Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 martie 2020. Leii lămuresc situații

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 martie 2020. Leii lămuresc situații

De: Alice Zotta 10/03/2020 | 21:57
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 martie 2020. Leii lămuresc situații

Horoscopul zilei de 11 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor reuși prin dialog să lămurească unele situații care-i apăsau până acum.

Citește și: Horoscopul primăverii pentru următoarele 3 luni. Se limpezesc apele pentru mai multe zodii

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor reuși să se facă mai bine înțeleși în relațiile parteneriale pe care le au. Dacă în cuplu lucrurile vor merge mai bine și va fi vorba de empatie, relațiile profesionale, parteneriatele de afaceri vor avea o mai mare doză de tensiune. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și controleze pe cât putință autoritatea.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se vor lupta  cu ei înșiși să-și impună starea de liniște, să-și impună să se relaxeze, să uite de o situație sau să depășească o decizie luată. Se întrevăd factori de stres profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se odihnească mai mult și să aibă mai multă grijă la sănătate.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni prezintă un risc accentuat de a intra în conflicte cu cei din jur, în special cu prietenii. Tensiunile se pot naște din nimic și pot afecta starea de spirit a grupului. Pe de altă parte, nativii sunt relaxați în relațiile cu familia. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să evite să aibă cerințe și așteptări prea mari de la cei din jur.

Horoscop zilnic Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac, ziua de astăzi va veni cu tensiuni și neplăceri, nemulțumiri legate de casă și familie. Se întrevăd conflicte cu părinții, cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că niște planuri și proiecte care vizează locuința vor avea parte de blocaje, bariere și mult stres.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2020

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu reușesc să se facă înțeleși prin dialog calm, reușesc să ajungă la înțelegeri cu cei din jur și să echilibreze contextele tensionate. Nativii care negociază astăzi ar putea ieși în câștig de cauză. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute să rezolve neînțelegerile pe care le au, confuziile, să caute să lămurească o situație în care se află pentru că sunt susținuți astrologic.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să fie nevoiți să facă niște drumuri astăzi care nu le fac nici cea mai mică plăcere, dar sunt obligatorii, importante. Nativii vor încerca din greu să nu se enerveze și să nu dezvolte conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se odihnească mai mult și să se dedice activităților care aduc liniștea în suflet și calmează mintea, gândurile.

Horoscop zilnic Balanță

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Balanță vor deveni mai sensibili, mai blânzi, mai împăciuitori, dar totodată vor face eforturi mărețe să-și mențină starea de calm și liniște, de echilibru. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le va aduce o mare doză de senzualitate și nu este exclus ca unii nativi să facă cuceriri, să se preocupe să seducă pe cineva.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate, în specal dacă este vorba de o afecțiune cronică sau de multă vreme instalată. Nativii sunt predispuși enervării și se pot stresa din orice motiv, pot deveni irascibili foarte ușor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să aibă mai multă răbdare cu cei din jur și să încerce să fie mai calmi.

Citește și: ”Superputerile” zodiilor din horoscop. Capricornii folosesc cifrele ca nimeni alții. Leii au premoniții

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a ascunde adevăratele emoții, gânduri și sentimente din dorința de a nu deranja pe cineva, din teama de a nu strica o relație cu o persoană apropiată. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce tensiuni (interioare) în relațiile de prietenie, mai ales dacă la mijloc este vorba de un plan comun sau un proiect de viitor al nativilor.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor trebui să lupte mult astăzi cu ei înșiși, cu caracterul lor pentru a-și menține o bună imagine în fața altora sau pentru a-și menține funcția într-un context profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că vor avea parte de multe momente tensionate, vor simți poveri care le cad pe umeri, însă vor da dovadă de răbdare pentru a rezolva contextele nemulțumitoare.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea ca imaginația celor născuți în zodia Vărsător să depășească limitele realului și să zboare pe culmile înalte ale fanteziei. Nativii sunt sfătuiți să nu se lase provocați de gânduri și idei, dacă simt că acestea nu se nasc din rațiune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite călătoriile și să încerce să-și pună ordine în propriile credințe și principii, să vadă cu ce anume nu (mai) empatizează.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt destul de serioși în abordarea unor probleme cotidiene, destul de pragmatici și chiar raționali. Nativii văd cu alți ochi o situație și găsesc metodele potrivite de rezolvare a unei neînțelegeri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că există riscul de a face niște compromisuri prea mari din teama de a nu pierde ceva sau pe cineva, o relație, un parteneriat de afaceri, o colaborare, proiect.

Citește și: Horoscop chinezesc 2020: Anul Şobolanului de Metal aduce multe surprize pentru nativii Tigru! Care sunt previziunile pentru celelalte zodii

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi, aș petrece timp cu părinții mei”
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...