Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020. Taurii au parte de surprize în dragoste

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020. Taurii au parte de surprize în dragoste

De: Alina Nistor 10/10/2020 | 21:24
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020. Taurii au parte de surprize în dragoste
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020. Taurii au parte de surprize în dragoste

Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Taur pot avea parte de surprize plăcute, deși ciudate, în viața personală și sentimentală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de contexte surprinzătoare legate de locul de muncă, poate propuneri venite de la colegi sau modificări legate de sarcini, de program. Chiar dacă în prima fază contextul îi poate tensiona și agita pe nativi, aceștia vor observa că totul este spre binele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite să iasă în față cu orice preț, să nu se afirme cu forța sau prin metode, atitudini extravagante.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de surprize neașteptate în plan sentimental menite să corecteze niște atitudini și expresii mai vechi într-un mod inedit. Posibil ca beneficiile contextului actual să le descopere în viitor. Nu este exclus ca acum cei singuri să se îndrăgostească, chiar și la prima vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că pot avea parte de unele tensiuni cu cei din jur, chiar cu colegii de muncă, bazate în primul rând pe diferențe de opinii. Mai multă atenție la sănătate și evitarea exceselor.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi foarte surprinși de niște situații legate de familie, poate de atitudinea părinților, poate fi vorba de un context ce vizează o locuință, poate ceva din trecutul lor revine și schimbă brusc o situație. Oricum, tot răul va fi spre bine și asta se va dovedi ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că în plan sentimental apar nemulțumiri și excesele vor fi taxate. De evitat infidelitățile și minciunile, ascunzișurile.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot fi luați prin surprindere de un dialog, de o întâlnire cu prietenii de unde pot avea vești bune, cu impact pozitiv. Pe de altă parte poate fi vorba de o declarație de dragoste pe care cineva din anturaj o face nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că pot avea parte de tensiuni cu familia din cauza excesului, din cauza unei atitudini a partenerului. Unii nativi pot fi acuzați de egoism în cuplu.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se pot aștepta la răsturnări plăcute de situație, la contexte financiare neașteptate care să le aducă îmbunătățiri ale bugetului. Poate fi vorba de atingerea unor scopuri profesionale și, implicit, de creșterea bugetului. Mulți nativi pot intui de astăzi o avansare în funcție. O perioadă a recunoașterii meritelor și onorurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere multă atenție la sănătate, evitarea exceselor și mai ales acordarea unei atenții deoesebite odihnei deoarece vitalitatea este scăzută.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de surprize memorabile în viața personală și sentimentală. Sunt foarte bine susținuți nativii care au relații la distanță sau care au relații cu persoane de altă naționalitate. Cei singuri pot fi mult prea orgolioși într-un context sentimental și pot exagera pierzând ocazia unui flirt. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite cu orice preț speculațiile financiare.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o aventură sentimentală, o idilă secretă, poate chiar cu un fost partener. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite orgoliile și atitudiea extravagantă în famile, să evite tensiunile și să caute echilibrul, pacea. De asemenea, nativior li se cere o deosebită grijă la sănătate, dar și la manifestarea emoțiilor. De evitat excesele de orice fel!

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de suprize neașteptate, dar plăcute în relația de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. Este foarte posibil ca nativii singuri să descopere că le place cineva din anturaj, să cunoască pe cineva prin intermediul cercului de prieteni și să se îndrăgostească. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că unele contexte din trecut, amintiri, situații pot fi rememorate și repuse în discuție. Mai multă atenție la sănătate pentru că oboseala își poate spune cuvântul.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se pot pregăti pentru contexte neașteptate, dar favorabile legate de carieră, de sectorul profesional. Munca nativilor poate fi răsplătită, pot primi aprecieri, chiar prime, bonusuri și mulți au ocazia să fie avansați în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce neplăceri legate de un proiect personal în care sunt implicați. Posibil ca orgoliile să conducă la pierderi financiare. Relațiile de prietenie pot fi supuse momentelor neplăcute cauzate de un ego mult prea mare.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să evite conflictele cu autoritățile din viața lor, în caz contrar nativii se pot pregăti pentru o etapă neplăcută în plan profesional cauzată de excesul de autoritate, de canalizarea greșită a propriilor lor energii. De preferat ar fi să evite impunerea cu forța, mai ales dacă dețin funcții. În schimb, horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce surprize neașteptate în plan sentimental, schimbări de mentalitate care conduc la o resudare a unei relații. Sunt bine aspectate relațiile la distanță sau cu persoane străine, de altă religie și naționalitate. Cei singuri pot fi atrași de persoane înțelepte, evoluate spiritual.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trec prin momente surprinzătoare legate de propriile lor emoții. În interior se vor produce aceste schimbări, dar efectele vor fi vizibile și în exterior. Posibil depășirea unor frici, a unui context din trecut, a unei dezamăgiri. În unele cazuri poate fi vorba de contexte neașteptate legate de casă și familie, dar cu impact favorabil pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție la sănătate și evitarea exceselor, mai ales a nopților pierdute. Posibil răbufniri principiale.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de dialoguri surprinzătoare în cuplu, de declarații neașteptate ale partenerului care, chiar dacă vor șoca și chiar deranja pe moment, vor contribui la consolidarea relației pe termen lung. Cei singuri au șanse de flirt. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția asupra tensiunilor care pot să apară în proiecte, în grupul de prieteni, și care au cauze financiare. Totodată, de evitat infidelitățile și tendința de a conduce o relație de prietenie în zona intimă. Atebție la orgoliile prea mari și fără rost.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și superbă, el e divorțat și are doi copii aproape majori
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...