Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018. Vărsătorii pot fi ceruți în căsătorie

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018. Vărsătorii pot fi ceruți în căsătorie

De: Cancan 07/06/2018 | 19:00
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018. Vărsătorii pot fi ceruți în căsătorie

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 iunie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 iunie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 11 – 17 iunie 2018 se numără și cea a Vărsătorilor, care pot duce relația la un alt nivel.

Aspectul important al săptămânii este Luna nouă care se formează în zodia Gemeni în data de 13 iunie, dar și tranzitul lui Venus din data de 14 iunie prin semnul Leului. Luna Nouă, la modul general, vine cu oportunități și deschide o nouă etapă în viața tuturor nativilor, în funcție de sectorul astrologic pe care-l influențează. Pe de altă parte, Venus, planeta iubirii și a armoniei, intră în Leu, aspect care aduce poftă de aventură, de flirt și de distracție. În plus, Mercur, planeta comunicării, intră în Rac din data de 12 iunie și aduce armonie și dialoguri favorabile. Vorbim de o săptămână în care trebuie să ne ascultăm intuiția mai mult, o săptămână în care vom fi mai sensibili și mai sentimentali. (CITEȘTE ȘI HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2018)

Horoscop saptamnal Berbec: 11 – 17 iunie 2018

Pentru cei născuți în zodia Berbec se anunță o săptămână excepțională în plan sentimental, dar și în relația pe care o au cu membrii familiei și rudele. Cu Mercur și Venus alături, armonia se va reinstala în cuplu, se vor rezolva chiar și neînțelegerile vechi și vor reuși, prin comunicare, să obțină ceea ce și-au dorit, aspecte întărite puternic și de Luna Nouă din data de 13 iunie. Pe de altă parte, nativii Berbec care nu se află într-o relație vor avea predispoziție către aventură și flirt.  Este o perioadă benefică negocierilor de orice fel, iar horoscopul săptămânal pentru zodia Berbec îi sfătuiește să profite de această ocazie pentru a-și atinge interesele, indiferent de ce natură sunt acestea.

Horoscop săptămânal Taur: 11 – 17 iunie 2018

Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de o săptămână benefică pe plan financiar, aspect susținut puternic de Luna Nouă din data de 13 iunie. Pentru acești nativi se deschid noi oportunități de colaborare și implicit de mărire a veniturilor. Cei care nu sunt mulțumiți de condițiile salariale de la locul de muncă, au acum ocazia să vorbească cu șefii și să renegocieze contractul. Cu Mercur și Venus alături, nativii Taur comunică excepțional cu cei din jur și sunt susținuți să-și exprime ideile și sentimentele cu încredere. Finalul de săptămână le aduce preocupări legate de locuință și de membrii familiei.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 – 17 iunie 2018

Luna Nouă din data de 13 iunie se formează întocmai în zodia Gemeni și le deschide acestor nativi o nouă etapă în viața personală. Vor fi susținuți astral să se afirme în toate domeniile, să preia inițiativa și să-și valorifice calitățile de lider. Vor comunica excepțional cu cei din jur și vor reuși să transmită întocmai informația dorită, astfel atrăgându-și noi oportunități de lansare. Pentru unii nativi Gemeni poate fi momentul să încheie o relație nedorită, fie personală, fie de afaceri. Cu Marte și Venus alături, își vor îmbunătăți remarcabil situația financiară, vor fi apți să susțină cursuri și proiecte, iar acolo unde este cazul, vor trece cu brio examenele și testele.

Horoscop săptămânal Rac: 11 – 17 iunie 2018

Cei născuți în zodia Rac, cu Mercur și Venus alături, se pot mândri în această perioadă cu o capacitate de negociere remarcabilă și horoscopul săptămânal pentru zodia Rac îi îndeamnă pe acești nativi să și-o pună în aplicare pentru a obține ceea ce-și doresc, inclusiv în acele situații în care, până acum, s-au izbit de refuzuri. Luna Nouă, în schimb, le aduce stări de interiorizare și frământări interioare puternice, iar nativii Rac vor căuta cele mai bune soluții la problemele pe care le au, în majoritatea cazurilor, fiind legate de sfera sentimentală.

Horoscop săptămânal Leu: 11 – 17 iunie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Leu se vor concentra pe prieteni, fie vor avea parte de activități în gașcă, fie se vor izbi de o situație în care vor cere ajutorul unui prieten. De asemenea, Luna Nouă le favorizează cunoașterea unor persoane noi care să le aducă beneficii profesionale sau financiare pe viitor și horoscopul săptămânal pentru zodia Leu îi învită pe aceștia să fie mai sociabili și mai deschiși la comunicare. După jumătatea perioadei analizate, nativii Leu, grație planetei Venus, se vor simți plini de energie, voioși și dornici de o schimbare în viața personală, iar cei singuri vor flirta mai mult.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 – 17 iunie 2018

Cu Mercur pe casa carierei, cei născuți în zodia Fecioară vor fi mult mai determinați să obțină ceea ce-și doresc la locul de muncă și se vor axa pe o comunicare excepțională. Vor face toate demersurile necesare să aibă un program de muncă optim, salariul dorit și responsabilitățile adecvate. În plus, pentru nativii Fecioară nu este exclus să apară noi oportunități de colaborare, noi proiecte și oferte de muncă tentante, aspecte susținute puternic de Luna Nouă din data de 13 iunie. După jumătatea săptămânii, cu Venus alături, nativii Fecioară vor fi tentați să se implice într-o relație ascunsă, într-un amor care s-ar putea să nu depășească stadiul de aventură.

Horoscop săptămânal Balanță: 11 – 17 iunie 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor dori să călătorească mai mult și se vor ocupa să găsească cele mai bune oferte de vacanță. Nu este exclus să primească și invitații în acest sens, iar aspectul este susținut de Luna Nouă din 13 iunie. De asemenea, se pot obține vize și permise de ședere mai ușor, iar acei nativi care doresc să plece cu bursă la studii sau la un curs de formare profesională pot obține avizul. Întâmplările de acum pot contribui major la schimbarea principiilor de viață. Nativii pot renunța la prejudecăți și mentalități învechite în favoarea unor noi viziuni. Cu Venus și Mercur alături, nativii Balanță vor avea parte de oportunități în sectorul socio-profesional.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 – 17 iunie 2018

Cu Venus și Mercur alături, cei născuți în zodia Scorpion au șanse mari să plece într-o călătorie, de relaxare sau de natură profesională, în care să-și întâlnească iubirea. De asemenea, un posibil partener de cuplu pot întâlni prin intermediul locului de muncă. Nu este exclus ca un coleg de serviciu să le facă cunoștință cu o persoană cu care să se dovedească a fi foarte compatibili. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion vine cu vești bune și la capitolul banilor, unde nativii vor avea oportunitatea să-și îmbunătățească considerabil veniturile în această perioadă, aspect susținut de Luna Nouă din data de 13 iunie.

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 – 17 iunie 2018

În prima parte a săptămânii, Mercur și Venus, favorizează discuțiile cu partenerul de viață, nativii putând ajunge la acorduri amiabile care să reinstaleze armonia în cuplu. Luna Nouă din data de 13 iunie se formează întocmai pe casa cuplului și le dă acestor nativi șansa de a trăi experiențe remarcabile alături de partener, posibil chiar să fie vorba de o vacanță mult visată în doi. Cei singuri vor avea șansa de a-și întâlni partenerul în această săptămână.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 – 17 iunie 2018

Este o săptămână foarte importantă pentru cei născuți în zodia Capricorn din mai multe puncte de vedere. Aceștia vor obține sprijinul unei rude pentru rezolvarea unui conflict și vor restabili armonia în familie. Luna Nouă din 13 iunie le aduce situații favorabile la locul de muncă, unde, cu Venus alături, pot avea parte de măriri salariale, avansare în funcție sau chiar schimbarea jobului cu unul mai bun. Totodată, pot găsi remedii pentru rezolvarea unor probleme de sănătate care-i săcăie de ceva vreme și pot ajunge la un echilibru în relația cu partenerul.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 – 17 iunie 2018

Pentru cei născuți în zodia Vărsător urmează o săptămână favorabilă în plan amoros, toată atenția acestora îndreptându-se către partener. Dacă până acum au existat neînțelegeri în familie și conflicte cu partenerul, acesta se vor rezolva și armonia se va reinstala în casă și în cuplu. Luna Nouă din 13 iunie se formează întocmai în casa iubirii și le aduce un partener nativilor Vărsător care sunt singuri, iar celorlalți le poate aduce un nou statut în cuplu, ceea ce poate însemna inclusiv o cerere în căsătorie. În situațiile în care relația este pe muchie de cuțit este posibil ca Vărsătorii să preia inițiativa și să o încheie cu mult curaj.

Horoscop săptămânal Pești: 11 – 17 iunie 2018

Cei născuți în zodia Pești trebuie să profite de începutul de săptămână pentru a-și consolida relația cu partenerul de viață, aspect susținut și de Mercur din 12 iunie, care favorizează comunicarea în cuplu și reinstalează armonia. De asemenea, acolo unde este cazul, relațiile cu copiii se vor îmbunătăți considerabil. Luna Nouă din data de 13 iunie le aduce nativilor Pești dorința de a schimba ceva în locuință. Poate fi vorba de o renovare sau reamenajare a casei, sau chiar o mutare. Cei care doresc să o închirieze sau să o vândă, vor avea șanse de reușită acum.

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent