Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020. Uranus iese din retrogradare în zodia Taur

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020. Uranus iese din retrogradare în zodia Taur

De: Elena Nistor 10/01/2020 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020. Uranus iese din retrogradare în zodia Taur
Horoscopul zilei de 11 ianuarie spune că Uranus iese din retrogradare în zodia Taur

Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur se vor bucura de revenirea în mers direct a lui Uranus întocmai prin semnul lor. La fel de favorizați vor fi și nativii Vărsător.

Uranus iese din retrogradare în zodia Taur, zodie pe care o tranzitează până în anul 2026, și odată cu acest aspect multe sectoare din viața noastră se vor detensiona. Punctăm că Uranus ajunge în zodia Taur o dată la 84 de ani, deci trebuie să-i valorificăm la maxim potențialul în această perioadă.

Uranus este planeta marilor schimbări, a acelor schimbări bruște, care au rolul de a ne surprinde, fiind totodată denumită în astrologie și planeta surprizelor. Totodată, Uranus este planeta adevărului, a nonconformismului, a independenței și libertății, caracteristici care o fac să nu se simtă chiar în largul său în acest tranzit prin statornica și stabila zodie a Taurului. Ei bine, energia sa revoluționară în acest tranzit ne îndeamnă la progres, la prosperitate, ne forțează practic să ne valorificăm resursele, indiferent de natura lor, pentru a evolua.

Fiecare persoană are în harta natală zodia Taur și acolo vor apărea marile schimbări pe care Uranus le cere, motiv pentru care horoscopul de mai jos este în primul rând valabil pentru cei care-și cunosc ascendentul. Apoi, în funcție de Soarele natal, adică de zodia în care ne-am născut, Uranus va amprenta una dintre cele 10 case astrologice, de asemenea, acela fiind sectorul unde se vor produce răsturnările de situație.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de revenirea în mers direct a lui Uranus întocmai în sectorul financiar, al banilor munciți. Nativii vor avea șansa în mersul direct al planetei să-și descopere noi abilități care să le îmbunătățească veniturile. Sunt printre nativii norocoși ai acestui tranzit, având în vedere că zodia Taur, zodie în care se află Uranus, este o zodie cu energie financiară. Uranus le guvernează sectorul prietenilor și pot avea parte de surprize din partea acestora, însă le guvernează și sectorul planurilor și proiectelor de viitor, iar acest aspect îi poate determina pe mulți nativi să se gândească să-și edschidă o afacere pe cont propriu. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere cumpătare în cheltuieli și în modul de administrare a banilor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Uranus își revine în mers direct întocmai în semnul lor, iar cei născuți în zodia Taur vor răsufla ușurați după o peroiadă de restricții, reevaluări și blocaje legate de propriile acțiuni, dar și de activitatea profesională, pentru că Uranus le guvernează sectorul carierei. Nativii vor avea șansa să facă schimbări de atitudine, să-și schimbe anumite mentalități învechite și prejudecăți, dar mai ales să-și dorească să scape de laț, de îngrădire. Asta înseamnă că vor dori relații mai independente și nu este exclus să-și dorească schimbarea locului de muncă cu unul ca le oferă mai multă libertate de exprimare și de acțiune. Uranus va înlesni aceste acțiuni pentru că îi sunt pe plac, deci nativii nu trebuie să se opună schimbărilor care apar acum în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie foarte prudenți în schimbările profesionale pe care le fac în acaestă perioadă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Uranus este planeta care le guvernează sectorul străinătății, iar cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea ca în această perioadă să ia o decizie vizavi de o călătorie, însă vedem ca mai degrabă să fie vorba de o călătorie spirituală sau profesională. Unii nativi pot primi oportunități remarcabile din străinătate, poate legate de un curs. În orice caz, revenirea în mers direct a planetei îi va detensiona la nivel psihic și emoținal, mai ales pe acei nativi care au încă legături cu și din trecut și le poate stimula dorința de a învăța lucruri noi care să-i ajute în ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe cei care au probleme de sănătate să caute tratamente neconvenționale, revoluționare, pentru că din această zonă poate veni vindecarea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Rac urmează o perioadă în care relațiile de prietenie pot căpăta un nou contur. După o intensă reevaluare în această zonă, nativii pot ști în ce direcție să conducă o astfel de relație. Posibil ca cei care au avut parte de dezamăgiri și surprize neplăcute din partea prietenilor, acum să simtă a îmbunătățire a situației. Pe de altă parte, Uranus le poate aduce ocazia de a se îndrăgosti brusc, de a face o pasiune pentru o personaă din anturaj. În perioada următoare nu este exclus ca nativii să primească o sponsorizare sau cineva să-i susțină în niște planuri pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține în zona de promovare online, marketing și în activitățile caritabile.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor începe să aibă o viziune mult mai clară asupra carierei și vor simți că planurile lor profesionale încep să se contureze. Orizonturile se deschid, iar viziunea și perspectiva nativilor asupra acestui sector se vor limpezi. Vor avea mai multă încredere în ei înșiși, aspect care îi va conducă către ascensiune profesională. Cum Uranus le guvernează și parteneriatele, nu este exclus să aibă parte de o surpriză în dragoste sau să le apară o ofertă de asociere de nerefuzat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să sfacă un pas înainte într-o relație care poate fi de iubire sau profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară ar putea avea ocazia de a pleca în străinătate, într-o delegație sau chiar cu locul de muncă. Sunt susținuți nativii care au depus cele necesare pentru a obține un job dincolo de granițele țării, însă și cei care acum încep demersurile. Pot avea parte de surprize legate de persoane sau instituții de peste hotare cu care au interacționat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în continuarea unor studii sau în aprofundarea unor cunoștințe care să le aducă o îmbunătățire în sectorul muncii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o reală îmbunătățire a situației sentimentale, fie că sunt parte a unui cuplu, fie că sunt singuri. Nativii pot clarifica acum situații trăite în perioada de retrogradare a lui Uranus și pot lua decizii vizavi de o poveste de dragoste. Cei singuri au șansa de a se îndrăgosti, de a trăi o aventură neconvențională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în activitățile creative și artistice. În toată această perioadă, nativii pot face bani din propriile pasiuni și hobby-uri, dacă descoperă o metodă revoluționară, nouă de a face asta.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au avut parte de obstacole și neînțelegeri, surprize mai puțin plăcute legate de partenerul de viață, iar acum au ocazia nu doar să le înțeleagă, dar și să le accepte și să le integreze în viața lor. Unii se pot îndrăgosti brusc, în timp ce alții pot încheia brusc o relație. Nu este exclus ca unii nativi să-și dorească întemeierea unei familii, a unui cămin sau li se pot înlesni niște planuri legate de o locuință, pot primi sprijin nesperat de la persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o răsturnare de situație, o surpriză legată de un asociat, colaborator, partener de afaceri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător care au fost împiedicați de diferite contexte să-și îndeplinească sarcinile și responsabilitățile la locul de muncă sau au avut un randament scăzut sau pur și simplu au fost nemulțumiți de jobul lor, acum au ocazia să vadă cu alți ochi situația. Nu este exclus ca Uranus să le înlesnească schimbarea locului de muncă, mai ales dacă este vorba de progres, iar activitățile legate de zona de comunicare, marketing, comerț, publicitate online sunt bine susținute. Mulți nativi vor simți dorința de a lucra pe cont propriu, de a fi liberi și neîngrădiți de restricțiile unui job. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o surpriză, o situație neașteptată legată de sănătate, prin urmare se recomandă prudență.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn vor reuși în următoarea perioadă să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită, însă atenție, dacă partenerul de viață nu va progresa alături de nativi, aceștia vor alege să pună stop la un moment dat. Nu este exclus ca unii Capricorni să se îndrăgostească brusc de cineva, să devină părinți sau să găsească o modalitate revoluționară, ieșită din tipare, prin care să facă bani alături de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține puternic în activitățile creative și artistice.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător sunt printre norocoșii tranzitului uranian deoarece Uranus este planeta care îi guvernează și odată cu ieșirea din retrogradare aceștia vor simți un refresh, o îmbunătățire a modului în care gândesc și se raportează la cei din jur. Posibil ca acțiuni din trecut să fie reluate acum cu un nou vibe, cu o nouă energie. Relația cu membrii familiei se va mai îmbunătăți, chiar dacă nativii nu vor simți încă nevoia de a se așeza la casa lor. De altfel, până în 2026 nu vor fi mulți Vărsători care să simtă nevoia de a se lega de un loc al lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o surpriză legată de locuință, de casă sau de activitățile gospodărești.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești au fost mult măcinați de trecut și posibil ca în perioada de retrogadare să fi reluat dialoguri cu persoane din trecut sau să se fi confruntat cu situații la indigo, cu probleme de sănătate. Ei bine, nu spunem că vor dispărea ca prin farmec, dar cel puțin se vor îmbunătăți situațiile în ceea ce privește cele enumerate și nativii vor avea o viziune mai clară. Pe de altă parte, comunicarea cu cei apropiați se poate înviora, iar Peștii pot avea idei surprinzătoare, nonconformiste și reformatoare. Posibile surprize legate de un curs, de procesul de învățare, de un examen sau de o călătorie, deplasare.  Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce vești neașteptate de la cineva aflat la drum, aflat la distanță de nativi.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 13 – 19 IANUARIE 2020. SCORPIONII SE POT ÎNDRĂGOSTI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2020

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...