să-și rectifice atitudinea față de membrii familiei sau față de un bun de patrimoniu. Vor fi nativi care schimbă regulile în locuință, mai ales își implică partenerul de viață în treburile casnice, și nativi care se mută, renovează sau construiesc o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții importante despre viitorul lor, discuții care s-au mai purtat și în trecut. Unii nativi se mută cu sau de la partener.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt îndemnați de această Lună Nouă din Vărsător să-și revizuiască modul în care comunică cu cei din jur, dar și să-și reanalizeze niște decizii luate. Nativii pot transmite mesaje mult prea direct, prea dur și pot răni, iar la rândul lor por interpreta mesajele celorlalți greșit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă prudență în deplasări.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn  se bucură de această Lună Nouă din Vărsător în sectorul financiar și este o reală oportunitate de a-și îmbunătăți veniturile, în special prin punerea în practică a unui talent, a unor abilități cu care sunt înzestrați. Pot scoate bani dintr-un hobby. Alți nativi pot reevalua o idee, o investiție pentru a-i da alt curs. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să aibe mai multă încredere în propria lor persoană. Este momentul să-și recâștige acest statut.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Nouă chiar în semnul lor și este momentul noilor începuturi în viața persoanlă și relațională. Nativii au ocazia acum să facă ceea ce și-au dorit de ani de zile, să-și atingă niște vise, să deschidă o ușă spre viitor. După această lunație, viața multor nativi, în special care sunt născuți în preajma acestei zilei, se va schimba. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să îndrăznească să facă schimbări, să aibă curaj să viseze și să fie siguri că ceea ce-ți propun are mari șanse de îndeplinire.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia odată cu această Lună Nouă din Vărsător să se desprindă, în sfârșit de trecut, de frici, temeri anxietăți și inhibiții și să găsească remedii bune pentru a-și ameliora starea de sănătate. Însă, ceea ce este cu adevărat remarcabil acum este conexiunea pe care nativii o pot lega cu sinele lor superior, astfel putând primi răspunsuri și ghidaje prin vocea interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și asculte intuiția.

Parteneri
Gigi Becali arunca bomba momentului! Reghe are o amanta de 8 ani! I-a facut fetei un salon de infrumusetare in Dorobanti, dar ce se intampla cu sotia lui este ireal. Anamaria Prodan este cu…
Gigi Becali arunca bomba momentului! Reghe are o amanta de 8 ani! I-a facut fetei...
Popriri masive pe conturi. ANAF îi loveşte crunt pe aceşti români! Cine sunt cei vizaţi
Popriri masive pe conturi. ANAF îi loveşte crunt pe aceşti români! Cine sunt cei vizaţi
Bianca Rus, apariție surpriză la Românii au Talent. Mesaj vehement pentru Smiley: ”Nu te uit”
Bianca Rus, apariție surpriză la Românii au Talent. Mesaj vehement pentru Smiley: ”Nu te uit”
FOTO. Imaginile pe care Simona Gherghe le credea uitate de timp! Cum se poza în tinerețe
FOTO. Imaginile pe care Simona Gherghe le credea uitate de timp! Cum se poza în...
ŞOC! Soţia marelui campion al României, vedetă pe site-urile pentru adulţi!
ŞOC! Soţia marelui campion al României, vedetă pe site-urile pentru adulţi! "Nu sunt 'călugăriţă'. Îmi...
O bătrână l-a lăsat pe un om al străzii să doarmă o noapte în casa ei. Când s-a trezit a avut SURPRIZA vieții ei. Ce I-A FĂCUT bărbatul pe timpul nopții
O bătrână l-a lăsat pe un om al străzii să doarmă o noapte în casa...
Acest PEȘTE îţi distruge sănătatea. Şi tu îl consumi, fără să ştii ce pericol te paşte! De ce să te FEREȘTI:
Acest PEȘTE îţi distruge sănătatea. Şi tu îl consumi, fără să ştii ce pericol te...
De ce trebuie să NU mai consumi CIORBĂ: La asta nu te-ai fi asteptat! Ce se întâmplă în CORPUL tău
De ce trebuie să NU mai consumi CIORBĂ: La asta nu te-ai fi asteptat! Ce...
Criminalul de la Onești a început să vorbească! Ce a spus despre cei doi muncitori
Criminalul de la Onești a început să vorbească! Ce a spus despre cei doi muncitori
Vaccinarea anti-COVID, pas cu pas. Ce trebuie să ai cu tine la centrul de vaccinare
Vaccinarea anti-COVID, pas cu pas. Ce trebuie să ai cu tine la centrul de vaccinare
Horoscop marţi, 9 martie. Racii trebuie să ia decizii importante
Horoscop marţi, 9 martie. Racii trebuie să ia decizii importante
Acuzații grave: Pacienți cu Covid sedați și legați de pat, la Sibiu. ”Am vazut cum se omoară oameni prin sedare”
Acuzații grave: Pacienți cu Covid sedați și legați de pat, la Sibiu. ”Am vazut cum...
Viață după moarte. O muribundă a simțit lumina caldă care o învăluia încet
Viață după moarte. O muribundă a simțit lumina caldă care o învăluia încet
Azi noapte s-a schimbat TOT! Horoscop complet Minerva pentru saptamana….
Azi noapte s-a schimbat TOT! Horoscop complet Minerva pentru saptamana….
Acest lucru nu a fost cunoscut de nimeni. De ce nu s-a căsătorit niciodată Raed Arafat
Acest lucru nu a fost cunoscut de nimeni. De ce nu s-a căsătorit niciodată Raed...
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Oana Roman plânge încontinuu! A făcut-o chiar de 8 Martie, de ziua femeii. Toți au rămas uluiți de cum s-a afișat
Oana Roman plânge încontinuu! A făcut-o chiar de 8 Martie, de ziua femeii. Toți au...
Trageri duble la loto 7 martie 2021! Suplimentare pentru toți jucătorii Loteriei
Trageri duble la loto 7 martie 2021! Suplimentare pentru toți jucătorii Loteriei
Neti Sandu, în stare de ȘOC: A fost o traumă severă. Adevărul despre căsnicia ei
Neti Sandu, în stare de ȘOC: A fost o traumă severă. Adevărul despre căsnicia ei
E incredibil ce i-a făcut Prinţul Charles lui Harry. Interviul care zguduie Familia Regală
E incredibil ce i-a făcut Prinţul Charles lui Harry. Interviul care zguduie Familia Regală
Diana Șoșoacă, UMILITĂ de Adrian Năstase
Diana Șoșoacă, UMILITĂ de Adrian Năstase
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul” oamenilor
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul”...
Concurenta care a ridicat juriul Românii au talent în picioare: ”Nu ai cum să cânți așa!” VIDEO
Concurenta care a ridicat juriul Românii au talent în picioare: ”Nu ai cum să cânți...
Surse: Guvernul plănuieşte înăsprirea restricţiilor. Circulaţia ar urma să fie limitată în toată ţara de la ora 22
Surse: Guvernul plănuieşte înăsprirea restricţiilor. Circulaţia ar urma să fie limitată în toată ţara de...
Un tânăr din Vâlcea a găsit o comoară în pământ. Ce decizie a luat băiatul la scurt timp după descoperire
Un tânăr din Vâlcea a găsit o comoară în pământ. Ce decizie a luat băiatul...
Am aflat de ce a fost Brigitte la un pas de divorț! Care sunt problemele care-i dau insomnii lui Florin Pastramă? EXCLUSIV
Am aflat de ce a fost Brigitte la un pas de divorț! Care sunt problemele...
Adevătul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”. Nu te vei mai uita la fel după asta
Adevătul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”. Nu te vei mai uita la fel...
FOTO, Oana Zăvoranu, la 16 ani! Cum putea să arate vedeta TV când era doar o adolescentă
FOTO, Oana Zăvoranu, la 16 ani! Cum putea să arate vedeta TV când era doar...
Starul cunoscut de toata lumea a murit in vacanta! A fost recuperat de scafandri din rau! Ce s-a intamplat
Starul cunoscut de toata lumea a murit in vacanta! A fost recuperat de scafandri din...
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte cu Pamela Anderson: „E dezgustător
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte...
Ce a aparut pe contul de socializare al lui Jador la cateva zile dupa ce Faimosul s-a accidentat grav la Survivor Romania 2021
Ce a aparut pe contul de socializare al lui Jador la cateva zile dupa ce...
O nouă durere de cap pentru Marea Britanie: cel mai amplu exod al forţei de muncă străine de la cel de-al doilea război mondial
O nouă durere de cap pentru Marea Britanie: cel mai amplu exod al forţei de...
Cel mai mare conglomerat american, zdrobit de pandemia de COVID-19. Ce decizie drastică a luat în încercarea de a se salva de la dezastru
Cel mai mare conglomerat american, zdrobit de pandemia de COVID-19. Ce decizie drastică a luat...
Majda își caracterizează foștii colegi de la Survivor! Ce a putut să spună despre Elena Marin: „Este o...”
Majda își caracterizează foștii colegi de la Survivor! Ce a putut să spună despre Elena...
O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România
O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România
Când se va termina pandemia. Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni la normalitate
Când se va termina pandemia. Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni...
Cum ar fi arătat Dacia dacă nu era cumpărată de Renault în 1999. Misterul prototipului D33
Cum ar fi arătat Dacia dacă nu era cumpărată de Renault în 1999. Misterul prototipului...
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...