Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019. Vărsătorii sunt conflictuali

Autor: A.N.
Publicat: 17/11/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot da naștere unor situații tensionate, conflictuale în jurul lor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Este o zi a provocărilor pentru cei născuți în zodia Berbec. Nativii vor simți nevoia de a face lucruri mărețe, care să le aducă satisfacție personală. Se vor dedica plăcerilor vieții pe care vor simți nevoia să le simtă cu intensitate maximă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec susține puternic activitățile sportive, care presupun efort fizic, dar și distracțiile.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea confrunta cu unele sistuații și momente tensionate în familie. Nativii simt nevoia să-și redefinească poziția vizavi de unii membri ai familiei sau vizavi de unele activități casnice. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Este o zi favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Gemeni să-și susțină un punct de vedere în fața unei comisii sau să-și impună autoritatea într-o întrunire, ședință. Nativii care luptă pentru un țel profesional au șanse mari de reușită. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și argumenteze cu calm și înțelepciune fiecare vorbă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac sunt hotărâți să facă bani, să facă rost de o sumă de bani, să depiună eforturi pentru a intra în posesia unui bun material. Nativii care lucrează pe comision sunt cei mai avantajați. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să mențină un echilibru între prioritățile financiare și cele personale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Rezistența la stres și la efort va fi la cote înalte astăzi, iar cei născuți în zodia Leu vor face față cu bine provocărilor apărute, sarcinilor și responsabilităților de la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce un entuziasm greu de controlat și-i sfătuiește să facă tot posibilul ca energia să o canalizeze în scopuri constructive. Șanse mari de afirmare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de frământări, gânduri pesimiste, stări de confuzie care-i vor pune pe nativi în imposibilitatea de a lua o decizie rapidă sau de a acționa contrsuctiv într-o situație limită. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot primi vești mai puțin plăcute din partea unor instituții ale statului.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Relațiile cu prietenii pot fi puse la grea încercare astăzi, iar cei născuți în zodia Balanță sunt atenționați că pot exagera cu manifestarea autorității. Cu greu vor funcționa planurile comune și nu este exclus ca niște activități programate să fie anulate pe neașteptate, fapt ce va produce dezordine și dezechilibru în mintea nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie mai îngăduitori și mai deschiși schimbărilor neașteptate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea probleme cu autoritățile, cu legea, sau neplăceri de ordin juridic, mai ales dacă la mijloc este un proces, un litigiu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere celor care dețin funcții să încerce să devină mult mai responsabili și mai atenți la statutul lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se entuziasmează în fața unui proiect, în fața unei provocări care le poate aduce succes și afirmare. Nativii au tendința de a fi prea optimiști, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot gândi ușor irațional și pot fi predispuși suprasolicitării.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Se întrevăd demersuri radicale, autoritare în privința obținerii unei sume de bani. Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea lupta astăzi cu toate armele pentru un drept financiar, un beneficiu material care le revine în urma unei activități întreprinse. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să găsească echilibrul între ce-și doresc să facă și ce trebuie să facă. Stare emoțională ușor sensibilă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de momente în care comunicarea nu va fi în favoarea lor deloc. Nativii pot da dovadă de mândrie, orgoliu în dialogul cu cei din jur, mai ales dacă la mijloc este vorba de o neconcordanță de principii și raționament. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot fi destul de duri și radicali în dialog. Se întrevăd tensiuni relaționale.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor depune mai mult efort decât de obicei pentru a se concentra la locul de muncă, pentru a rezolva niște sarcini de serviciu. În ciuda acestei stări, nativii pot reuși performanța de a se face remarcați într-un context profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite efortul fizic intens care le poate solicita sistemul cardiovascular, mai ales în cazul nativilor care prezintă un astfel de risc.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18 – 24 NOIEMBRIE 2019. LEII ÎȘI RECAPĂTĂ STRĂLUCIREA

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2019

Citește și...