Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2021. Lună Nouă în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2021. Lună Nouă în zodia Capricorn

De: Anna Caba 12/01/2021 | 23:02
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2021. Lună Nouă în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 ianuarie 2021 spune că nativii din zodia Capricorn au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în zodia lor.

Astăzi se va forma Lună Nouă în zodia Capricorn, un eveniment astrologic care anunță noi începuturi în viața noastră. Lunația se petrece în conjuncție cu Pluto, planeta transformărilor profunde, prin urmare ne va cere să renunțăm la ceva ce nu ne mai reprezintă din viața noastră pentru a ne bucura de noile oportunități ale Lunii Noi. Este vorba de schimbări care au legătură cu personalitatea noastră, cu imaginea noastră, dar și cu profesia noastră, cu aspirațiile noastre. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 IANUARIE 2021. TAURII POT FACE SCHIMBĂRI PROFESIONALE)

Cei mai impactați de această Lună Nouă din Capricorn vor fi Berbecii, Racii, Balanțele și Capricornii, dar și cei care au ascendent aici sau au planete importante în astrograma natală aici. De asemenea, persoanele născute în jurul datei de 13 vor simți mai puternic lunația, dar și cei care sunt născuți după jumătatea intervalului zodiei.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de Luna Nouă înn sectorul carierei, iar pentru acești nativi va fi vorba de noi oportunități profesionale. Nativii pot începe un nou proiect, pot avansa, pot fi promovați, pot fi investiți într-o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a conștientiza ce anume își doresc să facă pe mai departe din punct de vedere profesional. Pentru mulți Berbeci poate fi vorba despre o schimbare de direcție în carieră.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să-și schimbe multe dintre părerile, convingerile și mentalitățile pe baza cărora au funcționat până acum. Nativii vor face curățenie în principiile de viață și vor fi mult mai atrași de spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești de peste hotare, poate chiar relaționate cu o plecare în străinătate. Pentru mulți nativi oportunitățile pot veni pe calea studiului. Unii vor vrea să studieze domenii noi, să obțină o diplomă, să se perfecționeze în ceea ce fac acum, în timp ce alții se pot folosi de o diplomă pe care o au, dar la un alt nivel. Cu Pluto este guvernator al relațiilor nativilor și la acest capitol pot apărea schimbări, poate o îmbunătățire a relației.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să scape de niște frici și temeri legate de pierderi financiare, de pierderea unui partener, însă se poate extinde contextul. Sunt noi începuturi financiare care sosesc în viața nativilor și care pot fi relaționate cu bunuri materiale, procese, litigii, partaje, credite, moșteniri. Această Lună Nouă poate aduce ajutor nativilor din partea partenerului, poate sprijin financiar sau poate partenerul este cel care primește niște avantaje materiale. Poate fi vorba de o investiție pe care un asociat o face într-un proiect al nativilor sau găsirea unui noi colaborator profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot ieși la suprafață secrete, lucruri ascunse, însă apar și noi începuturi în viața intimă. Unii încheie aventuri și relații ascunse.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Nouă din Capricorn în sectorul relațiilor. Nativii au ocazia unor noi începuturi în viața de cuplu, poate trec la un alt nivel într-o relație, poate apare o cerere în căsătorie. Pe de altă parte, poate fi vorba de noi contracte, noi proiecte profesionale, noi colaborări și asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrtage atenția nativilor care sunt în relații toxice, manipulatoare, autoritare, că Pluto le cere schimbare, de aceea nu este exclus ca aceastea să se încheie, mai ales în cazul nativilor care sunt născuți după jumătatea zodiei sau în preajma zilei de 13 iulie.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă în sectorul muncii și sănătății. Nativii vor avea de traversat schimbări care apar la locul de muncă, legate de sarcini, activități zilnice, responsabilități și program. Posibil ca nativii să-și schimbe stilul de viață, să renunțe la unele rutine și obiceiuri zilnice în favoarea altora. Totodată, cei care-și caută un loc de muncă, acum se pot angaja. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a se implica în noio activități și le cere să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de energia Lunii Noi în sectorul iubirii. Nativii singuri au șansa să-și schimbe acest statut și să înceapă ă nouă poveste de iubire, iar cei care sunt parte a unui cuplu îl pot consolida, pot trece la o nouă etapă și pot discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Este momentul să dea o altă conotație iubirii în viața lor, să-și schimbe modul în care văd iubirea, relația, copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se dedica unor hobby-uri, unor pasiuni, de a lăsa mai mult spațiu creativității. Mulți nativi vor dori să facă acum ceea ce le face cu adevărat plăcere.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă din Capricorn în sectorul familiei și al locuinței și aici se vor manifesta noile începuturi. Nativii pot petrece mai mult timp cu familia, din diferite motive, pot ajunge la noi înțelegeri în privința unor bunuri de patrimoniu, pot face renovări în casă, reamenajări sau chiar își pot schimba domiciliul. Unii se mută departe de părinți, în timp ce alții vin mai aproape. Se pot vinde traume și temeri legate de trecut, rădăcini, copilărie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a se raporta diferit la ideea de cămin. Mulți pot decide să-și construiască un cămin, la propriu sau la figurat.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de oportunitățile aduse de Luna Nouă prin intermediu comunicării. Poate fi vorba de un examen luat, de o ședință, un interviu, de un dialog purtat cu cineva în urma căruia vine o idee, o soluție. Poate fi vorba de o informație, un mesaj, un răspuns, o negociere care schimbă direcția de viitor. Tot ce ține de învățat, scris, vorbit este acum susținut astrologic. Posibile deplasări care vin cu rezolvări sau posibile mutări. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și schimbe modul de comunicare și să fie mai atenți la ceea ce spun, cum spun, cui spun. Gândirea pozitivă poate fi favorabilă materializării planurilor nativilor.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi în sectorul financiar. Luna Nouă din Capricorn le poate aduce ocazia de a descoperi noi surse de venit, de a găsi modalități de creștere a veniturilor, dar le cere și să-și schimbe modul de raportare la cheltuieli și felul în care-și administrează câștigurile. Este momentul să dea o nouă conotație banilor și să învețe ceea ce cu adevărat valorează în viață. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține pe cei care-și valorifică și monetizează talentele și abilitățile.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Nouă chiar în zodia lor, iar acest context astrologic le aduce ocazia unor noi începuturi în viață. Nativii se preocupă de atingerea unor obiective personale și vor avea parte de uși deschise. Vor reuși să se dezvolte personal și să-și îmbunătățească starea de sănătate. Noutăți pot să apară și în relațiile lor, fie de cuplu, fie profesionale și pot încheia acele contexte în care au fost manipulați, intoxicați și li s-au impus lucruri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să se bucure de acele aspecte, situații și persoane pe care Pluto le scoate acum din viața lor pentru că înseamnă că nu ajutau în evoluția lor.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au șansa să se desprindă de trecut odată cu această Lună Nouă din Capricorn. Nativii se pot vindeca de traume, pierderi, deziluzii, frici și anxietăți, însă trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate și să nu se teamă să facă investigații dacă simt că ceva nu este în regulă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să cultive iertarea și compasiunea și să încerce să se apropie mai mult de spiritualitate. Mulți nativi vor scăpa acum de un sentiment de vinovăție avut. Este posibil ca în următoarele două săptămâni să fie mai tăcuți, mai retrași, mai gânditori.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Nouă din Capricorn în sectorul prietenilor. Nativii își pot dezvolta relațiile sociale, pot cunoaște noi persoane cu care să lege noi relații utile și de lungă durată sau se pot asocia cu persoane importante. Pot intra în noi anturaje, în noi cercuri de prieteni și pot dezvolta noi proiecte alături de aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a se lansa în noi activități de grup, poate chiar umanitare.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2021)

Parteneri
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru...
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe tot
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe...
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai mare încredere. Prima reacţie
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai...
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU...
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu câteva minute înainte de odioasa crimă din SUA
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu...
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat vedeta
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat...
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr. Valeriu Gheorghiţă
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr....
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că e extrem de periculos.
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că...
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți...
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între ei de a doua zi: E primul care vrea să...
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între...
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57 ani
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57...
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii: „Am vrut să-i enervez pe...”
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii:...
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi se încarcă din exteriorul corpului
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi...
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o”
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și...
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel, iar după a ŞAPTEA rundă femeia a chemat, șocată, poliţia
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel,...
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut tot! Aparitie INCENDIARA in fata lui Maruta. Ce a putut sa poarte la emisiune
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut...
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000 de like-uri în câteva ore
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000...
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele 24 de ore! Creste numarul pacientilor internati la ATI!
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele...
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac s*x cu mine...”
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac...
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față”  la 60 de ani
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față” la 60 de ani
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai știe de el
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!