Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 iunie 2018. Leii se bucură de protecție astrală

Publicat: 13/06/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 14 iunie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 iunie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 iunie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor avea parte de energie, aprecieri și oportunități să-și îndeplinească dorințele.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

Venus intră azi în semnul Leu, iar pentru cei născuți în zodia Berbec aduce spirit de aventură, poftă de flirt, dorință de libertate și nevoie de adrenalină. O parte dintre nativii Berbec se vor aventura în relații sentimentale pasionale, vor fi înclinați către sport și activități fizice riscante, iar o parte vor opta pentru manifestări intense în domeniul creației și artistic. Cei care sunt părinți vor simți o îmbunătățire a relațiilor cu copiii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

Planeta Venus își începe tranzitul prin Leu, în sectorul locuinței, iar cei născuți în zodia Taur vor resimți o nevoie de reamenajare a căminului, vor avea chef să facă shopping și să redecoreze casa. Pe de altă parte, nativii Taur se vor impune cu succes în fața membrilor familiei și vor reuși să obțină ceea ce-și doresc de la cei dragi.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

Tranzitul Planetei Venus prin Leu, pe casa comunicării, care începe azi le aduce celor născuți în zodia Gemeni succes în negocieri și dialoguri, ambiție și nevoia de apreciere din partea celor dragi. Nativii Gemeni care au de susținut examene, teste, interviuri de angajare sau au de definitivat proiecte legate de sectorul comunicării vor avea parte de succes.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

Cu Venus in tranzit prin Leu, pe casa banilor obținuți din muncă proprie, cei născuți în zodia Rac se vor preocupa de îmbunătățirea situației financiare și vor observa că tot ceea ce-și vor propune în acest sens va avea sorți de izbândă în perioada imediat următoare. Este foarte posibil să le intre niște bani în conturi, să primească o plată neașteptată sau cineva să le restituie o datorie.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

Venus intră azi întocmai în zodia Leu, pe casa personalității, iar nativii se vor bucura de protecție astrală, de șanse și oportunități pentru a se face remarcați, vor fi apreciați și vor avea energie și determinare să-și îndeplinească visele. Cei născuți în zodia Leu vor avea înclinație către flirt și predispoziție pentru schimbarea look-ului, a garderobei, dar este posibil să facă și modificări în sectorul partenerial.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

Venus în tranzit prin Leu, pe casa subconștientului, le aduce celor născuți în zodia Fecioară dorința de izolare și de meditație. Aceștia vor avea tendința de a se retrage din viața socială pentru a-și analiza în detaliu faptele, gândurile și sentimentele. Nu este exclus ca în anumite cazuri o persoană din trecut să se reîntoarcă în viața lor și să înceapă o relație ascunsă sau, în alt context, o poveste de iubire să fie ținută secretă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

De azi Venus intră în Leu, pe casa prietenilor și a proiectelor pe termen lung, iar cei născuți în zodia Balanță vor beneficia de șanse și oportunități venite prin intermediul cunoștințelor pentru a pune în aplicare un proiect de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe nativi să asculte sfaturile venite din partea prietenilor, să se lase ajutați și să fie atenți la persoanele cu care intră în contact, să le țină aproape.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

Cu Venus care intră azi în Leu, în sectorul profesional, cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de recunoaștere și apreciere la locul de muncă. Este posibil să primească o avansare în funcție, o mărire de salariu sau, acolo unde este cazul, să fie decorați sau să primească un premiu important.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

Venus în tranzit prin Leu le aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a călători, fie în scop recreativ, fie în scop profesional și vor avea ocazia să întâlnească persoane sau să se izbească de situații de natură să le schimbe mentalitatea și principiile de viață. Aspectele sunt favorabile și pentru cei care studiază, care pot asimila mai ușor cunoștințe noi și pot capta informații pe care să le valorifice mai târziu.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

Cu Venus în Leu, pe casa avantajelor materiale, cei născuți în zodia Capricorn se pot aștepta la cadouri, surprize financiare și promisiuni mărețe din partea colaboratorilor sau a instituțiilor. Aspectul le poate deschide o nouă perspectivă legată de partea financiară și le poate înlesni anumite posibibilități de a-și mări veniturile.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

Cu Venus în Leu, pe casa relațională și partenerială, cei născuți în zodia Vărsător se pot bucura de reinstalarea armoniei în cuplu, de momente romantice alături de partener și de reușita dialogului în relațiile în care până acum au existat conflicte. Pe de altă parte, pentru unii nativi Vărsător se pot ivi complicații în negocieri și în relațiile cu colaboratorii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

Cu Venus care-și începe azi tranzitul prin Leu, pe casa muncii și a sănătății, cei născuți în zodia Pești vor avea parte de aprecieri, laude și recunoașterea muncii, se vor bucura de încrederea și admirația șefilor și vor observa că-și vor îndeplini sarcinile cu mai multă ușurință. Pe de altă parte, nativii Pești care s-au confruntat cu probleme de sănătate vor avea parte de protecție astrală la acest capitol, vor simți o ameliorare a stării generale și nu este exclus să descopere un remediu minune care să-i pună pe picioare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 IUNIE 2018. VĂRSĂTORII POT FI CERUȚI ÎN CĂSĂTORIE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2018

Citește și...