Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 16 mai 2018. Săgetătorii își fac planuri în carieră

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 15/05/2018 | 22:18

Horoscopul zilei de 16 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 mai 2018 spune că nativii zodiei Fecioară sunt pe punctul de a descoperi o lume cu totul nouă.

Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilnic pentru 16 mai 2018
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilnic pentru 16 mai 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Luna nouă din zodia Taurului te ajută să îți setezi noi principii în ceea ce privește lucrurile de valoare din viața ta. Poate că vei găsi că altceva este mai valoros decât bunăstarea financiară – lucruri mărunte, relația cu anumite persoane, călătoriile, emoțiile, desfășurarea unui hobby sau a unei pasiuni, bucuria adunată din mai multe momente cu însemnătate!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Luna nouă are loc în semnul tău zodiacal, ca atare este o zi minunată pentru a lansa intențiile tale către univers. Totodată, este un moment prielnic pentru a avea parte de un nou început. Ce îți dorești cu adevărat? Care sunt lucrurile de care îți dorești să te eliberezi și care sunt acelea pe care îți dorești să le îmbrățișezi? Nu lăsa să treacă timpul, ci acționează acum!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Casa introspecției, a legăturii tale cu Dumnezeu și cu universul interior, a subconștientului este puternic activă, ceea ce marchează pentru tine un moment foarte important. Este posibil să ai parte de unele revelații, să afli secrete, să te eliberezi de unele emoții sau suferințe reprimate, să faci pace cu tine însuți și să te regenerezi la nivel sufletesc!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 mai 2018

O nouă prietenie de valoare pentru tine este pe cale să înceapă sau începând din acest moment felul în care te raportezi la cei din cercul tău de apropiați se schimbă. Îți dorești să faci curățenie în jurul tău, să știi că ai lângă tine oameni de calitate, pe care te poți baza și cu care poți comunica aceeași limbă. Îndepărtează-te cât mai repede și mai radical de acele situații care nu îți mai transmit o energie pozitivă!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Luna nouă activează casa carierei, marcând un nou început pentru tine. Poate fi vorba de inițierea unui proiect, de o schimbare majoră la locul de muncă, de schimbări pe care tu ți le dorești cu privire la felul în care te implici sau lucrezi, la oamenii cu care colaborezi sau la direcția în care te îndrepți! Nu sta foarte mult pe gânduri și alege ceea ce îți aduce mai multă libertate, mai multă bucurie și o mai mare dorință de implicare!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Ești pe cale de a descoperi o lume cu totul nouă – printr-o călătorie, studiind sau intrând în contact cu persoane de la care ai multe de învățat! Deschide-te cât mai mult către schimbare, către adoptarea unei noi filosofii de viață, mult mai actuală și non tradițională. Chiar dacă este posibil să îți fie zguduit sistemul de valori, rezultatul la care vei ajunge este unul foarte bun!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Casa transformării personale, în sens metaforic a morții și a renașterii, este activată de către Luna plină, semn că ești pe punctul în care vei încheia orice activitate, responsabilitate sau relație care nu te mai împlinește. Chiar dacă procesul poate fi unul dureros, este cea mai bună soluție pentru tine. În acest fel, vei face loc unor alte situații să intre în viața ta!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Luna nouă se formează astăzi în casa partenerului de viață, așa că așteaptă-te ca un nou capitol să înceapă! Ori va trebui să iei o decizie importantă în cuplu, ori va trebui să rezolvi o situație ce vă privește pe amândoi, ori să faceți un pas important înainte. Gândește-te bine la ceea ce îți dorești și la modul în care trebuie să procedezi! Dacă ești singur, în următoarea perioadă ai putea întâlni pe cineva!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Noi planuri în ceea ce privește cariera, locul de muncă, colegii sau atribuțiile zilnice apar în viața ta. Ești pe cale să restructurezi acest sector, iar ceea ce urmează pentru tine este foarte benefic. Dacă ceva nu îți mai este pe plac, nu continua cu el. Ai tot dreptul de a refuza, de a te răzgândi sau de a a-ți organiza viața așa cum este cel mai bine pentru tine.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Iubirea este cuvântul cheie pentru tine, iar Luna nouă activează acest sector. Pregătește-te pentru o experiență minunată. Chiar dacă din fire ești mai rece sau mai introvertit, deschide-ți sufletul pentru a simți noi emoții. Un nou început se poate referi și la copiii pe care ți-i dorești sau pe care îi ai deja! Fii mai înțelegător, mai empatic și mai atent cu aceștia!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Azi îți pui în cap sa rezolvi o grămadă de treburi și îți organizezi agenda pentru următoarea săptămână, ținând cont de toate responsabilitățile care s-au acumulat. Încearcă să îți rezolvi cât mai multe din obligații, dar nu te obosi la maxim, deoarece te vei resimți curând. Se poate să ai parte de unele încurcături, iar socoteala de acasă să nu se potrivească cu cea din târg!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 mai 2018

Astăzi nu ești prea motivat să te implici în activitățile de la locul de muncă, iar asta va fi remarcat de cei din jurul tău! Ești mult mai retras, mult mai secretos și nu ai chef să împărtășești cu nimeni ceea ce te apasă. Chiar dacă este indicat să depășești singur momentul și să introspectezi stările prin care treci, nu îți neglija sarcinile! Este posibil ca ceilalți să nu te înțeleagă și să se iște unele discuții inutile!

Citește și horoscopul săptămânal pentru 14-20 mai

Citește și...