Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020. Taurii au parte de surprize în dragoste

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020. Taurii au parte de surprize în dragoste

De: Alina Nistor 10/10/2020 | 21:24
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020. Taurii au parte de surprize în dragoste
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020. Taurii au parte de surprize în dragoste

Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Taur pot avea parte de surprize plăcute, deși ciudate, în viața personală și sentimentală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de contexte surprinzătoare legate de locul de muncă, poate propuneri venite de la colegi sau modificări legate de sarcini, de program. Chiar dacă în prima fază contextul îi poate tensiona și agita pe nativi, aceștia vor observa că totul este spre binele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite să iasă în față cu orice preț, să nu se afirme cu forța sau prin metode, atitudini extravagante.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de surprize neașteptate în plan sentimental menite să corecteze niște atitudini și expresii mai vechi într-un mod inedit. Posibil ca beneficiile contextului actual să le descopere în viitor. Nu este exclus ca acum cei singuri să se îndrăgostească, chiar și la prima vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că pot avea parte de unele tensiuni cu cei din jur, chiar cu colegii de muncă, bazate în primul rând pe diferențe de opinii. Mai multă atenție la sănătate și evitarea exceselor.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi foarte surprinși de niște situații legate de familie, poate de atitudinea părinților, poate fi vorba de un context ce vizează o locuință, poate ceva din trecutul lor revine și schimbă brusc o situație. Oricum, tot răul va fi spre bine și asta se va dovedi ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că în plan sentimental apar nemulțumiri și excesele vor fi taxate. De evitat infidelitățile și minciunile, ascunzișurile.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot fi luați prin surprindere de un dialog, de o întâlnire cu prietenii de unde pot avea vești bune, cu impact pozitiv. Pe de altă parte poate fi vorba de o declarație de dragoste pe care cineva din anturaj o face nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că pot avea parte de tensiuni cu familia din cauza excesului, din cauza unei atitudini a partenerului. Unii nativi pot fi acuzați de egoism în cuplu.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se pot aștepta la răsturnări plăcute de situație, la contexte financiare neașteptate care să le aducă îmbunătățiri ale bugetului. Poate fi vorba de atingerea unor scopuri profesionale și, implicit, de creșterea bugetului. Mulți nativi pot intui de astăzi o avansare în funcție. O perioadă a recunoașterii meritelor și onorurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere multă atenție la sănătate, evitarea exceselor și mai ales acordarea unei atenții deoesebite odihnei deoarece vitalitatea este scăzută.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de surprize memorabile în viața personală și sentimentală. Sunt foarte bine susținuți nativii care au relații la distanță sau care au relații cu persoane de altă naționalitate. Cei singuri pot fi mult prea orgolioși într-un context sentimental și pot exagera pierzând ocazia unui flirt. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite cu orice preț speculațiile financiare.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o aventură sentimentală, o idilă secretă, poate chiar cu un fost partener. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite orgoliile și atitudiea extravagantă în famile, să evite tensiunile și să caute echilibrul, pacea. De asemenea, nativior li se cere o deosebită grijă la sănătate, dar și la manifestarea emoțiilor. De evitat excesele de orice fel!

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de suprize neașteptate, dar plăcute în relația de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. Este foarte posibil ca nativii singuri să descopere că le place cineva din anturaj, să cunoască pe cineva prin intermediul cercului de prieteni și să se îndrăgostească. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că unele contexte din trecut, amintiri, situații pot fi rememorate și repuse în discuție. Mai multă atenție la sănătate pentru că oboseala își poate spune cuvântul.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se pot pregăti pentru contexte neașteptate, dar favorabile legate de carieră, de sectorul profesional. Munca nativilor poate fi răsplătită, pot primi aprecieri, chiar prime, bonusuri și mulți au ocazia să fie avansați în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce neplăceri legate de un proiect personal în care sunt implicați. Posibil ca orgoliile să conducă la pierderi financiare. Relațiile de prietenie pot fi supuse momentelor neplăcute cauzate de un ego mult prea mare.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să evite conflictele cu autoritățile din viața lor, în caz contrar nativii se pot pregăti pentru o etapă neplăcută în plan profesional cauzată de excesul de autoritate, de canalizarea greșită a propriilor lor energii. De preferat ar fi să evite impunerea cu forța, mai ales dacă dețin funcții. În schimb, horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce surprize neașteptate în plan sentimental, schimbări de mentalitate care conduc la o resudare a unei relații. Sunt bine aspectate relațiile la distanță sau cu persoane străine, de altă religie și naționalitate. Cei singuri pot fi atrași de persoane înțelepte, evoluate spiritual.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trec prin momente surprinzătoare legate de propriile lor emoții. În interior se vor produce aceste schimbări, dar efectele vor fi vizibile și în exterior. Posibil depășirea unor frici, a unui context din trecut, a unei dezamăgiri. În unele cazuri poate fi vorba de contexte neașteptate legate de casă și familie, dar cu impact favorabil pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție la sănătate și evitarea exceselor, mai ales a nopților pierdute. Posibil răbufniri principiale.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de dialoguri surprinzătoare în cuplu, de declarații neașteptate ale partenerului care, chiar dacă vor șoca și chiar deranja pe moment, vor contribui la consolidarea relației pe termen lung. Cei singuri au șanse de flirt. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția asupra tensiunilor care pot să apară în proiecte, în grupul de prieteni, și care au cauze financiare. Totodată, de evitat infidelitățile și tendința de a conduce o relație de prietenie în zona intimă. Atebție la orgoliile prea mari și fără rost.

Parteneri
Se va închide România? Florin Cîțu a făcut anunțul. Ce se va întâmpla anul viitor
Se va închide România? Florin Cîțu a făcut anunțul. Ce se va întâmpla anul viitor
FOTO. Cum a ajuns să arate la 46 de ani Adrian Ilie, celebrul fotbalist din Generația de Aur! 'Cobra' e o apariție foarte rară
FOTO. Cum a ajuns să arate la 46 de ani Adrian Ilie, celebrul fotbalist din...
Anunţul făcut în urmă cu puțin timp de Iohannis! Se întâmplă vineri!
Anunţul făcut în urmă cu puțin timp de Iohannis! Se întâmplă vineri!
Scene interzise cardiacilor. Mai multe vedete, orgie greu de imaginat. Cum au fost surprinse
Scene interzise cardiacilor. Mai multe vedete, orgie greu de imaginat. Cum au fost surprinse
Principalul motiv pentru care femeile căsătorite își înșală soțul
Principalul motiv pentru care femeile căsătorite își înșală soțul
Ce se întâmplă cu Revelionul lui Dan Negru? Vedeta a făcut ANUNȚUL mult așteptat de fani
Ce se întâmplă cu Revelionul lui Dan Negru? Vedeta a făcut ANUNȚUL mult așteptat de...
Fetița Care A UIMIT Toți Profesorii Cu Răspunsul Ei. Cât Fac 9 X 9? Vezi ce a scris În lucrarea de control
Fetița Care A UIMIT Toți Profesorii Cu Răspunsul Ei. Cât Fac 9 X 9? Vezi...
„Șeful” din cazul Caracal, luat pe sus de mascați! Planul a fost ținut secret
„Șeful” din cazul Caracal, luat pe sus de mascați! Planul a fost ținut secret
ALERTA ALIMENTARA! Acest aliment iubit de toti romanii va fi RETRAS de pe piata. Medicii au decis…
ALERTA ALIMENTARA! Acest aliment iubit de toti romanii va fi RETRAS de pe piata. Medicii...
Soția a plecat la plimbare, dar nu s-a mai întors. Bărbatul ei o credea moartă sau răpită! După un timp, a descoperit ce făcuse femeia. A văzut-o pe...
Soția a plecat la plimbare, dar nu s-a mai întors. Bărbatul ei o credea moartă...
Curs valutar 29 octombrie 2020. Vești importante din partea BNR
Curs valutar 29 octombrie 2020. Vești importante din partea BNR
Haos la granița cu România! Toți cetățenii, obligați să instaleze un program în telefon
Haos la granița cu România! Toți cetățenii, obligați să instaleze un program în telefon
Gâdea, urmaşul lui Dragnea în CJ Teleorman! În PSD se ştia, deja. Acum e oficial
Gâdea, urmaşul lui Dragnea în CJ Teleorman! În PSD se ştia, deja. Acum e oficial
Carantinarea României. Președintele a dat verdictul oficial!
Carantinarea României. Președintele a dat verdictul oficial!
BOMBĂ! Cum a îngenunchiat Simona Halep ANAF-ul. Câți bani trebuie să primească înapoi. Bravo, Simonica!
BOMBĂ! Cum a îngenunchiat Simona Halep ANAF-ul. Câți bani trebuie să primească înapoi. Bravo, Simonica!
Vaccinul anti-coronavirus, o provocare logistică pentru România. Alexandru Rafila: Dozele trebuie administrate în cel mult 17 zile, în centre speciale
Vaccinul anti-coronavirus, o provocare logistică pentru România. Alexandru Rafila: Dozele trebuie administrate în cel mult...
ALERTĂ! O nouă boală face ravagii în România! Cazurile au ajuns în peste 500 de focare
ALERTĂ! O nouă boală face ravagii în România! Cazurile au ajuns în peste 500 de...
Carmen de la Sălciua, surprinsă în mașina iubitului Biancăi Drăgușanu!
Carmen de la Sălciua, surprinsă în mașina iubitului Biancăi Drăgușanu!
FOTO, Loredana Groza, imagini total indecente! S-a filmat aproape goală complet la masaj
FOTO, Loredana Groza, imagini total indecente! S-a filmat aproape goală complet la masaj
Va fi stare de urgență de Crăciun în România?! Anunțul de ultimă oră al lui Iohannis despre sărbători
Va fi stare de urgență de Crăciun în România?! Anunțul de ultimă oră al lui...
Anna Lesko, filmată în body nude în cadă, alături de un bărbat celebru gol! Imaginile incendiare au ajuns pe net: „Urmează orgasm vizual
Anna Lesko, filmată în body nude în cadă, alături de un bărbat celebru gol! Imaginile...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu JUDEŢELE FRUNTAŞE
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de oameni sunt deja pe listă să fie concediaţi
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Anca Serea și Adi Sînă au ajuns la sapă de lemn?! Au datorii de mii de euro la școlile private ale copiilor
Anca Serea și Adi Sînă au ajuns la sapă de lemn?! Au datorii de mii...
O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România
O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România
O femeie care refuza să poarte masca în autobuz, plesnită de un alt călător VIDEO ireal
O femeie care refuza să poarte masca în autobuz, plesnită de un alt călător VIDEO...
Amanta unui șofer din Botoșani i-a lăsat un mesaj de NEUITAT pe mașină. Acum îl știe tot INTERNETUL - FOTO
Amanta unui șofer din Botoșani i-a lăsat un mesaj de NEUITAT pe mașină. Acum îl...
Nunta care a șocat lumea! Cine sunt cele două mirese și ce s-a întâmplat cu mirele? Dumnezeule, nimeni nu credea că e posibil! Imagini de la cea mai tristă nuntă
Nunta care a șocat lumea! Cine sunt cele două mirese și ce s-a întâmplat cu...
Din culisele politicii: Razvan Timofciuc – viceprimar al municipiului Iasi!
Din culisele politicii: Razvan Timofciuc – viceprimar al municipiului Iasi!
Ramona Olaru a trecut peste despărțire. Vedeta nu mai suferă după Cuza: „Nu am nevoie de nimeni”
Ramona Olaru a trecut peste despărțire. Vedeta nu mai suferă după Cuza: „Nu am nevoie...